Jump to content
GIGN Forum

Adminu visatljautiiba


seconn
 Share

Recommended Posts

http://pussy.gign.lv...222-de_nuke.zip

Admins KRISTIINE ap tresho minuuti kad CT komanda neveiksmiigi veic atmiineeshanu uzraksta chataa:

KRISTIINE : idioti, es juus visus noslejoshu, ja velreiz buus taads variants

Naakamajaa roundaa pats admins KRISTIINE nepilda misiju liidz peedeejai sekundei:

tommy[0.7]'' : kur ta tagad KRISTIINE??

Attacker : noslejo sevi

KRISTIINE : hujai

tommy[0.7]'' : :D:D

KRISTIINE : pieaudz

Taalaak mapee arii redzami dazhi roundi kur admins KRISTIINE liidz peedeejai sekundei neiet likt c4 un kaa CT neiet atmiineet miinu un skraida kaut kur citur. Taapat admins Eziic visu karti meegjina uzlekt uztaisiit klints bugu bet ir paaraak liels nuubs un ne reizi neuzlec, peec tam dazhas reizes pacelj uz otras klints adminu KRISTIINE. Citi speeleetaaji uzlec bet neviens vinjus neslejo.

Admins KRISTIINE ap astoto minuuti iet lejaa miineet c4, ierauga ka cits CT miinee c4 un ar slapu vinju nosit nost lai vareetu miineet pats. Vai tam ir domaata shii komanda?

Sheit adminam ThugLuv par nepatiesu banu nonjem tiesiibas, jo vinjsh pats neiet skatiities demo:

http://www.gign.lv/f...57075-no-flash/

Bet sheit admins KRISTIINE ir uzlicis pilniigi absurdu banu ne reizi nepaskatoties speeleetaaju un pats nemaz nemeegjina sevi attaisnot un neskataas demo bet vinjam neviens neko par to nesaka:

http://www.gign.lv/f...ns-no-kristine/

Manā tekstā ir daudz sarkasma. Cilvēki, kam es kaut ko izdarīju, pasmējās par to un dzīvo tālāk, bet šim, attiecīgajam indivīdam, kuram nekas netika izdarīts, ir jāraud par kaut ko. Laikam man arī būtu jāsāk sūdzēties par visu un joki netiks uztverti nopietni. Tad te daudziem būtu jāizsaka fū-fū-fū..

Neviens neko nesmeejaas, nez vai tu baigi smietos kad tevi slapotu kaads ne par ko 99hp un durtu nost ar nemirstiigo slapu.

Edited by seconn
Link to comment
Share on other sites

Atvainojos par sagādātajām neērtībām, uzmetot voti.

Nu, ņemot vērā to, ka pēdējā laikā GIGNs ir tukšs pat tādos dīvainos laikos kā sestdienas pusdienlaiks, izlēmu mest voti. Protams, serveris bija pilns, bet esmu diezgan pārliecināts, ka viņš pēc desmit minūtēm būtu pustukšs. Par cik man nav

Tu vareeji sagaidiit to briidi kad serveris paliktu tukshs nevis pie 10pret10 likt savu voti mapes viduu, ar paarlieciibu vien nepietiek lai serverii pazustu speeleetaaji. Esmu redzeejis diezgan biezhi kad vakaros un naktiis nestandarta mapees ir pilns serveris un nekaadas paarlieciibas tur nav vajadziigas.

Bezbiksi tava ataisnošanās ir pilnīgi nevajadzīga, ir tāda lieta, ka tauta pēkšnī pazūd, ja nav def mape pat vakarā 8os. tie kas regulāri uzturas severī noteikti to arī būs ievērojuši.

Pilniigas muljkjiibas, tauta ir gan vakaros gan naktiis, tu paaraak maz speelee aciimredzot, paskaties ieprieksheejo vakaru demo un tev viss buus skaidrs.

Lai nu kā, bet "bl, ... pofig ...", Tā nav lamāšanās. "bl," vispār nav vārds. Barbarisms, jā, bet piesieties jau var jebkuram par šitādām stulbībām.

Kaa ta nav lamuvaards, visiem ir skaidrs ko vinjsh ar to gribeeja teikt. Un regulaari severii tiek aplamaati speeleetaaji par lohiem un idiotiem bez pamatojuma, nu nav tas normaali kur nu veel no adminiem.

Ibio leo , nu gan laiki pienākuši , kaut tik kādu nodot , ieriebt kādam , kas tā pa lažu ?

Neiet jau runa par kaada nodoshanu vai ieriebshanu vienkaarshi visu laiku serverii notiek anarhija un neviens par to neliekas ne zinis. Vai tad taa ir lazha ja speeleetaaji publiski paraada par nepilniibaam servera adminu darbiibaas? Nedomaaju vis. Lazha sheit ir tavs ieraksts driizaak. Un arii tas ka es taisu vairaakus ierakstus un man visu saliek vienaa, bet taa laikam forumam taada opcija.

Edited by seconn
Link to comment
Share on other sites

Klau, davai nepļūti. Paskaties, cik man nospēlētas stundas serverī, es noteikti zinu, kas šeit notiek un nenotiek. Zinu arī, kad likt voti un kad nelikt, nevajag tagad pārspīlēt un raudāt dēļ tās votes.

Varbūt varētu uzzināt, kāds ir tavs niks, ja jau esi tik viszinošs un vari pārmest Lukesh'am nospēlēto stundu skaitu?

Edited by Bezbiksis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Chucky, būsim godīgi, Tev arī nevisai sen tika piešķirts access, mazāk par gadu noteikti.

LOL , pasties kad vinjam profils pieregots.

Es kaut ka neatceros kad adminam butu atlauts vismaz ta uzvesties serveri , un tas viss kopuma izskatas pec realas *ujnas. Ja nu vienigi vinsh ir kaut kads baigais donats.

Link to comment
Share on other sites

LOL , pasties kad vinjam profils pieregots.

5.gada 26.maijs - un? Tas nenozīmē, ka viņš adminē no reģistrēšanās brīža + tēma topikam nav reģistrēšanās datumu apriede, bet gan rupju vārdu pielietošana serverī no admina/u puses, kas, manuprāt, nav pieļaujama.

Link to comment
Share on other sites

Access piešķirts kopš 2009. gada.

Rupji vārdi netika pielietoti. Katrs cilvēks saprot to tekstu kā grib. Viens saprot citādāk un pieliek burtiem vēl kaut ko klāt, citiem - vienalga. Daudziem te ir vienalga. Cilvēki lamājas viens ar otru, uzmetu abiem gag un tad seko sūda sūdzības, ka viņiem ir uzlikts šitas un tas, ka viņiem nepatīk - zini, ko? Nespēlē tad un ej palasi kādu dzīves grāmatu or something like that, beidzat bitch'oties te.

Edited by Chucky
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uzrunāt serveri ar burtu salikumu BL, ko visi saprot tieši kā jāsaprot -> блядь, nav īsti pareizi. Tas drīzāk izskatās pēc kaut kādas izrādīšanās, ka Tavus "varoņa" flešus citi neķer. Kaut kā tā :)

Edited by _swallow.dll
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jaunajiem adminiem, kas te ir pāris mēnešus, ja labi - pus gadu. Please...nerunājat.

Īsti šo neizprotu. Tu vari būt admins kaut vai no 2005.gada, bet ar skaidām smadzenēs. Ja neproti uzvesties serverī būdams admins, tad ir viela pārdomām! (Šis ir vispārīgi, nav attiecināms uz konkrētu cilvēku)

Uzskatu, ka adminam serverī jābūt, ka piemēram citiem spēlētājiem, kurš kontrolē serverī notiekošo! + Adminam noteikti nav pieļaujama lamuvārdu lietošana!

Link to comment
Share on other sites

Tīri tā humoram. Sanāk, ka es vairs karoņiku nevarēšu uzrunāt kā "bl", jo tas skaitīsies lamuvārds? :D

Bet nu jā. Adminiem nepieklājas uzvesties neadekvāti, bet ir simtiem spēlētāju, kas vienkārši domā, ka viņi ir pasaules nabas un ved ārā no pacietības. Šoreiz gan tīri smuki ir aprakstīta adminu nebūšana.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...