litrs Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Gigna sadalla sadala fails vienkaarshi visiem neiet.,,. vai ir nogrista iespeeja download tiem kas no aarzemeem grib...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Gigna sadalla sadala fails vienkaarshi visiem neiet.,,. nu, nu... nevajag jau teikt, ka visiem neiet, jo man, piemeeram, iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 litrs, tu laikam buusi vieniigais laimes luteklis ar shaadu probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 nejau vienigais bet visi kas no arzemem kaut ko grib kachat tiem neiet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Da nu kamdeelj taa ja nu es aizbraucu pie radiem uz austraaliju un iesaku vinjam kautko no shejienes a neko nevar nokachaat varbuut shitas GIGN special for LV??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 hm es nez kapec tik daudz arzemnieki ir uz lapas laikam visi savejie latvieshi jo parejiem jau nebutu nekadas jegas nakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 hm es nez kapec tik daudz arzemnieki ir uz lapas laikam visi savejie latvieshi jo parejiem jau nebutu nekadas jegas nakt Manuprāt, vienīgie ārzemnieki šeit spēlē Ganguro Girl vai apskata bildes...Pārējie ir latvieši, kas aizbraukuši dzīvot uz citām valstīm - nu i nafig tādiem gign vajadzīgs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nu vienkaarshi nedriikst likt shito uz arzemee citaadi provaiders suudzaas par noslogojumu (laikam taads ir iemesls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Manuprāt, vienīgie ārzemnieki šeit spēlē Ganguro Girl vai apskata bildes...Pārējie ir latvieši, kas aizbraukuši dzīvot uz citām valstīm - nu i nafig tādiem gign vajadzīgs ? Tur pilniiga tasiniiba par tiem aarzemniekiem ienaak RAS RAS un ar smaidu uz gjiimi pazuud Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Manuprāt, vienīgie ārzemnieki šeit spēlē Ganguro Girl vai apskata bildes...Pārējie ir latvieši, kas aizbraukuši dzīvot uz citām valstīm - nu i nafig tādiem gign vajadzīgs ? gign varbūt viņiem arī ir vajadzīgs, bet ne tie faili kas tur ir, kurus var mierīgi arī citur dabūt (neskaitot ūbermūvijus ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafikeris Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Es tāpat kautvai no ķīnas no vilktu to ko man vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 (edited) Es tāpat kautvai no ķīnas no vilktu to ko man vajag jauki, kad esi gatavs pat no Kinas vilkt. Nu nezinu mana r it kaa vienu briidi glu4ija un nevareju novilkt neko no failu sadalas.Bet nu tas pats no sevis beigas kaut kaa nezin kaa atrisinajas. Edited January 21, 2006 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Man vienu brīdi vispār bij pazudusi failu sadaļa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now