Traffic Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Beef, es gaidu tavu review par markām Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Nu es caur pazinju varu pa 7-8ls dabut, no problem. Un taa nav nekada fignja Nice peng ;D Vinjsh njem kvantuma, es piekapju ciemos ar portjiku, uzraujam LOL vai CSS, tad jau cena ir runajama Sodien ejot pa Gogola ielu (spots pirms dzirnavu ielas) 3 normali bullji staveja pie durvim, nelaida nevienu Chaliitis ar meiteni pie rokas gaaja pirkt, dabuja pendeli (par laimi vinam). Ir gadijies redzet, ka brutali vnk dienas laika skalda chaliishu pie ieejas. Tas gan vairak man skjiet attiecas uz tiem, kuri jau pec skata izsaka visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Sodien ejot pa Gogola ielu (spots pirms dzirnavu ielas) 3 normali bullji staveja pie durvim, nelaida nevienu Chaliitis ar meiteni pie rokas gaaja pirkt, dabuja pendeli (par laimi vinam). Ir gadijies redzet, ka brutali vnk dienas laika skalda chaliishu pie ieejas. Tas gan vairak man skjiet attiecas uz tiem, kuri jau pec skata izsaka visu. Tas tā kā lai nepērk, vai kā? 0_o Edited November 14, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Tas tā kā lai nepērk, vai kā? 0_o Tas lai nepeerk, taksh TVNET bija rakstits par iedzivotaju reidiem. EDIT: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/486287-ar_legalo_narkotiku_rupalu_nodarbojas_jau_cetri_grupejumi/gallery/16779 Edited November 14, 2013 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) paga, skalda par to, ka grib taja veikala ieiet? oz pec zajavas mentene, ta tiri savam priekam var papist kadam losaram dziivi Edited November 14, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Da pareizi dara... Sīkie lohi paši nesajēdz ko dara un senči ir pārāk aizņemti ar kaut kādu bullšitu lai veltīt bērnam laiku... Ko dara bērns - iet apdolbīties lai uzmanības trūkums nebūtu tik spēcīgi manāms + kompānijas ietekmē, jo ir sīks uz paņemt uz "slabo" vieglāk par vieglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Uz Ernesta Birzinieka Upīša ielas gandrīz uz Lāčplēša krustojuma ir Šamanis.lv. Cipa legālā bode. Divreiz esmu pamēģinājis - pirmajā reizē itkā normāli, otrajā reizē likās, ka karoti nolikšu, sapratu ka vienkārši paveicās, ka nenosprāgu. Vispār tas ir kkāds stulbums, ka nevar cilvēki atpūsties bez visām drazām (alkohols, legālais etc.). Neko nesaku par to, ka kādreiz iekabina kādu alēnu vai šņabuli, bet par to, kā katrs mazākais party tā līdz komai. Tādi cilvēki - Degradējušais sabiedrības slānis. Dzīves pabiras un gļēvi muļķi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Tu gadījumā neesi viens no TVNET aktīvajiem komentētājiem, tur visi teksti tādi, kā Tādi cilvēki - Degradējušais sabiedrības slānis. Dzīves pabiras un gļēvi muļķi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Nu shodien pa celjam uz majam izmetu likumu gar 3 boditem. Vai nu ciet, vai ari munjiki stav visu dienu At last Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Tu gadījumā neesi viens no TVNET aktīvajiem komentētājiem, tur visi teksti tādi, kā Neesmu, bet pasaki, ka pateicu kko nepareizu, neraugoties uz to, ka tas ir mans subjektīvais viedoklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/486367-latvija_aizliedz_legalajas_narkotikas_plasi_izmantotu_vielu BEIDZOT ARI MANA RAJONA BUS MIERS ! Maskachka paliks klusaka un mazak naudas dindjeetaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Nu ja runā par cilvēkiem, kas teju katru reizi var pārlieties līdz nemaņai, tādu ir vesela kaudze augšējo aprindu un svarīgu cilvēku, mūziķi ir lielisks piemērs, tā kā nevarētu teikt, ka tie visi ir gļēvi muļķi un pabiras Tas ir nereāli pārspīlēti un stulbi tā teikt. Nu tīņu apvidū tas ir vnk stilīgi, arī ne visi ir tādi, kā raksturoji. Lai gan pēdējā laikā, cik manāms, sāk atgriesties uzskats, ka arī zināt kko ir stilīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Lai gan pēdējā laikā, cik manāms, sāk atgriesties uzskats, ka arī zināt kko ir stilīgi... Runājot par tava teksta pirmo daļu - daudzi veiksmīgi cilvēki ir gan gudri, gan alkoholiķi un narkomāni vienlaicīgi. Taču vairums cilvēku aimirst to 1. daļu un plātās, ka dedzina dzīvi kā īsti G PS: Pats pēc Gign tusa sāku stipri mērenāk apieties ar alko... Pagaidām ir labas sekmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 nevar nepiekrist, ka mūsdienu jaunatnei smadzeņu vietā skaidas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Man personigi netrauce legalas narkotikas, es pat nedaudz apskauzhu tos, kas izplata to, jo lai cik drausmigi tas nebutu, pelna noteikti ir laba. Uzskatu, ka pipet, vai nepipet ir katra personiga izvele, un ja Tev smadzenu vieta ir skaidas, tur nu aizliegums to sudu tirgot nelidzes, ja gribes atrast, atradis. Lai gan diezgan nozelojams fakts ir tas, ka liela dala jauniesu uzskata, ka pipet ir stiligi Edited November 15, 2013 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dym Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Šito pasākumu reāli apturēt ir praktiski neiespējami, vienu vielu ieliks sarakstā, laidīs ārā atkal jaunu recepti un tā uz riņķi. Vienīgais kas šo te varētu apturēt ir brutāls rekets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Interneta pērle. es esmu diezgan 'par' legālo narkotiku tirgošanu, jo tā ir tāda, kā dabīgā atlase - pietiekami stulbajiem ir pienācis laiks aiziet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 taisniba vien ir, tas paatrina procesu - dabiigaa atlase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Un es ceru , ka tev un arī tiem, kas laikoja tavu postu pienāks dabīgā atlase. Drīz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Lai gan pēdējā laikā, cik manāms, sāk atgriesties uzskats, ka arī zināt kko ir stilīgi... Tas tiesa. Nu mož es arī pāršauju sakot ka visi ir lohi, bet nesaprotu kāpēc bez šiem sūdiem nevar atpūsties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Es savukārt ceru, ka dabīgā atlase notiks ar to cilvēku, kurš izdomāja, ka tās vielas jāsauc par "legālajām narkotikām". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 principa par ko ir stress? te visiem ir beerni jau? saprotu, ka jastreso, lai tavs sikais nesaktu lietot ''draugu'' iespaidaa, bet reali? jums vini traucee? man piemeram pajaat, es vinus neredzu uz ielam, lai pipee zalji(shnaukt enivej ir prestizhaak ). Ja arii piepishas, taja afekta stavokli vini ir tik leeni, ka 5 tavi sitieni ir vinja viens sitiens slowmotionaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 principa par ko ir stress? te visiem ir beerni jau? saprotu, ka jastreso, lai tavs sikais nesaktu lietot ''draugu'' iespaidaa, bet reali? jums vini traucee? man piemeram pajaat, es vinus neredzu uz ielam, lai pipee zalji(shnaukt enivej ir prestizhaak ). Ja arii piepishas, taja afekta stavokli vini ir tik leeni, ka 5 tavi sitieni ir vinja viens sitiens slowmotionaa cik aizvēsturiska domāšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 cik aizvēsturiska domāšana NOOT ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 šņaukt un nomirt pēc 5 gadiem- arī ahujenna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now