ModeratO Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Tātad, šadu tādu notikumu dēļ, esmu gatavs nomainīt savu audi 100 c4 2.6 zvēru pret kaut ko mazliet ekonomiskāku. Pagaidam esmu noskatījis audi A6 2.8 gāzi Q, taču metu arī aci uz 1.9 dīzeļiem (A6) Tomēr pagaidām cik skatos ss.lv ir ļoti mazs šādu veidu auto piedavājums, tadēļ vēletos palūgt jūsu palīdzibu, vai ir vēl kāas adreses kā ss.lv ar plašāku piedāvājumu vai mašīnu forums kur pārdod auto... Vēlos izskatīt visus piedavājumus un izvēleties pa savai cenu grupai atbildtošu auto. Aptuvenā cena ~2300 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 auto24.lv , zip.lv arī varētu būt , autoscout24.de , no vācijas, bet varētu būt ok ar visu atdzīšanu un reģistrāciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) plus.lv - bigass leišu autplacis, ir iespēja filtrā uzlikt LV only. Edited October 11, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Rīt pamodīšos iedirsīšu te vēl kaut ko saprātīgu.Tagad slinkums rakstīt. W8 for me darling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Bračkam ir 2.7 quattro A6 Audis un, ja meklē ko ekonomiskāku, tad tas nebūs ekonomisks Ar gāzi sanāk ap 5 Ls uz 100. Tad jaui savai 2,6 liec gāzi un brauc ekonomiski. Pirms gāzes tam Audim patēriņš bija ap 11l vidējais. Bet tas jau, kā brauc.. Edited October 12, 2013 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 ModeratO jau dejotājs, noteikti bliež pa pedāļiem kā dziesmu svētku danču placī. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 Bračkam ir 2.7 quattro A6 Audis un, ja meklē ko ekonomiskāku, tad tas nebūs ekonomisks Ar gāzi sanāk ap 5 Ls uz 100. Tad jaui savai 2,6 liec gāzi un brauc ekonomiski. Pirms gāzes tam Audim patēriņš bija ap 11l vidējais. Bet tas jau, kā brauc.. Nu es negribu uz sava 2,6 likt, jo nav vērts man uz viņa likt gāzi jo neatmaksāsies man ar viņu braukāt vairs. (Stavēs majās kā darba zirdziņš ) Tāpat gribās kaut ko jaunāku, un 2.8 Q 5ls ir ekonomiski, neskaitot to ka es ar savu 2.6 uz 100km 13ls terēju Ieliec kādu linku ja atrodat labu piedavājumu! Baigi noderētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 neiesaku pirkt audi a4 vai a6 kurma motors ir lielaks par 1.9 gandrīz visiem motori plīst, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 neiesaku pirkt audi a4 vai a6 kurma motors ir lielaks par 1.9 gandrīz visiem motori plīst, Skatoties, kā kopj/brauc. Ja pie stūres būs jefiņš, tad plīsīs arī velosipēdam motors. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Nez, man nekas nenāk. :/ Kāds nevar padalīties ar key? Edited October 12, 2013 by Fu*k yea Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Nav brīnums, ka Tev nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Skatoties, kā kopj/brauc. Ja pie stūres būs jefiņš, tad plīsīs arī velosipēdam motors. tur nav jamak vai nemaak braukt, vnk tie motori ir slikti, paprasi jebkurā servisā. viņi neeļļojas kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Tu maz zini, cik a6 nāk virs 1.9 motoriem? Tad gribi teikt, ka visi ir metami sūdi, tilpuma dēļ? [respektīvi attiecīgais tilpums ir nekvalitatīvs ražojums?] Tad jautāšu Tev nevis cik servisos Tu to esi jautājis, bet cik Tev pazīstamiem ir bijušas problēmas ar šiem lielo litrāžu Audiem un cik servisos ir dots atzinums, ka vaina ir nekvalitatīvā motorā? Edited October 13, 2013 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Tu maz zini, cik a6 nāk virs 1.9 motoriem? Tad gribi teikt, ka visi ir metami sūdi, tilpuma dēļ? [respektīvi attiecīgais tilpums ir nekvalitatīvs ražojums?] Tad jautāšu Tev nevis cik servisos Tu to esi jautājis, bet cik Tev pazīstamiem ir bijušas problēmas ar šiem lielo litrāžu Audiem un cik servisos ir dots atzinums, ka vaina ir nekvalitatīvā motorā? es gan nepiemineju ka es domāju 2,5 motorus lielākoties( my bad ) personīgi pazīstu divus cilvēkus kuri mainijuši 2,5 motorus pajautā kādam auto ekspertam vai servisā par shiem motoriem,redzēsi ko atbildēs 1,9 praktiski ir vislabākie audi motori kalpošanas ziņā Edited October 13, 2013 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 2.5 tek kā likums Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Jums vispar ir sajega ka attiecas tilpums? Ble Audisti tak ir pussiji un tas ir oficiali, Ar Audista zinasanam varetu tikai gateri paspidet! Autor izmaini dziivi, nopeerc bemberi un iznem pretiigo signature. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/320/ccxjn.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Jums vispar ir sajega ka attiecas tilpums? Ble Audisti tak ir pussiji un tas ir oficiali, Ar Audista zinasanam varetu tikai gateri paspidet! Autor izmaini dziivi, nopeerc bemberi un iznem pretiigo signature. http://www.ss.lv/msg.../320/ccxjn.html Iebāz to "bemberi" tur kur saule neiespīd un tā labi dziļi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Smieklīgākais ir tas, ka bembja sludinājumā, pats pārdevējs saka, ka vēlamais maiņas variants ir Audi A4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Nu re. Man kā reiz no 3 pazīstamiem, kam ir A6 quattro [2x 3.2 Quattro un bračkam ir 2.7 biturbo] tad nu par paša motora kvalitāti sūdzību nekādu. [starp citu, čalis ar 3.2 quattro strādā diez gan labā servisā, tā ka par viņa izvēli man šaubu nebūtu nekādu]. Tas, ka vienam motoram varētu būt kādi potenciāli "brāķi" darbībā vai īsāks mūžs, tā varētu būt, bet to norakstīt uz visiem, kas lielāki par 1.9/2.0 būtu pavisam pastulbi. P.S. Strīdēties par to, kas gudrāks, labāks ir pavisam stulbi, jo katrs tomēr priekš sevis pērk auto, kas labāk patīk.. Edited October 13, 2013 by Lumpy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Smieklīgākais ir tas, ka bembja sludinājumā, pats pārdevējs saka, ka vēlamais maiņas variants ir Audi A4 100% draudzenei, netici, paskaties kādai mercedes klasei dod priekšroku, maiņai. @Lumpy that's right. kas vainas bemberiem? Edited October 13, 2013 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 kas vainas bemberiem? e36 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 No visām bmw grabažām man liekas e30 vsm normālākā grabaža. Bet tā visi bembisti domā ka viņiem +10cm ja ir tas bemberis. Pff šalavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Pietiks ar fleimu. 2.5 ir lamatas. Gan bembjiem, gan audi. Punkts. /bembists kri, kā reizi pagājušo nedēļu lietošanā tika pabraukāts ar e39 2.5d kamonreilu. Nu vienkārši neiet tā mašīna. Rij kā nākas, bet nu iet gaužām gausi. Vai nu turbīna, vai vienkārši smaga mašīna, bet kā neiet, tā neiet. Par audi, labākajam draugam ir 100` 2.5. Vairāk laika viņš pavada viņu labojot, nekā uz ceļa. Apgalvo, ka zobusāpes ne pa jokam. Edited October 13, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Gribētos dzirdēt argumentus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Jūs strīdaties kā tādas blondas cacas. Rekur bildīte labākam garastāvoklim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now