Nak3D Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 A Saša budjet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 A Saša budjet? Blehamuha pareizi Sashinku tak ari vajag atrast... Ir uzdevums, aatri atrodies Sashu, 4paka no manim, tam, kurs pateiks, kur reali var iegadaties shito mantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Blehamuha pareizi Sashinku tak ari vajag atrast... Ir uzdevums, aatri atrodies Sashu, 4paka no manim, tam, kurs pateiks, kur reali var iegadaties shito mantu http://689.lv/lv/product/38979/ Saša maina imidžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 http://689.lv/lv/product/38979/ Saša maina imidžu Nu alus gluzhi nesanaks, jo vajag blondo sashu, bet vismaz buus ar ko smarzhoties pasakuma laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 man shogad atkal nesanaks braucu prom no lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 pagaidām izskatās ka braucu, ar Teddy`u vienā tankā, no kurzemes citi pidiņi acīm redzot nav ieinteresēti braukt ar ekstrām pa lēto uz gignu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Neaizmirstiet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Bota Es +1, parejais PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 (edited) Tiklīdz uzzināšu, ka esmu brīvs un tieku tā uzreiz ieskaitīšu naudiņu. Pagaidām sēžu stūrī un klusēju. °Bet vairāk sliecos uz būšanu. Kur ta es palikšu Edited June 21, 2013 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ja mainās datumi, dodat ziņu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Erik nav opciju as always By the way, kaads var padot zinu Fujitsu,BIjach Randram ? Zinu, ka vini gribetu ierasties, bet nav vinu kontakti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 (edited) par naudu - jaunnedel ieskaitisu ;] edit: prieciigus visiem Liigo nosvineet Edited June 22, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Negribu laist garām, izspriedīšu kā un ar ko braukt asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Tā, nauda būs 10. Datumā jūlijā. Braucu ar savu tačku, esam divatā mašīnā, ceru uz līdzbraucējiem jo beņa par sālītu. Starts - centrs ~16:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Man DoupleT piemetās mašīnā. Vēl vieta brīva ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Summa nomaksāta un tanks ar noslēpumainu stūrmani atrasts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Ja jau mans vāgens ir ielikts sarakstā, kaut gan par visiem 100% vēl neesmu devis savu akceptu braukšanai (bet tomēr sliecos pāsākumu apmeklēt), tad manā autombīlī var iedrukāt arī asiņu kungu un DoubleT, kas ir aizsituši dibenvietas. Teorētiski viena vieta paliek, kuru idejiski, ņemot vērā vecas tradīcijas, varētu aizsist ali, ar kuru gan vēl neesmu par to runājis. Par savas braukšanas iespējamību mēģināšu apreģeļitsa pēc iespējas ātrāk, lai neuzmestu iespējamos līdzbraucējus... kaut gan viņus piečakarēt, jāatzīst, būtu smieklīgāk. P.S. atļāvos pirmo poustu sava auto sakarā paeditēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 WTF< ko tur douplets lēkā šurpu turpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 WTF< ko tur douplets lēkā šurpu turpu? Pieņemu, ka viņš negrib iet ar kājām, tāpēc meklē vietu mašīnā. Ņemot vērā to, ka es negarantēju savu braukšanu, iespējams, viņš ir pieteicies vēl pie kāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Sorry allworth es laižu ar bor1ng :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Ok, apdeitoju sava auto aizņemto/brīvo vietu sarakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Oddija tačkā ir 4 brīvas vietas, izbraucu no Pļaviņām (pa ceļam sanāk Jaunkalsnava, Madona) pietiks, ja simboliski iečurāsiet kādu pili bākā, viss cool Edited July 6, 2013 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Bencik, varētu saorganizēt, ka tiek ierakti volejbola stabi (lasi: kaut kādi kokveidīgi stabi). Tīklu un bumbu paņemšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Interesei, kurš gatavojas braukt 5dienas vakarā no Rīgas ~18:00 un 6dienas vakarā ~ 18:00 atpakaļ? Meklēju alternatīvas 3dienieku darbā brīvu man nedabūt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 ja BOTai nav viss pilns viņš sestdien vakarā brauc atpakaļ un piektdien uz vakaru turp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now