JEYRAZZ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) fiy, stickeru value treidingā ir pielīdzinama nullei ar ļoti retiem izņēmumiem. gl Edited April 26, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Mainu visu kas redzems scrēna. Varu arii pārdodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Mainu visu kas redzems scrēna. Varu arii pārdodu. hahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahha kameer neiemetiisi steam akkauntu ar savu invenotry visi Tevi sauks par mudaku un appiseeju!! Edited April 26, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 p.s ja kāds gribēs pirkt vai mainiis,iedoshu,puiss. Man žēl,ka esi bomzis or smth. Mana steam inv vērtība ir +/- 1500euro apmērā. Tev skauž,vai kas? ā,jā. tu pats esi mudaks. a.k.a bļudaks. gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 b0r1ng uzmet kaadu krievu tekstinju vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da keen ir no laukiem, skinu dročitājs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 1500€ vērts inventory ir pielīdzināms ~10 sakarīgiem dunčiem. Nesaprotu ko viņš cenšas panākt.. parādīt spaisiņa blakusefektus? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 b0r1ng uzmet kaadu krievu tekstinju vinjam Ko tu prasi kādam palīdzību,ākst? Pats nemāki neko uzrakstīt? ā,pareizi,tu esi pārāk tups.. da keen ir no laukiem, skinu dročitājs yeah,es dzivoju laukos. kāda vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ko tu prasi kādam palīdzību,ākst? Pats nemāki neko uzrakstīt? ā,pareizi,tu esi pārāk tups.. Es negribu Tevi saraudinaat Taadi izleeceeji kaa Tu jau sheit ir bijushi un aatri pazudushi, tikkai atceries ka dirst nav malku cirst.. Visi tachu saprot, ka esi 13mit gadiigs pumpains tusnis ar pumpaam uz sejas, kuram nav kur izteikties, jo skolaa Tevi sit lielaakie un atnem kabatas naudu.. Man protams zheel, un nenoveelu nevienam taadu dziivi, bet nevajag jau sevi nostaadiit mulka lomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Kāds atbildīgais varētu šim trollim banu iešķiebt. Priekš kam mums tāds rupjšs pediņš te vajadzīgs. Edited April 26, 2014 by Print`Screen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Es negribu Tevi saraudinaat Taadi izleeceeji kaa Tu jau sheit ir bijushi un aatri pazudushi, tikkai atceries ka dirst nav malku cirst.. Visi tachu saprot, ka esi 13mit gadiigs pumpains tusnis ar pumpaam uz sejas, kuram nav kur izteikties, jo skolaa Tevi sit lielaakie un atnem kabatas naudu.. Man protams zheel, un nenoveelu nevienam taadu dziivi, bet nevajag jau sevi nostaadiit mulka lomaa Tas ka tevi sit,tas nenoziime ka mani sit skolā,hļupik. Kādā sakara tu saki ka esmu resns?xDDDD tu to vareji teikt uz seviim,paskaties spogulii,pediņ. Vienkārši ej atrodi draugus,lox. Nespēlē 24/7 cs go,atmar. So gfto bitchzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 keen normāls pacans respect 10/10 nice skins bro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Naudas izteiksmē\Keyos - cik? Interesēja vai nu keyi, vai arī citi knife.. bet nesanāks jo paņēmu kaut ko daudz glītāku, riebjās karambit..m9 is kool. ss i made; http://i.imgur.com/1uHLldV.jpg Edited April 26, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 keen, es jau tevi esmu banojis divas reizes - vēl nesaproti kā jauzvedās te pie mums? atkal vajaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 keen, es jau tevi esmu banojis divas reizes - vēl nesaproti kā jauzvedās te pie mums? atkal vajaga? Neredzu jēgu kaut kādiem brīdinošiem draudiem. Dod atvaļinājumu vai bano bez paskaidrojuma. Es domāju, ka tev iemesls tālu nav jāmeklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 lox Vairs vari neko nerakstīt. Спалился, братиш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equinez Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Esmu gatavs iemainīt Redline (AWP,Minimal Wear), Case Hardened (AK-47,Field Tested), Mehndi (P250,Minimal Wear), The Fucshia Is Now (CZ75-Auto, Factory New), Guardian (USP-S Minimal Wear) un visu pārējo kas intresē. P.s Uz sīkajiem baigi neispringšu, vēlos ko foršu. Izsakat savus piedāvājumus Steam varat atrast mani zem nika Equinez. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Pārdodu savu ''Sticker Capsule'' Maksāšana tikai caur paypal. Inventory - http://steamcommunity.com/id/burgerzz/inventory/#730 Cena runājama - 0.01-0.02Eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 (edited) Pārdodu savu ''Sticker Capsule'' Maksāšana tikai caur paypal. Inventory - http://steamcommunit.../inventory/#730 Cena runājama - 0.01-0.02Eiro. Dodu Tev savas visas sticker kapsulas, lai vari vairaak dabuut paardodot, un Tu man pretii vienu winter offensive weapon case. Deal? EDIT: Man ir 8 sticker capsulas serie #9 Un viena ir serie #12 http://steamcommunity.com/id/lowbobby/inventory/ Edited May 1, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Dodu Tev savas visas sticker kapsulas, lai vari vairaak dabuut paardodot, un Tu man pretii vienu winter offensive weapon case. Deal? EDIT: Man ir 8 sticker capsulas serie #9 Un viena ir serie #12 http://steamcommunit...obby/inventory/ Nea, ņihuja tev neatdošu savu dzeltenīti, skatos ka viņām cenas aug lēnām Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Vēlos iemainīt savu alan wake giftu pret kaadu cs go skina Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 (edited) Bet Tev taču steam inventorija vērtība bija 1.5k eur ... edit. Tev ir patiesas problēmas, draudziņ. Edited May 2, 2014 by enjoi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Nu un? Visus skinus pārdevu pa 450 euro ''kesham'' so gtfo Dabūju tagad alan wake gift. Vēlos iemainīt pret kādu citu skinu. Ja tev kaut kas nepatīk,tad apgriezies un skrien uz riņķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Sirds saka, ka vajag kko iedirst, bet prāts saka - nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Sirds saka, ka vajag kko iedirst, bet prāts saka - nevajag. sirds saka,ka tu esi tups idiots. Kāda jēga rakstīt.ja nav ko rakstīt? Piedod,bet šādi tu sevi padari par klaunu,gl gay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now