Nak3D Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Hey. Pavisam vienkārši - ko Jūs vēlētos redzēt GIGN CS:GO serverī. Ir kādas konkrētas vēlmes. Mapes, plugini, modi, etc. Negalvoju, ka viss tiks 100% izpildīts, bet nāksim pretī Jums, lai visiem būtu patīkamāka spēlēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Uzlikt lielāku laiku, nevis izspēlē 15 raundus, un jau mainās karte. Vai man vienkārši liekas ka tas laiks ātri paskrien tur. Par mapēm pāragri spriest, domāju no sākuma visi graizīs dd2 līdz riebumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Laiku tādu pašu kā CSS. 30 minūtes, un RTV tikai pēc 10 spēlētām minūtēm. Mapes, parastās cw mapes. Dust2_se Nuke_se Train_se Mirage_csgo (abi divi mirage, gan jaunais, gan vecais) Season Inferno_se. Un italy, jo office csgo sucks. Plugini - AFK kickers, nominate, rockthevote, timeleft, thetime. (varbūt šīs komandas jau iet pie servera moda, nezinu.) Edited August 19, 2013 by IndeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Es teiktu ka RTV tikai pec 15 min lai var likt, vismaz puslaiku vaig izspēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 RTV aizliegt ar likumu ja serverī ir admini ar votemap/map/setnextmap tiesībām. p.s. ja vajag esmu gatavs uzkodēt(laigan īpaši nekas nav jākodē) sourcemod pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Būtu labi, ja pirmā kartes puse tiktu spēlēta līdz rezultāta summa ir 15 (6:9/1:14/3:12) un tad komandas tiek samainītas un spēle turpinās līdz viena no komandām sasniedz 16 raunda uzvaru. Pagaidām no mapju saraksta pilnīgi noteikti jāizslēdz visas italy/assult, jo cik esmu novērojis, cilvēki uzturās tādās mapēs kā: de_dust2, de_inferno, de_train, de_nuke, de_mirage (pārsvarā pubos tiek spēlēta vecā versija, kaut arī MM ir jaunā), iespējams, arī de_cpl_mill. Cik zinu, mapes ar galotnēm _se ir bez vistām, putekļiem un atstāt to vai nē, ir jāizlemj būs pašiem spēlētājiem. Nezinu kā tur būs ar adminiem, bet ja cilvēki spēlēs, es ar prieku iestātos adminu pūlkā. Edited August 19, 2013 by Pauly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivixks Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 To pašu kas CS:S serverī, izņemot pāris kartes - office, italy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Būtu labi, ja pirmā kartes puse tiktu spēlēta līdz rezultāta summa ir 15 (6:9/1:14/3:12) un tad komandas tiek samainītas un spēle turpinās līdz viena no komandām sasniedz 16 raunda uzvaru. Pagaidām no mapju saraksta pilnīgi noteikti jāizslēdz visas italy/assult, jo cik esmu novērojis, cilvēki uzturās tādās mapēs kā: de_dust2, de_inferno, de_train, de_nuke, de_mirage (pārsvarā pubos tiek spēlēta vecā versija, kaut arī MM ir jaunā), iespējams, arī de_cpl_mill. Cik zinu, mapes ar galotnēm _se ir bez vistām, putekļiem un atstāt to vai nē, ir jāizlemj būs pašiem spēlētājiem. Nezinu kā tur būs ar adminiem, bet ja cilvēki spēlēs, es ar prieku iestātos adminu pūlkā. Same. Se mapēs ir visas miglas noņemtas, puķu podi, krūmi un pārējie šiti, hostu mapes nav vajadzīgas. Jaunais mirage sūkā, vecais ir nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Defaultās kartes, nuke, inferno, dd2, mirage old, train, utt, nekādus vertigo, italy un citas herņas nelikt. Un manuprāt līdz 16 uzvarām un mape mainās ir baigi ok variants. Gluži, kā spēlējot cw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Un būtu forši ka GIGN sākum lapā labajā pusē pie pārējiem serveriem tiktu arī ielikts GO serveris. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 128 tickrate, _se mapes + mirage_go (ne-valves versiju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) piekritu pauly par maps, bet domaju ka train ar jaielik, tas ciena. aztec ma skiet prieksh pub ar ok. Mirage jaliek vecais! vistas jaatstaj, lai vismaz ir kads kill Mode manuprat loti labs ja ir 15roundi un change. Esmu gatavs papildinat admin rindas ja tadi tiks organizeti! CS:GO sobrid vienozimigs mans favorits + vel jaunais update ar labam ficham! Edited August 20, 2013 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Jā. Par CS:GO arī varu palīdzēt adminēt, ja būs tāda vajadzība. Būtu priecīgs redzēt arī kādu spēlētāju go.gign.lv nevis tikai botus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingjay! Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Tā kā es ar kādu laiku jau ņemos pa GO nevis pa war3... labprāt spēlētu gign, bet cik skatos, kad spēlēju, tad cilvēku tur maz Ja būs vakances uz adminiem, labprāt izpalīdzētu arī ES Un tā doma, ka pēc nospēlētiem 15 roundiem mainās un spēlē līdz 16 uzvarām, ir laba. Cik spēlēju tad tieši versija man liekas populārākā Ar cieņu MJay P.S. Ja ir kādam vēlme uzrukāt compettative kopā rakstat PM vai steamā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Pieteikušos adminu jau ir vairāk, nekā potenciālo spēlētāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) Pieteikušos adminu jau ir vairāk, nekā potenciālo spēlētāju Gribi teikt ka uztaisot servi, tad nakamaja diena bus tauta 22\22 ieks 24h7d... Pajies laiks, +ja labi, speletajiem kuriem ir steamed csgo domas vel crekotaja serveri spelet... Iesakuma 15round=change ta ka citos csgo servos ir, vairak roundi un custom stuff tikai daris problematiskaku spelesanu un tauta ari tad samazinasies... Un tomer tauta jau nebus ap 40 speletajiem, ja labi vispar bus kopuma 10, pirmos menesus... (nerunajot par to ka 80% vnk bus admini no css\cs16) Par servi runajot, vislabak butu izveidot lidzigi ka ir iestatiti csgo servi, 15r/ ff/ default rates/ ech... Edited August 21, 2013 by ArcChez* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Un būtu forši ka GIGN sākum lapā labajā pusē pie pārējiem serveriem tiktu arī ielikts GO serveris. sitam piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Cik biju gign serverī, tad vienmēr raunda sākumā tiek automātiski uzvilktas bruņas - to vajadzētu noņemt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Cik biju gign serverī, tad vienmēr raunda sākumā tiek automātiski uzvilktas bruņas - to vajadzētu noņemt. Cik atceros, automātiskas bruņas bija ķipa easy tipa servos, kur roundu skaits nepārsniedz 15 un spēlētāju skaits 10... Servos kur roundi ir ap 30 un playeriem 10++,, bruņas jāpērk... Not a big deal, not to mention gign.csgo will be a custom server anyway.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Izčekojat serveri. Vai ir kādas vēlmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 vairaak spiilerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Ja sāksi pastāvīgi uzturēties serverī, tad jau arī spēlētāji parādīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Izčekojat serveri. Vai ir kādas vēlmes? Izmaiņas tā kā ir veiktas? Biju serverī, viss pa defaultu . Vai vēlmes ir jāraksta vēlreiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) Prieks redzēt CS:GO GIGN monitoru web sākumlapā, Tas citiem nezinātājiem, kur tad var redzēt vai kāds ir Online vai nav, atvieglotu dzīvi Jo visu laiku es skatījos zem sadaļas serveri. Edited August 27, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Cik skatos, tad daudzi priecājās par servera monitoru, bet man visu laiku ir "loading" riņķis un nerādās. Varbūt tas man ir tikai Google Chrome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now