Jump to content
GIGN Forum

Silver elitei - Niknais - likās ka es čītoju.


slaists
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem, mani tikko nobanoja! sen nebiju šo prieku jūsu serverī izjutis. kopš 1.6 laikiem.

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 6430

| ADMIN: Niknais

| BANNED NAME: Tren Cyclohexylmethylcarbonate

| BANNED IP: 46.109.235.202

| REASON: wh

| TIME SET: 2013-12-22 17:03:18 (less than a minute ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/6430

+-------------------------------------------------------------

Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: wh! More info in console..

Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: wh! More info in console..

šim vajadzētu būt pareizajam linkam.

http://pussy.gign.lv..._go.gign.lv.zip

lūdzu.

nobanoja mani, ja nemaldos 18. raundā, man tāda sajūta ka admins pat specos neiegāja, jo atceros ka viņu dažus raundu pēc kārtas novācu.

Link to comment
Share on other sites

Kad mani nobanoja pirms kāda laiciņa, es uzreiz nokačāju to demku, un mēģināju palaist, bet tā nestrādāja, cs uzreiz krašoja, paprasīju draugam pamēģināt palaist, viņam arī krašoja, secināju ka tās demkas nestrādā. Lai pierādītu savu nevainību, čītošanas jomā, es iegāju uz cita sava steam akkaunta un atkal spēlēju go.gign.lv un taisiju pov demkas.

Šajā postā ielikšu 4 demkas un visās no tām man ir scores aptuveni 60:8, varat izskatīt, viss ir uz skaņu/skilu/pieredzi, ņemot vērā ka 80% tautas serverī pirms 1 dienas cs:go nopirkuši nav jābrīnās, ka es tā ārdos. cmon, viņi izskrien un vnk apstājas uz vietas, kad sāk šau, sprayu kontrolēt vēl nav iemācījušies, nav māksla notēmēt viņiem galvā un piespiet mouse1 vienu reizi lai būtu HS. nu labi.

Bet nu sanāca tā ka atkal ienāca admins, nosprieda ka es čītoju un mani nobanoja, tajā matčā gan pov demku nerakstīju(neienāca prātā, kad piekonektējos serverim), domāju ka ar pa dienu 4 uzņemtajām demkām pietiks. pielikšu linku no pussy.gign.lv tikuntā uz demku, bet kā jau teicu, viņas nedarbojas, Lai gan moš kādam no jums aizies.

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 6453

| ADMIN: Nak3D

| BANNED NAME: Tren

| BANNED IP: 46.109.235.202

| REASON: cheat.report

| TIME SET: 2013-12-23 02:16:25 (12 minutes ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/6453

+-------------------------------------------------------------

Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: cheat.report! More info in console..

Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: cheat.report! More info in console..

Links uz demku - http://pussy.gign.lv..._go.gign.lv.zip

Ja kādam liekas aizdomīgi, kādēļ man ir vairāki akkaunti - ļoti vienkārši - uz mana Main akkaunta man ir augsts ranks, un kad mani draugi nopērk cs:go es arī nopirku uz atlaidēm, lai varētu ar viņiem uzspēlēt, jo savādāk viņiem nebūtu ko darīt spēlējot pret LME/SMFC/GE rankiem kopā ar mani, ne viņiem būtu jautri, ne man.

man kopā ir 3 akkaunti, varu visus ielinkot, nevienam nav bijuši nekādi vac bani.

solītās demkas

cs_office - http://www.sendspace.com/file/375tpc

de_aztec - http://www.sendspace.com/file/u7obu8

de_dust - http://www.sendspace.com/file/ep8h7w

de_dust2 - http://www.sendspace.com/file/nxtkf0

de_Dustā bija visvairāk 'čītīgu' momentu. aztekā nekas īpašs nav, tur tīri uz aimu paņēmu. otrajā dastā tajā demkā nemaz baigi labi man negāja, bet gan jau arī skore bija 4KD:R, pārējās mapēs 60:8~. Ja šitajās demkās es jums likšos tīrs, tad tajā cs_militia kur mani nobanoja nekas trakāks nebūs.

Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=TOyh-Mu-U7o


šitais čalis arī pats neaimo :)

es nesaprotu par ko tu mani apvaino, man ir aimbots? triggerbots? kas man ir? bana reasonā rakstīts WH.

kačāju demku, pastīšos.


EDIT:
Paskatījos to demku de_dust, tā ir tā pati, ko es biju pielicis otrajā postā, labāk skatīties to, jo tajā vismaz ir POV radars. bet nu nezinu kur tu redzi aimu, uz visām galvām mērķis aiziet ar smooth+/- kustībām, nekur pricels nepārlec, pricels neraustās.
Jūs visi mani ieraugat, srazu apstājaties kā stabi un sākat bērt, tad brīnaties ka es paņemu hedā ar vienu lodi. Edited by slaists
Link to comment
Share on other sites

Negribas neko teikt, bet common , nesmidini tautu ! Global eliti vai supreme ar WH un 4 draugiem uzsist ka vienu pirkstu apč...t. + tev pieredze cs16 ~250h css ~0h un go 1k :D jaunais talants ? Ne Tu, online turniros esi manīts, kur ir antichet programmas, ne lana un Tu gribi lai Tevi šeit žēlina ! Ja es būtu admins - NO MERCY FOR FAGOTS. Un pats jautrākais Tu minēji ka ir 3 acc, kas Tev liedz novilkt hacku un farmot draugiem suprem master, tā pat to dara Tavi sīkie draugi, jo csgo maksā nieka 3eiro why not - skolā nepaēdīšu pusdienas vai smalkmaizītes , toties būs jauns id ar čītu ;P. Ja pareizi pieej pie tās lietas 2 dienu jautājums un GLOBAL ELITE = 0 bani , bet fāze nodeg vienā jaukā dienā. Esmu saskāries ar tādiem kuri spēlē MM ar WH gudri, tā kā batonus spraust Tu vari savai mammai kad savāri kādus sūdus. Zini kas jautrākais ir, kas mani sasmīdināja - Tavs pēdējais posts - Tu salīdzini pimp.. ar pirkstu čalīt. Tev līdz scream augt un augt. Viens super ieteikums Tev , ja gribi mērīties ar krāniem GO uz LANU un pierādi, ka esi īst mužiks nevis kunksti par nopelniem forumos.

Link to comment
Share on other sites

Kad es pierādīšu, ka nečītoju, jūs dikti bēdīgi jūtīsieties, ka mani aprunājāt.

screama video ieliku, tādēļ, lai pateiktu, ka ja kāds labs spēlētājs ienāktu serveri, jūs arī padomātu ka aimeris.

cs 1.6 spēlēju skolas laikos piecus gadus no vietas, tur man ir 5k+stundas. un es velarvien nesaprotu kādēļ jums liekas ka man ir aims, neviena aim pazīme tur nav, mērķis nelec no viena pretinieka uz nākamo, pricels neraustās, vnk normāli uzvelku pelīti uz galvas un vienu/divas reizes uzspiežu mouse1.

ja paskataties manus postus uz šī akkaunta, ir kkāds vecs vecs threads no 1.6 kad mani arī šeit gignā nobanoja un banu noņēma. nav nekas jauns, vienmēr esmu bijis labs spēlētājs un visur bijis banots un atbanots.

Link to comment
Share on other sites

Man personīgi nekādi dziļākie sirds pārmetumi un škrobe nebūs jo Tu esi balta lappa priekš daudziem Te ! Ne radinieks, ne paziņa , ne kautkas cits. Man rēka nāk - Labs spēlētājs :D Atnāc kaut uz vienu lanu kuru taisa skillz vai gigns. Vo savāc 4+Tu atnāc 11 janv uz Rīga Plaza gign cup lanu un izaicini top LV komandas , galvenais pasaki ka tas būs SHOW MATCH - eX`DeNovu vai Inzein un tad ja vinēsi , tad arī runāsim. Tātad stuff off your busted

+1 kad nav tīrs !

Edited by zico
Link to comment
Share on other sites

Tu man nepatīc, zico. un man nav 4 draugi ar ko iet uz lanu, bet ja kāds mani invaitotu, es drošvien aizietu, ja eksāmens tajā dienā nav, nezinu sev sesijas sarakstu no galvas.

Un tas scream salīdzinājums ir domāts tā - viņš owno labus spēlētājus tāpat kā es ownoju, jūs, jo jūs esat ļoti slikti. skila atšķirība starp mani un screamu ir tik pat liela kā starp mani un 90% gign.lv spēlētāju. es nebiju domājis ar to teikt, ka esmu tik pat labs kā scream. Bet, cik saprotu neviens sakarīgs admins vēl nav noskatījies manas demkas, un es arī vēl vācu pierādījumus, lai parādītu, ka esmu tīrs.

Un sirds pārmetumi par manis apvainošanu, nevis tādēļ, ka es tev būtu radinieks, bet tādēļ, ka tas pierādītu, ka tev nepadodas atpazīt čīterus, un ka tu esi viens no tiem, kas spēlē tādas spēles kā LoL un kad zaudē un nevar tikt ārā no bronzas divīzijas vaino savus komandas biedrus.

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, kad skatās palēninājumā demku un ja ir triggerbots, tad tēmeklītis vibrē tā bik raustās uz augshu uz leju pēc visiem šāvieniem, bet es neesmu eksperts čītu, kā jūs, admini, nemācēšu teikt. Tu domā ka man ir triggerbots tādēļ, ka es par labu šauju? vai to var kaut kā redzēt? es nesaprotu tieši iemeslu kādēļ tev liekas, ka es kaut ko lietoju.

Link to comment
Share on other sites

busted go play MM un zb te kunkstēt :shit: !

Pārdevējam vienmēr ir tainība ! Tā pat var teikt par adminiem !

:meele:

Un pats jautrākais kad Tevi nobanoja cilvēks ar stāžu gan ar gadu lielumu student !

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 6453

| ADMIN: Nak3D

| BANNED NAME: Tren

| BANNED IP: 46.109.235.202

| REASON: cheat.report

| TIME SET: 2013-12-23 02:16:25 (12 minutes ago)

| EXPIRE: Never

Nak3D the boss of gign ! :aha:

Un jautrākais ir tas kad tevi bannojuši ir 4 admini :hang: so get lost !

Edited by zico
Link to comment
Share on other sites

Es nevaru pierādīt ka nečītoju tad, kad mani nobanoja, to jūs admini varat izspriest skatoties demku. BET! Es varu pierādīt, ka es labi spēlēju un esmu pilnībā spējīgs izdemolēt go.gign.lv pubu tādā stadijā, kāds tas ir šobrīd - ļoti zems skils, jo visi ir jauniņie cs:go. Ņemot vērā, ka mani jau uz diviem akkauntiem nobanoja, es paprasīju drauga akkauntu un atkal spēlēju go.gign.lv ar niku Burbulis, lai mēģinātu pierādīt, ka nečītoju, izdomāju rakstīt pov demkas un ierakstīt ekrānu ar webkameru, lai nu jūs 100% redzat tieši to pašu ko es redzu, kad spēlēju. ierakstīju 15 video(divu dienu laikā), man ir ļoti lēns internetam uploads, tādēļ pielikšu 5 tādus +/- spilgtākos matčus kur man ļoti labi gāja, bet nu 4-6KD:R man ir standarts pagaidām. nav tā ka vnk dažreiz paveicās, es pastāvīgi spēlēju daudz augstākā līmenī nekā pārējie šajā pubā.

de_cache, rezultāts 50:7, varat uztīt uz 22:00 ir #sick rounds(izstās pēc aimbota viens moments, kur 3 galvas paņemu ar klusināto emku).

demo - https://mega.co.nz/#...Dz0m6UOrdvX1klA

http://www.youtube.com/watch?v=IL2v1eNYFZI

de_nuke, rezultāts 50:9, varat uztīt 16:40+ sākas daži labi raundi pēc kārtas, bet nu varat skatīties visu, labs matčs.

demo - https://mega.co.nz/#...i-ftOWORFLTQZJg

http://www.youtube.com/watch?v=LaMqMzCG3wo

de_dust2, rezultāts 50:9

demo - https://mega.co.nz/#...etaXNNFmejJ6p2Q

http://www.youtube.com/watch?v=xlqie_uckJ8

de_cache, rezultāts 35:5, daudz labu momentu.

demo - https://mega.co.nz/#...PPu2dsL3r0Asjjo

http://www.youtube.com/watch?v=Jrk63s2-7uQ

de_nuke, rezultāts 36:8

demo - https://mega.co.nz/#...Obmnxx5CkJBKrCU

http://www.youtube.com/watch?v=tZ0UKTrp0Dw

nu es nezinu, kā jūs vēl varat domāt, ka es čītoju, laigan īstu adminu klātbūtne šajā threadā vēl nav bijusi, cik saprotu, tikai kkāds zico, kas uztaisīja akkauntu tikai lai man uzdirstu forumā.

Edited by slaists
Link to comment
Share on other sites

Nenoliegšu ka GIGN pubā tiešām lowi spēlē.

Nezinu Neticu ka esi uzkačājis visas gold medaļas, jo zinu ka ir čīts priekš tā. Bet nu pēc vidakiem, spēlē kā parasts spēlētājs nekā vispār tur tāda nav.

Varbūt kad banoja tad spēlēji ūuber kruti, bet pubā savākt rez 50:9 nav nekas īpašs, ja prot šaut noturēt recoilu un zināt vietas.

Link to comment
Share on other sites

tās medaļas es steam workshopā nokačāju achievment mapes un tad pret botiem, saliek konsolē komandas lai raunds iet 0.01 sekundi, utt. savādāk, 5000 matchi jāuzvar demolition modā, lai dabūtu medaļu...

ja pubā ir tik viegli dabūt 50:9, tad uz priekšu, neesmu redzējis ka vel kāds tā izdarītu(kaut vienu reizi, un man tā ir katru otro+/-). es jau nesaku, ka esmu labākais šavējs pasaulē, es vienkārši saku, ka varbūt admini pārsteidzīgi sprieda par mani. Jo es esmu noname.

un ne Niknais, ne pats nak3d vēl nav neko komentējuši par saviem baniem, es demkas ielinkoju no tiem baniem, bet es viņas nevaru atvērt. nezinu. tādēļ mēģināju izdarīt labāko, ko varu lai pierādītu, ka nelietoju palīgprogrammas. Ja es varu bez čītiem dabūt 50:7, tad nafig man ar čītiem dabūt 40:10 un vēl banu par to...

un kad mani nak3d banoja, es pieļauju, ka viņš savā apsvērumā iekļāva to, ka es biju uz akkaunta kurā man ir tikai 50h~ spēlētas, jo īsto akkauntu jau nobanoja Niknais.

Link to comment
Share on other sites

Pirmārt.

Zico derētos suspend. Sīks tiko reģistrēts sūds aizdirš sūdzību topiku. Brīvs nahuj.

Otrkārt. Piekritīšu Slaists pa visiem 100 procentiem par gign publiku un tā esošajiem cilvēkiem. 90% gadījumu ir tādi boti, ka pat mani paspēja jau reizes 4 nosaukt par čīteri, lai gan mans CS:GO skils ir +-10 stundas.

Treškārt. Takā mans skills ir gandrīz nekāds, tad šos video skatīties man nav pilnīgi nekādas jēgas, jo starp skillu un čītošanu man vēl būs maz nojausmas, kā laikam, mmm, kādiem 90% gign CS:GO spēlētāju.

Link to comment
Share on other sites

Sveiki!

Nāku ar lieliskām ziņām! Atkal dabūju banu. Es domāju, ka man ir absolūti neapgāžami pierādījumi šoreiz, ka es neizmantoju čītus. Nofilmēju visu spēli + to momentu, kad man uzlika banu ar webkameru.

Esmu ļoti pārsteigts, ka spec_alfa izdomāja mani nobanot šajā matčā, jo tajā man absolūti negāja, ja paskataties video es tur aiz garlaicības candy crush spēlēju, nezinu kādēļ mani nobanoja, shaubos vai man vispār pat 3KDR bija + momenti nekādi pārcilvēciskie.

pagaidām mani jūsu serverī ir nobanojuši 3 admini, es varu vai nu secināt, ka jums kopš 1.6 laikiem šeit ir attieksme pret visu šito pasākumu drausmīgi pasliktinājusies, vai arī admini vēl nav pieraduši pie cs:go. Jo tas tomēr ir absurds, es neesmu nemaz tik ahūni labs šāvējs.

Pirms 4~5 gadiem, kad spēlēju cs 1.6 gignā man viss šitais komjunitijs likās baigi nopietnais, pieaugušais utt, pilnīgi mazvērtības kompleksi bija spēlējot jūsu serveros, nejutos jūsu vērts. Nezinu, kādēļ tagad, vai tādēļ, ka vnk esmu pieaugušāks, bet sajūta te ir kā pilnīgā bērnudārzā, serverī ir haoss, spēlēt neviens nemāk, bet dirsties prot, forumā sūdzībās redzu ka apvaino adminus par dažādu robežu pārkāpšanu uz ko PATS ADMINS uzraksta forumā pretī vnk lai sūdzības rakstītājs iet dirst(gan forumā gan serverī, nacisms, rasisms, diršanās gan no parasto jūzeru, gan adminu puses vienādi). Es vispār nesaprotu, kā drīkst ar tādu attieksmi jebkādā serverī, kur nu vēl GIGN(kas man atmiņā no 1.6 laikiem ir top1 latvijas pubs, skila, attieksmes un visās citās iespējamajās ziņās) admins uzvesties.

Ko es mēģinu patiekt ir tas, ka ja šī būtu mana pirmā saskarsme ar GIGN'u, tad man pirmais iespaids par visu šito pasākumu būtu gaužām zems, man pat nav ar ko salīdzināt... prastos pagrīdes pubos 1.6 laikos, kuri parādās uz apmēram mēnesi, kur visiem viss bija pie kājas pat bija nopietnāka attieksme no tautas nekā šeit, šobrīd.

Varbūt pie vainas nostaļģija, nezinu, 4~5 gadus biju prom no šī pasaules nostūra. šis ir tāds mans subjektīvais novērojums.

kr4, ķeramies pie lietas.

izraksts no konsulāta ->

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 7034

| ADMIN: Spec_Alfa

| BANNED NAME:

| BANNED IP: 46.109.235.202

| REASON: cheater

| TIME SET: 2014-01-04 02:01:34 (29 minutes ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/7034

+-------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=RmKYvWnPoJc

servera demo -> http://pussy.gign.lv..._go.gign.lv.zip

POV demo -> https://mega.co.nz/#...nzl4vLKqIumMHhc

Adminu aktivitāte manā threadā kaut kāda iemesla pēc ir tuvu absolūtajai nullei. Nak3dam prasīju jau daudzdaudzas dienas atpakaļ lai, lūdzu, apskatās manu threadu, kuru arī ielinkoju viņam, uz ko atbildēja, ka paskatīsies vēlāk, ko es pilnīgi saprotu, tomēr aizņemts cilvēks, bet ir pagājušas, kādas 10 dienas un neviens no vainīgajiem adminiem, neko nav komentējis, kur nu vēl vispār fakts ka demo faili, kuri atrodami jūsu mājaslapā nemaz nestrādā. Uz ko es centos atbildēt un nākt pretī kā mācēdams, rakstot povus un ierakstot ar webkameru video cik varēju, kas man nemaz nebūtu jādara, un ja jau demkas nestrādā, baniem vispār nekādas jēgas nav, ja admins tajā brīdī pats neraksta povu...

un vispār, man drīz beigsies akkaunti uz kuriem spēlēt jūsu serverī, negribu pirkt vēl, atlaides beidzās, davaj, bik vairāk aktiviāties no cs:go adminiem, žel ka good`men nav cs:go vēl apguvis, jo izskatās, ka viņš ir vienīgais admins, kas šeit sūdzībās, kko cenšās darīt....

Paldies!

Edited by slaists
Link to comment
Share on other sites

To , kas tur notika jau vares visi nokomentet , kas pa dienu bija serverii. Bija vakar un shodien chiteris, kursh skraidija ar aimu un mainija niku, tieshi tads pats, kursh terorizee tf2 serveri pa retam. Sheit viennoziimigi ir parpratums. Nevajag pasham likt tik absurdus un provokativus nikus, lai sazin ko par tevi domaatu.

Link to comment
Share on other sites

Nopietni? Pie jums šādi ir jāņemas, lai normāls spēlētājs dabūtu unbanu? OMFG. Pie tam vēl vecie, kas jūtas vareni tikai tādēļ ka ir veci un GIGNā jau ir sen.Tas ir tā pat kā likt cienīt pensionārus tikai tādēļ, ka viņi ir veci. Bulšits pilnīgs.

Un visās slaista liktajās demkās ir skaidri redzams, ka tur nekā nav, jesus fucking christ.

Vispār tiešām žēl, par ko GIGNs ir kļuvis. Senāk, pirms gadiem, šeit tiešām bija patīkami ienākt spēlē, vienmēr zināji, ka būs saprātīgi admini, un pārējie spēlētāji būs normālā līmenī. Tas, protams, bija tālajos ilvas laikos, bet tomēr, nolaidušies esat.

Man patīk, kā dažos labos ārzemju serveros šī sistēma darbojas - admins redz kādu aizdomīgu spēlētāju, pafilmē demku, iemet forumā, lai arī citi paskatās un tad kopīgi izlemj. Jā, tas aizņem laiku, tomēr admina pienākumus izvēlas tādēļ, ka grib tos pildīt, nevis vienkārši sajusties kā sētas krutākais slaviks. Pie tam, ja admins vienbalsīgi (kāda nūbiņa, kurš spēlē bot_zombie 1 līmenī, foruma ieraksti neskaitās) nobano, pēc tam jau banu grūtāk dabūt nost - ne pats admins grib atzīt ka kļūdījies, ne citi lielie vīri gribēs atzīt, ka pie viņiem tāda nekompetence.

Un par čītiem jau čista jums vajadzētu vienreiz izglītoties, savādāk mētājaties ar čītu nosaukumiem kā vārdiņiem ko bērnudārzā samācījušies.

Slaist, trigerbots mērķi nerausta, tas darbojas kā tava virtuālā reakcija - tikko pretinieks ir mērķī, notiek šāviens. Neeeenormāli viegli noteikt tā čīta klātbūtni, jo bieži vien tas nogļučī un vairs nevar savākt ieroci un viegli pamanīt, ka spēlētājs cenšas savākt rekoilu/spredu, bet ierocis vienkārši šauj tikko mērķis nonāk nosacītā tuvumā pretiniekam.

Link to comment
Share on other sites

Nopietni? Pie jums šādi ir jāņemas, lai normāls spēlētājs dabūtu unbanu? OMFG. Pie tam vēl vecie, kas jūtas vareni tikai tādēļ ka ir veci un GIGNā jau ir sen.Tas ir tā pat kā likt cienīt pensionārus tikai tādēļ, ka viņi ir veci. Bulšits pilnīgs.

Un visās slaista liktajās demkās ir skaidri redzams, ka tur nekā nav, jesus fucking christ.

Vispār tiešām žēl, par ko GIGNs ir kļuvis. Senāk, pirms gadiem, šeit tiešām bija patīkami ienākt spēlē, vienmēr zināji, ka būs saprātīgi admini, un pārējie spēlētāji būs normālā līmenī. Tas, protams, bija tālajos ilvas laikos, bet tomēr, nolaidušies esat.

Man patīk, kā dažos labos ārzemju serveros šī sistēma darbojas - admins redz kādu aizdomīgu spēlētāju, pafilmē demku, iemet forumā, lai arī citi paskatās un tad kopīgi izlemj. Jā, tas aizņem laiku, tomēr admina pienākumus izvēlas tādēļ, ka grib tos pildīt, nevis vienkārši sajusties kā sētas krutākais slaviks. Pie tam, ja admins vienbalsīgi (kāda nūbiņa, kurš spēlē bot_zombie 1 līmenī, foruma ieraksti neskaitās) nobano, pēc tam jau banu grūtāk dabūt nost - ne pats admins grib atzīt ka kļūdījies, ne citi lielie vīri gribēs atzīt, ka pie viņiem tāda nekompetence.

Un par čītiem jau čista jums vajadzētu vienreiz izglītoties, savādāk mētājaties ar čītu nosaukumiem kā vārdiņiem ko bērnudārzā samācījušies.

Slaist, trigerbots mērķi nerausta, tas darbojas kā tava virtuālā reakcija - tikko pretinieks ir mērķī, notiek šāviens. Neeeenormāli viegli noteikt tā čīta klātbūtni, jo bieži vien tas nogļučī un vairs nevar savākt ieroci un viegli pamanīt, ka spēlētājs cenšas savākt rekoilu/spredu, bet ierocis vienkārši šauj tikko mērķis nonāk nosacītā tuvumā pretiniekam.

Pilnībā piekrītu, tas ir netikai GO, bet arī CSS un 1.6...

Par Klusuma lēkašanas scriptu vēl rēcu :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...