Ouzijs Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Vārds - Reinis Vecums - 17 Nodarbošanās - Mācos Tehnikumā un tagat praksē. Pieredze +/- 5 gadi CSS 2 gadi Statistika - http://stats.gign.lv...nfo&player=3778 Laiki - Kā kurā dienā Atbalsta - Lumpy un varbūt vel kāds mani atbalsta. kāds labums - tas nav grūti, sodien jau 4 čīteris ko es redzu un admini ir daudz, bet online nu tā pamaz arī daudzi aiziet uz CS GO, es varēju nobanot viņus ja būtu acc. Reg niks - Ouzijs Teikšu vienkārši neesmu varbūt ideāls, bet palīdzēt gribu. Čīterus atpazīstu un nobanots neesmu bijis serveros. Serverī problēmas netaisu, uzvedos kā pienākas. Ja neticat man tad iedodat izmēģinājuma laiku vai varu pierādīt, ka nespēlējos ar acc un ka es labi pildu admina pienākumu. Ar cieņu Ouzijs! Edited October 14, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Pateikšu nelielu noslēpumu, es pieteikumus lasu tikai, lai pārliecinātos par indivīda kaut kādām zināšanām un normām, ja tu četros teikumos pieļauj 5 atsaldētas kļūdas (adbalstu, nēsmu..), tad tas par tevi neko labu neliecina. Turklāt, nekas par tevi neko labu neliecina arī ņerkstēšana man privāti, ka gribi sevi pierādīt. Vēl viena lieta, kas attiecas uz visiem serverīm netikai GIGN.lv, accessus nedod uz kaut kādiem pārbaudes laikiem, lai pierādītu sevi - tev jāpierāda sevi iepriekš. Kā jau teicu privāti, neredzu kā es tuvāko divu gadu laikā varētu atbalstīt šo kandidātu uz access saņemšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 (edited) maddn es tev vienkārši nepatīku! Tik pat pec diviem gadiem, tu pasaki to pašu! Bet tu neesi viens, tapēc dosim arī citiem izpausties. Edited October 14, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Tu kaut ko esi sajaucis. Nepatīk man lietainas dienas, mazgāt mašīnu un iet pie ārsta, bet tu - man reali besī. Paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Es gan dodu REC. Galva ir uz pleciem, saprot arī gana daudz, kur ir čīti, kur to nav. Uzvedība arī ir ok. Maddn, tas, par ko Tu tagad piesējies, ir pilnīga huiņa - tagad visa paaudze aug tādi. Nebūs te īstā vieta un laiks, lai kādu mācītu un pērtu par to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 ANTI Jo par maz gadi, ir pierādījies, ka 17 diemžēl, bet ir par maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 (edited) Varētu jau viņam iedot, paskatīties kā uzvedās. Ja nepratīs kalpot acc mērķim, tad lai vāc nost! No manis itkā REC OT - @maddn: Lai gan es spriežu apmērām kā Tu, tomēr pēc čaļa slenga te nevajadzētu spriest, kgan pieteikums ir svarīgs. Varbūt jau viņš ir atmarozaks, bet ar citām labākām un vajadzīgākām īpašībām. Bet saprotu Tevi ļoti labi, pašam iekš gigna ir da*uja antipātiju! Edited October 14, 2013 by Upis92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Tagad katrā no gign serveriem mēģināsi dabūt tiesības? Domāju, ka šī topika atrisinājumam par piemēru ir jāņem iepriekšējo topiku atrisinājumi, tas ir, ka nekas nebūs. No manis ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Gucci Es beidzot atradu CS daļu kas man patīk. Un piemērām CS GO man nevisaij. Es labāk Uzspēlēju soursu. Un nē tikkai uz soursa serveri! Nu tak pastieties piemēram čatā pilns ar to ka serverī cīteris un neviens nevar reportus izskatīt... Edited October 15, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Lai nu kura sadaļa, bet reportu un sūdzību sadaļa madnn ir uztaisijis ļoti operatīvu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Es vairāk domāju ka Aizmukušo čiteru reportu baigi ilgi neviens nav izskatijis, CSS ! Ko teiks vel CSS admini? Edited October 16, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Not today. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts