allworth Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Koroče, mans vakar dabūtais kals ir uz 4 litriem un tas ir fucking maz uz tādu brigādi. Tādēļ rīt braukšu pakaļ citam katlam, man ir izvēle 15 vai 20 litri. Kurš mums derēs labāk? Lielāks katls, lielākas manevru iespējas. Ja tā brīvi var izvēlēties un tas nav saistīts ar izmaksām, tad jau droši vien tas 20 litrīgais jāņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 ar 4 litriem būtu ahujena pa maz ņem visus 20litrus. aa un jā es visdrīzākais ātrākais varu prom tikt 17:00 pie riga plaza.. bet to regulēšu pēdējās dienās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ja runa klājas par katlu, tad divīša spotā vienmēr bija, kur iekārt to vannu, bet vai šajā spotā būs kur iekārt? Vai arī doma ir mest to vannu iekšā ugunskurā un skatīties kas notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ja runa klājas par katlu, tad divīša spotā vienmēr bija, kur iekārt to vannu, bet vai šajā spotā būs kur iekārt? Vai arī doma ir mest to vannu iekšā ugunskurā un skatīties kas notiks? Tu par zemu vērtē inžinierprasmes dzērumā 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 benciks tak teica ka buus kur iekaart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 benciks tak teica ka buus kur iekaart Tad viss čotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Kādi plāni gludeklim un oddiņš'am izbraukšanā? Ap cikiem piektdien esat gatavi un no kurienes izbraukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Visi sagatavojusi kapteini? Tiem kas ieradisies bez vismaz viena kaptienja, naksies buut pavariem visas dienas, savukart tie kam bus vairaki kapteinji, nopelnis balvinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Visi sagatavojusi kapteini? Tiem kas ieradisies bez vismaz viena kaptienja, naksies buut pavariem visas dienas, savukart tie kam bus vairaki kapteinji, nopelnis balvinjas Paldies, man nevajag minetu no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 es yahtoju šīs 3 dienas. runājot par izbraukšanu, man tā piektdiena ir paņemta brīva. ja tu vēl dzīvo, kur agrāk, tad nav problēmu. pielāgojos pārējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 es yahtoju šīs 3 dienas. runājot par izbraukšanu, man tā piektdiena ir paņemta brīva. ja tu vēl dzīvo, kur agrāk, tad nav problēmu. pielāgojos pārējiem. Tieši tā, es arī visas dienas paņēmu brīvas, tā kā būšu gatavs jau no paša rīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Trjapkas. Es jau tagad sāku.... Velns, vakar labi padzēru. BET, 20 litru katls ir manās rokās.... Edited August 2, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Vēl ko gribēju piebilst. Vai otrajā dienā točna vajag zupu, vai arī varam samutīt plovu? Tas ir es samutītu plovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 es par plovu, ja tu tur neber miltus klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 vajag zupu, jo tas ir vieglāks ēdiens pēc tāda kapteiņa daudzuma. plovs ir pa smagu. so, paliek zupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 es par plovu, ja tu tur neber miltus klāt Izlasīju kā - ja tu tur memberus neber klāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 aa un jā, man tieši ar pasākumu sākas atvaļinājums.. so laikam tā pavairāk kapteinis jāpaņem.. neatlaidīšu nedēļu p.s. pagājušo gad pasākuma pirmā diena mana bija pēdējā darbadiena vecā darbā.. ar bij labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Es domāju kā otrās dienas vakariņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Dzeru brūno, ēdu tikai gaļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Мое дело предложить Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 Katlu buus kur iekart. Zupa ir labakais ediens shaados festos, ja zupu izstreebs cilveki, esmu tikai par to, ka tiek uztaisits plovs, par ljaunu tas nenaks. Baigi smagas brivdienas bija, ritdien updeitoshu sarakstus etc. Veiksmigu visiem darba nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 (edited) Bencik say whaat???????????? Man liekas ka tev brivdienas bija vieglas, ja tik kvasu dzeeri... Edited August 4, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 (edited) Baigā huiņa...tiko laikam izbrīvēju datumus....tagad sēžu un saprotu, ka dimbā ir.... Jo nu 6 lati vēl atrastos, bet 9.... psc, laikam nebraukšu... Edited August 5, 2013 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 tā bilde ir vienkārši pizģec tāk vel pāris dienas un būs balleeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Katlu buus kur iekart. Zupa ir labakais ediens shaados festos, ja zupu izstreebs cilveki, esmu tikai par to, ka tiek uztaisits plovs, par ljaunu tas nenaks. Beeet, drusku iepriekš jāpaska man par to visu lietu. Gaļu jau cerams tu varēsi sarūpēt, bet sīpolus, burkānus un rīsus dabūtu pats, ja nu kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now