kristers42 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Kāds jauks cilvēks negrib iziet GTA San Andreas lidošanas skolu manā vietā? Savegame - http://failiem.lv/u/ixymgdc Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Cilvēki ir galīgi salinki palikuši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Ar slinkumu tur nav nekāda sakara, vienkārši vairākas stundas mēģinu un nekas nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Ar slinkumu tur nav nekāda sakara, vienkārši vairākas stundas mēģinu un nekas nesanāk. Vairākas stundas? Kas par lupatu tu esi? Uz dendy vai segas nācās dienām, nedēļām domāt ka sasodīto bossu nosist, un nebij nekādu savegame, vai pamācību internetā. Tas, ko tu vēlies panākt izaudzinās no tevis sīku perdeli, kas pat datorspēles nemāk spēlēt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Bet, lūdzu, ekspert, uz priekšu! Ņem un izlido tās pāris misijas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Bet, lūdzu, ekspert, uz priekšu! Ņem un izlido tās pāris misijas... Tu neticēsi, bet esmu jau izgājis. 9 FUCKING GADUS ATPAKAĻ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Paņem un izej vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Paņem un izej vēlreiz. Tātad tu gribi, lai es ieinstalēju 9 gadus vecu spēli, kuru teorētiski var pavilkt pat mans telefons, lai palīdzēt kautkādam 15 gadīgam un nekad neredzētam sīkajam iziet līmeni, kurš ir tik slinks, ka nevar pats iziet kaut ko tik elemtāru atrodoties paša vecumā, kad spēles vajadzētu likties elemtāras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Viņš ir patiešām stulbs vai mēģina troļļot? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Tu esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) moš viņš ir tas brunču mednieks no avatara. Tas arī varētu būt iemesls, kapēc viņš nevar iziet. Dzimis 42. gadā kā nekā.. Edited August 26, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) Tu esi. Eu, eu, eu, lēnāk uz pagriezieniem... Es pat nezinu ko atbildēt... Edited August 26, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Izlēc labāk pa logu,varbūt pats iemācīsies lidot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 ForesT, tu pirmais. Skaidrs ir viens, šajā forumā cilvēki ir visneizpalīdzīgākie no visiem, kur pajautāju. Nu jā, nav jau nekāds brīnums, ja lielākā daļa publikas sastāv no vienpadsmitgadīgiem CS spēlētājiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) ForesT, tu pirmais. Skaidrs ir viens, šajā forumā cilvēki ir visneizpalīdzīgākie no visiem, kur pajautāju. Nu jā, nav jau nekāds brīnums, ja lielākā daļa publikas sastāv no vienpadsmitgadīgiem CS spēlētājiem. Izskatās, ka tev pašam pat nav 11, ja es savos 10, pirms 8 gadiem spēju iziet GTA SA, kad tas iznāca, bet tu esi pārāk stulbs un līkpirkstains, lai to izdarītu. + es varu saderēt, ka ir pilna google ar seiviem, kur tās visas misijas ir izietas. Un man liekais šitā ir viena no retajām Latvijas komūnām, kur tādiem sīkiem perdeļiem kā tu, pat vārds netiek dots izteikties. Edited August 26, 2013 by slyer66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Sākas... tagad visi kam nav slinkums, pastāstīs, cik kruti viņi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) Nē. Visiem, kuriem nav slinkums, nosauks tevi par nevarīgu lohu. btw - man arī nebija slinkums. Edited August 26, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Zabej. ņišķak denčik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 ForesT, tu pirmais. Skaidrs ir viens, šajā forumā cilvēki ir visneizpalīdzīgākie no visiem, kur pajautāju. Nu jā, nav jau nekāds brīnums, ja lielākā daļa publikas sastāv no vienpadsmitgadīgiem CS spēlētājiem. Uzmanību, mums ir čalis aiz monitora. Kas nespēlē cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 lol, tāds fans nodirst čali, kurš lūdz palīdzību iziet misijas. It īpaši, godīgi pasakot, ka nav pa viņa spēkam. Really? guys? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Nē, nē, nē! Man neviens nepalīdzēja Super Mario World iet! Kā arī viņš noniecina visus 11 gadīgos cs spēlētājus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) topik gavno , avtor... jus jau zinat Edited August 27, 2013 by attach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Būtu man SA uzinstalēts, es izietu. Atceros, ka gadus X atpakaļ es prasīju, lai man iziet Vice city to misiju, kur vajadzēja lidot ar to mazo čoperi. Beigās gan pašam nācās iziet, jo neviens neatradās. Un jā..Mario un Kontru bērnībā tā arī neizgāju. Laikam līkas rokas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers42 Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Tiku garām "Circle Airstrip", viss pārējais bija elementāri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now