_SkaabaiS_ Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 PAteicoties shim aukstumam es piektdien nebiju skolaa un tas ir kruti bet,ir noslaushi 14 cilveeki bet man pox Sheit vareetu ielikt cik katram pie maajaam graadi : man pashlaik ir -19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SkaabaiS_ Posted January 21, 2006 Author Report Share Posted January 21, 2006 Starp citu aukstums rimsies tikai otrdien.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 -25 es atsaldeeju vienu pirkstu taa ka nevareeju pakustinaat vispaar palika zils biju pie aarsta... tagad man nereaali surst(trakaak kaa apdedzina) un stulbi spiest peli (apsaldeeju raadiitaajpirkstu labaajais rokai) visulaiku taada tirpona.... solija ka buus normaali peec meenesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SkaabaiS_ Posted January 21, 2006 Author Report Share Posted January 21, 2006 -25 es atsaldeeju vienu pirkstu taa ka nevareeju pakustinaat vispaar palika zils biju pie aarsta... tagad man nereaali surst(trakaak kaa apdedzina) un stulbi spiest peli (apsaldeeju raadiitaajpirkstu labaajais rokai) visulaiku taada tirpona.... solija ka buus normaali peec meenesha A es netiishaam pieliku meeli pie dzelzs (godiigi) bet beigaas sanaaca ljoti labi - tikai drusciit aadu nopleesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 MAN LIEKAS KA SKAABAIS IR LOHS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 -28 bija laikam lielakais ko es redzeeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 -27... skabais ir skabs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 PAteicoties shim aukstumam es piektdien nebiju skolaa un tas ir kruti bet,ir noslaushi 14 cilveeki bet man pox Sheit vareetu ielikt cik katram pie maajaam graadi : man pashlaik ir -19 Tev buutu "pox" arii tad, ja tavs siaamas dviinis buutu nosalis un beigts tev vilktos liidzi veel 15 gadus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 skabais ir 2 skabs 4 me -26 max ko redzeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 -55 pie mums te Kamčatkā uz skolu pie mums nav jāiet tikai tad, kad ir ap -75, jo vienkārši suņi nevar tādā aukstumā vilkt pajūgu. neviens pagaidām mūsu ciemā nav nosalis un domājams tuvāko 50 gadu laikā nenosals, jo mums ir daudz sveces, ko dedzināt un malka krāsnīm, takā neuzraucieties par mums P.S. jāiet duraks uzspēlēt ar ciema vecajiem opjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 -55 pie mums te Kamčatkā uz skolu pie mums nav jāiet tikai tad, kad ir ap -75, jo vienkārši suņi nevar tādā aukstumā vilkt pajūgu. neviens pagaidām mūsu ciemā nav nosalis un domājams tuvāko 50 gadu laikā nenosals, jo mums ir daudz sveces, ko dedzināt un malka krāsnīm, takā neuzraucieties par mums P.S. jāiet duraks uzspēlēt ar ciema vecajiem opjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Msm visslielaakais -26 bet sodien no riita -20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 -55 pie mums te Kamčatkā uz skolu pie mums nav jāiet tikai tad, kad ir ap -75, jo vienkārši suņi nevar tādā aukstumā vilkt pajūgu. neviens pagaidām mūsu ciemā nav nosalis un domājams tuvāko 50 gadu laikā nenosals, jo mums ir daudz sveces, ko dedzināt un malka krāsnīm, takā neuzraucieties par mums P.S. jāiet duraks uzspēlēt ar ciema vecajiem opjiem. best of the best , ilgi smejos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 man 5dien no rita -27 bij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 -22 bet 1dien uz skolu ir jaiet vai naw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ja -25 tad nav ja -20 ar vecaaku atljauju var neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0cus Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Buus jaajautaa par neishanu uz skolu, Jo viens te teica ka rimsies tikai 2dien !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ui nē uz skolu pirmdien nekādā gadijumā neiešu!! ĀĀĀ un max cik redzēju bija -28! Izgāju ārā uz 30min, bet kad atgriezos mājās sejas krāsa man bija šāda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) cik es redzeju bija -28 izgaju ara peec 40 min cepure pie matiem bija piesalusi un skropstas un uzacis bija sasalushas un shale ari bija sasalusi!!! beigaas majaas seezhu ar saaposhu kalku un tekoshu degunu un besiigu kleposhanu PS. es 1dien 100% nejieshu uz skolu Edited January 22, 2006 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Aidaa uz skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 laikam tomeer jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 w00t jaiet uz skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 kas ta shitas par aukstumu. Man jau saak likties, ka liidz -25 ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 pashlaik raada -23 beet pirms 2 dienaam radija -33 bet nu man jaw patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Cik dzirdēju mēdijos "Panorāma" - sola -17 Savukārt inetā -27 u.t.t. Uzticēsimies labāk inetam un cerēsim, ka rīt būs kārtēja brīvdiena, lai ietu dabūt brūnu ādu un nopeldēties aliņģī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now