Kontortionists Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Kur ir mežcirtēji un jūrnieki? Kur ir armijnieki? Kāpēc visur pilns ar jampampiņiem, kaut kādiem lielajiem bērniem, kas skatās ponijus un domā, ka viņi ir īpašas sniegpārsliņas. Kaut kādi geimeri, kuriem jau 30, bet viņi vēl spēlē WoW. Visādi hipiji, hipsteri, feministi (tieši vīrieši feministi), liberāļi u.c. lūzeri, kuri grib, lai viņiem valsts visu ar karoti mutītē iebāž un kuri uzskata, ka pasaulei jābūt mīļai, labai, baltai pūkainai? WTF? Vai tiešām ķimikālijas plastikāta izstrādājumos ietekmē hormonālo balansu pubertātes laikā un feminizē mūsdienu vīriešus? Apskatieties uz jauno paaudzi. Visiem apaļas sejas kā meitenēm. Kāpēc pasaule ir tik pārpildījusies ar LUPATĀM? Vai tiešām internets vainīgs? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 kur Tu atrodies uz varavīkšņu krāsu ielas kkādas? Pēc kā Tev tādi secinājumi ka visur tik jampampiņi? Un Tu neesi lupata bet mežcirtējs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Cilvēktiesības. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 autoram beidzot sākušies kompleksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 vnk YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Chilll ...reāli pie jaunās paaudzes ir vainīga iepriekšējā, jo tādu nu reizi ir izaudzinājusi un ir jau arī protams citi iemesli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Gan jau, ka netā kkur atrda gudru tekstu un gribēja izcelties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 new world order 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 esmu pežcirtējs , man nepiesieties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaposts Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Viņš dzīvojot Rīgā (es tā pieņemu) vēlas atrast Jūrniekus un Mežcirtējus... Un kā redzi pasaulē, jeb vismaz Eiropā valda relatīvs miers, tāpēc arī nāksies iztikt bez armijniekiem. Raksta autoram ieteiktu mazāk dzert, atrast darbu sevis izvēlētajās profesijās un mazāk skatīties uz citiem. P.S. īstu vīru padarīšana http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j-w_ZEONsDs Edited July 1, 2013 by Kaposts Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Kri ir pilnībā taisnība Jo lielāki humānisti sabiedrība kļūs , jo lielāki mīkstčauļi kļūs cilvēki. Pasties uz Norvēģiju , tā ir vienkārši mīksto dzimtene tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 SMejaties vai ne, bet daleji autoram piekritu. Pilnigs suds ir tagadeja skolnieku paaudze... UN tas aiziet talak/plasak. Lai gan ne drusku neesmu vecs un skolu beidzu pirms 7 gadiem tik (laikam), bet tad skolaa un arpus tas mes izklaidejamies, stradaja, aizpildijam tukso laiku daudz citadak ka to tagad dari jaunatne. Kas pa siem gadiem ir noticis, man nav ne mazakas nojautas, bet viss ir smagi sagriezies kajam gaisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) ASV Augstākā tiesa atceļ viendzimuma laulību aizliegumu pēc 4 dienām Putins paraksta likumu: Krievijā turpmāk bargi sodīs par "geju propagandu" (Likumprojekts nosaka, ka ir pretlikumīgi teikt, ka homoseksuālu cilvēku attiecības ir vienlīdzīgas heteroseksuālu cilvēku attiecībām.) manuprāt problēma slēpjas tajā ka pasauli sāk apsēst piderasi. varbūt kādam liekās pie pakaļas - bet kas notiks kad geji/lesbes sāks audzināt skolās humānos bērnus. Edited July 1, 2013 by courage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 ... stulbais homofobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 stulbais homofobs labi ka ne es bildē izskatos pēc peģika Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 ASV Augstākā tiesa atceļ viendzimuma laulību aizliegumu pēc 4 dienām Putins paraksta likumu: Krievijā turpmāk bargi sodīs par "geju propagandu" (Likumprojekts nosaka, ka ir pretlikumīgi teikt, ka homoseksuālu cilvēku attiecības ir vienlīdzīgas heteroseksuālu cilvēku attiecībām.) manuprāt problēma slēpjas tajā ka pasauli sāk apsēst piderasi. varbūt kādam liekās pie pakaļas - bet kas notiks kad geji/lesbes sāks audzināt skolās humānos bērnus. Es gan neveeleetos piekristi, ka gejs/lesija rodaas audzinaashanas rezultaataa. Tur vai ir vai nav. Un attieciigi ari geju/lesiju iipatsvars ir saliidzinoshi mazs uz heteroseksuaalu cilveeku fona, liidz ar to vismaz tuvaakajaas paaudzees kraasaino vilnis muus nepaarnjems. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Pirms teikt, ka man te ir galva grīstē un fantāzija. NĒ! Palasiet šo: http://en.wikipedia....ki/Xenoestrogen Tas mēsls ir sastopams ikdienā lietojamo plastikātu sastāvā. Tas izskaidro feminizāciju! http://vimeo.com/15346778 Te vēl dokumentālā par šo tematu. Mīksts ēdiens, ķīmija plastikātos, humānisms, liberālisms, iecietība, pārāk liela bērnu sargāšana, utt...viss tas mūs padara tizlus. Paskatieties, kas notiek Zviedrijā! Edited July 1, 2013 by Kontortionists 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Kāpēc cilvēkiem patīk apspriest tik nereali plašus tematus, pēc trīs youtube video noskatīšanās? Look on the bright side, mazāk heteroseksualu vīriešu - mazāka konkurence. http://www.youtube.com/watch?v=X-YCdcnf_P8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Vispār tā varētu būt, es nejūtos tik vīrišķīgs kā mans tētis un pa retam man arī gribas paraudāt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 gribētos šo "problēmu" novelt uz mūsu attīstības stadiju. Ja ir vesela čupa ar alternatīviem veidiem, kā uzturēt sevi un ģimeni, tad kāpēc gan aizdomāties par to, kā nocirst koku vai nodīrāt dzīvnieku, ja to kāds cits dara krietni profesionālāk un industriālā mērogā? Tieši tāpēc arī mēs esam tur, kur esam - jo varam koncentrēties uz kādu konkrētu tematu, zinot, ka par pārējām vitālajām nepieciešamībām parūpēsies attiecīgie speciālisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Kāpēc cilvēkiem patīk apspriest tik nereali plašus tematus, pēc trīs youtube video noskatīšanās? Look on the bright side, mazāk heteroseksualu vīriešu - mazāka konkurence. http://www.youtube.com/watch?v=X-YCdcnf_P8 Video diezgan spēcīgs Ideāli izdomāta reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Būs karš - būs vīrieši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now