Jump to content
GIGN Forum

Dombrovskis demisionē


b0r1ng
 Share

Recommended Posts

"Īsts vīrietis" atkāpjas un izvairās no atbildības tik svarīgā brīdī? Nezināju, ka tā ir "īsta vīrieša" rīcība. Varbūt latviešiem ir cita izpratne par vīrišķību...

Tā saucās politiskā atbildība un tiek praktizēta demokrātiskās valstīs, un diemžēl tikai ļoti minimāli Latvijā. Zolitūde bija valsts apmēra traģēdija tāpēc atkāpās praktiskais valsts vadītājs. Tā pat jāņem vērā koalīcijas situāciju, kur VL pidaru dēļ(Latvija, Latvija, dodiet mums amatus, a mums partijā nav normālu kandidātu, Latvija) Saeimā ir mazākuma valdība un kā šādā situācijā tiešām ir nepieciešama valdība, kurā iespējams pieņemt lēmums un kkaadi nacionaalji nepish praatu.

Link to comment
Share on other sites

Jebkurš vidusmēra uzņēmējs Latvijā pelnīs vairāk nekā ministru prezidents, ministrs, Saeimas deputāts. Viņiem tur algas uz rokas ir 1000-2000, varbūt 3000 labākajā gadījumā. Uzņēmēju algas ir lielākas.

nevar nepiekrist. ir lielisks piemērs pašam.

Link to comment
Share on other sites

Kurinām naidu!!!!!!!! Vairāk naida. Lai visi pāršauj viens otru, tad ievedīsim tadžikus un augšējais slānis dzīvos zajebisj.

Esmu pārliecināts ka tu pat neizlasīji rakstu. Un vārda salikumu "Kurini naidu" (Ko tik ļoti iecienījuši visur "bāzt", ar vai bez konteksta "kreisie" ) tu vispār neizproti.

Ja tu izlasītu, vai mēģinātu saprast (gadījumā ja izlasīji) manis ielikto rakstu, tu saprast ka tur ir neitrāla (Pietam, no diezgan cienījamas avīzes "IR") žurnālista viedoklis par esošo situācija saistībā ar Ušakova sacīto medijos un darbībām (vai bezdarbības, būtu pareizāk), pietam, ar konkrētiem faktiem!

Nekāda ziņā neturu naidu uz Ušakovu (vēl jo vairāk uz krievu tautības cilvēkiem), bet Ušakova dubultmorāle, galvaspilsētas vadīšanas stils, vēlētāju uzpirkšana ar bez. sabiedrisko transportu (Pietam par to "bezmaksas transportu", tu maksā!) ir nožēlojama! Šādi turpinot skat. bildi http://www.ir.lv/upl...media_large.jpg nekas labs nav gaidāms!

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Politikā iet divu veidu cilvēki, vai nu stulbi, vai nu riktīgas lapsas. Šaubos, ka Dombrovska kungs ir no tiem stulbajiem, un katrs gājies tur viennozīmīgi ir izskaitļots uz priekšu. Tā demisija ar uzviju viņam atmaksāsies, diemžēl īstos iemeslus mēs iespējams arī neuzzināsim. Pat ja cilvēks ir ar labiem nodomiem devies visā šajā purvā, ko sauc par politiku, tad pēc laik pats paliek par līdzīgu mošķi, jo savādāk tur izdzīvot nevar.

PS: Kā vispār "valsts vadītājs" var paņemt un aizpisties šādā brīdī? Un nevajag man par augstiem morāles principiem.

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Tu spēj iedomāties cilvēku, kas meklētu izdevīgumu traģēdijā, kad ir gājuši bojā 54 cilvēki? Tā domāt jau ir zemiski un amorāli.

Pietam sekojot Dombrovska gaitām politikā, es neuzskatu, ka viņš uz to ir spējīgs.Un varbūt tieši tāpēc, ka bija savādāks, viņš uzņēmās politisko atbildību. Uzskatu, ka viņš ir viens no vienīgajiem valdības vadītājiem, kas necentās gūt labumu sev, bet darīja valsts labā, pat tad kad ir jāpieņem nepopulāri/grūti lēmumi (Kurus diez vai spētu pieņemt Ušakovs) un izvilka valsti no krīzes kurā tā tika brutāli iemesta. Jā, piekrītu, ka varbūt viņš nebija no tiem, kas spēj paskaidrot tautai pieņemtos lēmumus un to nepieciešamību, bet tas ir cilvēcisks trūkums.

Tas ka lielai daļai labāk patīk Ušakova politika, tērēt vairāk kā maciņā naudas ir (Trekno gadu principi), tas jau ir cits stāst un problēma.

Kādā brīdī un laikā? Viņš "azipisās" kad notika traģēdija? Tika pabeigti glābšanas darbi, piešķirtas kompensācijas, sākta izmeklēšana un tikai tad viņš paziņoja par demisiju!

Edited by Pensionars
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Boring, ko tu pipe?

Skaidrs, ka politikā aiziet daudz muļķu - patiesībā, visus šos cilvēkus varētu saukt par muļķiem. Tā pat kā skolotājus un ugunsdzēsējus.

Redzi - politiķa alga (kā mēs jau te salīdzinājām) ir reāli smieklīga pat priekš programētājiem. Tomēr politikā iet cilvēki un strādā. Tā patās skolotāju alga ir reāli smieklīga pat priekš pārdevējiem - un skolotājiem ir smagāks darbs, jo ir jāgatavojas stundām, jālabo mājasdarbi, jāvāc klase nshit like that, bet alga pat pēc 40 gadu močīšanas ir tāda pati, kā visiem pārējajiem skolotājiem (tb - darbs bez izaugsmes).

Es teiktu, ka pa skolotājiem arī kļūst luņi un lapsas, ne boring?

Protams, politikā ir "lapsas", bet jāsaprot, ka tie viss drīzāk ir clivēki ar daudz nopietnāku motivāciju kā finansiālais labums (piemēram, spiegošana citas valsts labā).

Un tas, ka nonākot politiksajā vide tev ir jāmainas - tas ir saprotams, bet tas nenozīmē, ka politiķis automātiski kļūst korumpēts. Vari ņemt par piemēru Robertu Ķīli. Nāca ar lielām reformām, visiem sakāpa uz varžacīm un tika izēsts. Politikā var mainīt lietas, bet tas jādara lēnām, savācot ap sevi cilvēkus, kas tevi atbalsta.

Bet vispār huļi es te muti dzesēju raujoties uz boring troļļošanu.. trololo.... :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

nu nevar boring salīdzināt mūsu valsti ar kaimiņu. tur tiešām ir tikai 2 veidu politiķi. normālā valstī tomēr ir arī normāli cilvēki. tiešām gribi, lai Latvija izstājas no ES un iestājas "muitnieku kolhozā" (TC)?

vai tu vēlies lai tavai draudzenei aizliedz nēsāt kruzuļotas biksītes :Dhttp://newsland.com/...ail/id/1281928/

edits. padomāju, kaut kā veiksmīgi sanāca iestāties ES. varējām taču būt Ukrainas pašreizējā situācijā, lūk viņus gan neapskaužu.

Edited by Outlawz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mmm..., ne parak sekoju jaunumiem Latvija, bet, palasot zinjas delfos, rodas iespaids, ka Dombrovskis vienkarshi uztaisija zhurkas gaajienu...

Kapec tieshi tad, kad vajag sakt kratit visus uznemumus, veidot labojumus buvniecibas joma u.c. lidzigas lietas, vins panjem un pasaki "Ataa.., veiksmi..", tada veida uztaisot vel lielaku haosu valdiba...

Ja Dombrovskis veletos kaut ko tadu izdarit, lai atstatu labu iespaidu, vinsh varetu mmm.., varbut sakartot visu.., palidzet kaut ka.., veikt tur izmainas.., pastradat nopietni.. un pec smaga darba, kad viss ir +/- sakartots pateiktu: atvainojiet, nevaru palikt shaja amata, mani moka sirdsapzina utt...

?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...