archux5 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 iesaku speeleet muusu serveri cs-shorty.zapto.org es sapmoju =DDDD daru to 2 reizi aizgarlaiciibas muusu Web ir SHorty.from.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 es sapmoju =DDDD Sapmotājs, tā vai tā nespēlēšu tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 es sapmoju =DDDD Tu spamo vai sapnjo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Neko nenojausdams, uzspiedu uz GIGN foruma sadaļas "Spams", kad manas acis iepletās neviltotā pārsteigumā, tiklīdz kā smadzenes bija apstrādājušas tekstu "Svarīgi Izlasiet So!". Redzot, ka topika autors ir archux5, kurš parasti vēsta interesantus un reizē satraucošus jaunumus, mana sirsniņa iepukstējās straujāk un roka sasteigtā uztraukumā gandrīz netrāpija ar peli uz šī topika linka. Un es nekļūdījos - šoreiz archuxampieci atkal bija interesanti jaunumi pavēstāmi. Labi, ka izlasīju. Kā es noprotu, tad svarīgs ir tas, ko archux iesaka, tāpēc varbūt vajadzētu sadaļu "archux5 iesaka" - tīri tā, lai foruma apmeklētāji zinātu, kas ir svarīgs, protams, ja pats archux5 tam piekritīs. Protams, apskatīju arī mājaslapu - tiešām lieliska. GIGN ar savu prasto navigāciju nobāl shorty.from.lv freimu lietošanas ērtuma priekšā. Uzraksts SHorTY arī izstrādāts kādā man galīgi svešā dizaina programmā - drošvien "Adobe PRO Design Special Effects Virtual Studio Grand Master v12.0". Ar skumjām piefiksēju, ka esmu nospēris vairāk kā pusi no shorty lapas meiteņu bildēm, savukārt maita worms ir nospēris bilžu nosaukumus (l59, l105). Katrā ziņā noliecu galvu šī saita & servera & reklamēšanas veida oriģinalitātes ziņā un paredzu tiem garum gartin garu mūžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Neko nenojausdams, uzspiedu uz GIGN foruma sadaļas "Spams", kad manas acis iepletās neviltotā pārsteigumā, tiklīdz kā smadzenes bija apstrādājušas tekstu "Svarīgi Izlasiet So!". Redzot, ka topika autors ir archux5, kurš parasti vēsta interesantus un reizē satraucošus jaunumus, mana sirsniņa iepukstējās straujāk un roka sasteigtā uztraukumā gandrīz netrāpija ar peli uz šī topika linka. Un es nekļūdījos - šoreiz archuxampieci atkal bija interesanti jaunumi pavēstāmi. Labi, ka izlasīju. Kā es noprotu, tad svarīgs ir tas, ko archux iesaka, tāpēc varbūt vajadzētu sadaļu "archux5 iesaka" - tīri tā, lai foruma apmeklētāji zinātu, kas ir svarīgs, protams, ja pats archux5 tam piekritīs. Protams, apskatīju arī mājaslapu - tiešām lieliska. GIGN ar savu prasto navigāciju nobāl shorty.from.lv freimu lietošanas ērtuma priekšā. Uzraksts SHorTY arī izstrādāts kādā man galīgi svešā dizaina programmā - drošvien "Adobe PRO Design Special Effects Virtual Studio Grand Master v12.0". Ar skumjām piefiksēju, ka esmu nospēris vairāk kā pusi no shorty lapas meiteņu bildēm, savukārt maita worms ir nospēris bilžu nosaukumus (l59, l105). Katrā ziņā noliecu galvu šī saita & servera & reklamēšanas veida oriģinalitātes ziņā un paredzu tiem garum gartin garu mūžu. Vot tas te ir rēcīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 uuu es pat iegaaju uuberiigajaa serverii! mmmm... tik sen nebiju speeleejis aztec pats pret sevi kostateeju, ka tur ir uzstaadiits pat slavenais un neuzlauzhamais c-d!!! taa kaa chiiterus luugshu nemez nemeegjinaat... p.s. tas ir csdm un archam vajag gaaaaru atvaljinaajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 iesaku speeleet muusu serveri cs-shorty.zapto.org es sapmoju =DDDD daru to 2 reizi aizgarlaiciibas muusu Web ir SHorty.from.lv tāda neliela dilemma - tas "5" tava segvārda galā nozīmē tavu IQ koeficientu vai gadu skaitu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) stulbi, ka vēl (cerams kkad strādās) nestrādā sadaļa PAMĀCĪBAS - iespējams kko jaunu varētu iemācīties kā man "pokazalos" lapa veidota ar tādu oldschool piesitienu, laikam šamējie ir kkādi cs veterāni, citādi jau nezinātu kāds mājaslapu dizains bija topā pirms 12 gadiem Edited January 25, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 muahaha shorty lapa bija tikai tads piles pekshkiens salidzinajumaa ar vinju linkiem, kas ved uz daudz grandiozakam web lapam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 SHorty.from.lv Blood, neiet serveris!!! Kad palaidīsiet??? Ja jums vajag free web host, varu piedaavaat hostingu uz sava servera liidz 250MB, traffiks neierobezhots! Ja kas raksti: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 lol, tas uuber uzraksts - shorty vnk rullee! vai ari tas ir kaut kaads slepens zinojums? Sh un TY? Dizains noskauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) ooo frontpeidzs w4x0rz Edited January 25, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 cepuri nost webam serveris ir aizraujoshs tik reals tik nereali reals ka nedarbojas P.S nupat pamaniju ka tas serveris stav uz mdsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Njaa ko tikai taa garlaiciiba nevar izdariit ar cilveeka smadzeneem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Dirsā darbs un materiāls ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 katram jau pirmaa reize gan shorty sapnis par skaistiem virsrakstiem un weblapaam piepildiisies un noveelam vinjam veiksmi P.S. Shorty turies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux5 Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 ha haa beidzzot uzzinaaju kas besii un kas kaa ir =) njaa ja mna nebuutu noaminiijusis IP veel jo projaam speeleet kaadi 8-10 cilveki es saprotu ka nomalis ir viegli runaat bet pasham plesties un mekleet uz daudzko risinaajumus ir realii gruuti jus laikam neko neesat pashi taisiijushi tapec viegli runaat =) un SH or TY tur kautkas sleepjas =) un tas 5 nika beigaas pats nezinu kas tas ir =DDD nu jaa dabuuju ko gribeeju un ko negribeeju ko varu pateikt THX par paliidziibu ka vvareejaat man sho to ieteikt =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ha haa beidzzot uzzinaaju kas besii un kas kaa ir =) njaa ja mna nebuutu noaminiijusis IP veel jo projaam speeleet kaadi 8-10 cilveki es saprotu ka nomalis ir viegli runaat bet pasham plesties un mekleet uz daudzko risinaajumus ir realii gruuti jus laikam neko neesat pashi taisiijushi tapec viegli runaat =) un SH or TY tur kautkas sleepjas =) un tas 5 nika beigaas pats nezinu kas tas ir =DDD nu jaa dabuuju ko gribeeju un ko negribeeju ko varu pateikt THX par paliidziibu ka vvareejaat man sho to ieteikt =) Man patīk tava pozitīvā attieksme Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 man arii =) vispar jau lapa ir ok =DDD man patiik tie burti SHORTY =) taa tik tureet archux5 =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Vinam kruts irc kanāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 heeheee :DDDDDD CiK saWljiiGi sJitAs viSS iZklauSaaS!!! :DDDDDD***~*~*~*~* Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux5 Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 nu jaa taa jau ir ko tad es pats varu saprast un tas dzeks kas raxtiija frontpeidzs =DD lolzz raxti kaa pienaakaas =) FRONTPAGE =) tagad straadaaju pie dreamweaver kautkas jaapie4inii un jaaciinaas =) kameer sanaaks normaals saits ka anekaa tas ir tikai pats saakums =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) Gribējās te vēl piebilst :DDDD HEHEHE BTW man laba IP 194.240.150.6 Edited January 26, 2006 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now