hariits Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) Sveicināti. Balstoties uz šo postu, nolēmu vismaz pamēģināt uzrakstīt pieteikumu uz administratora tiesībām @ TF2 GIGN MAIN servera. Vārds, uzvārds: Haralds L. Vecums: 18 Nodarbošanās Photoshop (mājas lapas, dizains, logo etc. lietas) IPB Forumi Team Fortress 2 (vienīgā spēle, kuru es spēlēju) Aktīvs sports: basketbols Pieredze TF2 spēlēju aptuveni 2-3 gadus. Aptuveni gadu nospēlēju kā non-steam spēlētājs, vēlāk gan nopirku pašu spēli. Spēlēju kādreiz (un arī administrēju) Spēļu Pasaule serverī. Šad tad, kad GIGN serverī neviens nespēlē, izklaidējos spēlējot kaut kādu citus modus, piemēram, surf, dm_duel . Counter-strike sen atmests, jo, pirmkārt, apnika, otrkārt, pārāk daudz, saucamie - čīteri. Motivācija Labums, protams, ka jebkurā gadījumā būtu. Pirmkārt, esmu aktīvs krāpnieku topikā kā arī pašā forumā, regulāri meklēju administratorus kad serverī valda haoss. (Pierādīt var Mr.Zombie, janis38, jo rakstu viņiem, tagad arī Jameson būs šajā lokā). Otrkārt, pēdējā laikā, tiešām, tiešām sāk parādīties dažādi hakeri, čītotāji. Kāpēc? Nav ne jausmas kāpēc šajā laikā ... skatoties uz administratoru aktivitāti, izskatās, ka daudzi nespēj vairs pildīt funkcijas, jo manis informācija tiek nosūtīta starp administratoriem. Beigās nākas rakstīt topikā. Treškārt, esmu aktīvs serverī. Ir šādas tādas nianses ko man vajag personīgi labot, piemēram, lamāšanās. Jā atzīstu. Var aizkrist širmis nedaudz ciet. (Dodot šo iespēju, ir ļoti liela iespēja man laboties, jo man tiek uzticēta daļiņa no servera) Serverī esmu vidēji 2-3 stundas. Pārsvarā spēlēju pa vakariem (sākot ~20 līdz ~1). Brīvdienās sanāk paspēlēt vairāk, protams. Links uz manu statistiku - http://stats.gign.lv...nfo&player=2643 Links uz manu STEAM profilu - http://steamcommunity.com/id/haris22/ Regulāri atjaunoju savu reģistrāciju serverī (pašlaik norēķinos caur PayPal) Paldies. Gaidu skaidrus un adekvātus, ar pamatojumu, viedokļus. Ar cieņu, hariits Edited April 17, 2013 by hariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Cik jau nu es pats tf2 spēlēju, tad 75% nākas sastapties ar šo fruktu. tf2 subforumā reportē čīterus, tikko pats pārliecinājos. Kādu/s noteikti vajag, kas uzturās vakaros un pieskata lietas. Manuprāt, derēs ieņemajamam amatam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Šis ir viens no tiem kuri ir pelnijuši admina tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Es arī atbalstu. Redzēts bieži, un arī reportē čiterus. Domāju, ka būs labs admins. Vēl es domāju, ka 3dzis, uubers un K. būtu ideāli kandidāti adminam. Gaidīsim pieteikumus, protams ja viņiem pašiem tas ir interesnati. Uzreiz varu teikt, ka TF2 admin tiesības ir ļoti, ļoti reti nepieciešamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Atbalstu. Bieži sauc pēc admina, sevišķi pēdējā nedēļā un tā kā man nav laika, mierīgi var likt manā vietā. Nezinu kā būs ar tiem čīteriem, kuri nav acīmredzami,vai spēs atpazīt, bet var dot iespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Viens no spēlētājiem, kurš nesabalansētu komandu situācijā 99.99% gadījumu pievienojas stiprākajam All Star tīmam, varbūt vismaz varēs uzlikt scramble. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) kā jau pats ieteicu lai vairāki raksta pieteikumus domāju ka nesmukumus netaisīs cerams iegūstot acc Edited April 18, 2013 by Jameson Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dziits Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Redzēts ir un podus arī nav taisījis, lai jau ir. Un ja iepriekš jau ir administrējis, zinās kā apieties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Es arī piebiedrojos domubiedriem un atbalstu admina titula piešķiršanu šim fruktam (vai dārzenim). Ceru, pēc ievēlēšanas viņš savu varu izmantos tikai viscēlākiem mērķiem, un tā kā atrodas manā friendlistē uzklausīs arī manus padomus par mapes maiņu, gaga likšanu un citiem konkrēti man dzīvei svarīgiem jautājumiem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts