kraukskis- Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) Informācija par mani: Vārds: Toms Vecums: 17 Pieredze: 2gadi cssā Kāds GIGN būs labums: Tā kā spēlēju bieži serverī būs mazāk čīteru un citi nemiera cēlāji, kas bojā spēlēšanas prieku. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros: kā kuru reizi, parasti pēcpusdienā un pa brīvdienām. Stati Reģistrētais niks: ir Kas atbalstītu: Gucci, Niknais, Slinkais un pārējie Ko vēlētos: Neko tur sevišķu tikai minimālo slap, kick, gag, slay, ban... Edited April 17, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Aktīvs jau ir ļoti, ir centies čīterus reportot, neizskatījās ka par velti. Vienīgi vārdu krājums nav no maigajiem, cik čatu paskatījos. tik un tā REC, aktivitātes dēļ būtu ļoti noderīgs admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Tas ko cilvēks darīs ar access pēc tā iegūšanas vienmēr ir liela mistika, kā arī kā/vai mainīsies viņš. Tāpēc man liekas, ka accessus vaidzētu piešķirt uz teiksim divām nedēļām un PĒC tām vērtēt vai viņš der/neder kā admins. Katrā ziņā kraukšķis ir viens no cilvēkiem, kas būtu nopelnījis šādu iespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Atļaušos ierakstīt savu viedokli. Ja šis kraušķis kādreiz kraukšķināja arī 1.6 gign publiskajā serverī, tad noteikti atbalstu. Pats pa retam uzgriežu css un cik esmu redzējis, tad ne ar ko sliktu nav izcēlies. Par cik ir tieši viena kandidatūra bembista vietā, tad domāju, ka šis jaunietis būs tieši laikā! Veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Par cik ir tieši viena kandidatūra bembista vietā, tad domāju, ka šis jaunietis būs tieši laikā! Veiksmi! Es nezinu kāpēc Nak3d tā uzrakstīja, bet katrā ziņā vaidzētu vairāk nekā vienu jaunu adminu. Atvainojos par offtopic un turpinam par tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Lasīt velreiz un velreiz ko es uzrakstīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Es domāju piekrist maddn, divas nedēļas lai saprastu kāda ir viņa attieksme pret šo amatu. No manis REC! Veiksmi! EDITS: Nak3ds rakstīja ka ir vieta vairākiem nevis tikai viena bembista vietā.. Edited April 18, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 es kautkaa neaceros ka Tu Kraukšķi būtu prasijis vai doshu REC ! ! ! tgd neiet runa par to ka butu baigi pret, Bet fakts kaa taads ka neko neesi prasijis, tad jau mosh nevienam neesi prasijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Dalām malaļetkām ACC ? DA , reporti daudzi , esi aktīvs , bet ir labāki kandidāti uz manu vietu. Ilgi ACC nebūs , jo lamājies , kā es : ne vins vnk jobans krievs. maukas . beidzas tie nahujie lagi? .bled jau atkal. kas ta pa huinju. kuce . kuces. pizdū. muļķi. Ko lai saka tāds pats raspizģels, kā es Pus cieņu Lo4wis Edited April 18, 2013 by Lo4wis BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 kraukskis ir aktīvs spēlētājs, to var redzēt pēc statiem un kas attiecas uz gadiem, manliekas ka viņš ir nobriedušāks par dažu labu. Serverī uzvedas labi, protams arī no viņa nāk ārā teikumi ar pīīī', bet nu kam negadās, "čīterus" atšķirt prot. REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Dalām malaļetkām ACC ? DA , reporti daudzi , esi aktīvs , bet ir labāki kandidāti uz manu vietu. Ilgi ACC nebūs , jo lamājies , kā es : ne vins vnk jobans krievs. maukas . beidzas tie nahujie lagi? .bled jau atkal. kas ta pa huinju. kuce . kuces. pizdū. muļķi. Ko lai saka tāds pats raspizģels, kā es Pus cieņu Lo4wis pirmkārt, pa lamāšanos, kam negadās un to var mainīt, jo adminam ir jārāda piemērs. otrkārt pa tām ''maļetkām dala acc'' neizgāz dusmas, ka tev to noņēma. Edited April 18, 2013 by kraukskis- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Kad es esmu serverī no kraukšķa neko tādu negadās redzēt. Manuprāt, prot atšķirst wh, spēlē jau ilgāku laiciņu un aktīvi reportē čīterus. Rec. Edited April 18, 2013 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 es kautkaa neaceros ka Tu Kraukšķi būtu prasijis vai doshu REC ! ! ! tgd neiet runa par to ka butu baigi pret, Bet fakts kaa taads ka neko neesi prasijis, tad jau mosh nevienam neesi prasijis nu es ļoti atvainojos, bet es tevi kādu laiciņu neesmu redzējis:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Noteikti, ka REC. Ļoti aktīvs un skils arī baigi labs ( Topā pirmais ). Un cerams, ka beigs lamāties, kad iegūs accesu, ja dabūs protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 SAprotu, ka nevaru te dirst, bet par to muldēšanu,kā parasts spēlētājs no pelākās masas gribu apteikt, ka tā krauksha lamāšanās nav tāda, un ja ir kāds rupjš vārds, tas ir vietā un asprātīgi, nevis plika lamāšanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Noteikti, ka REC. Ļoti aktīvs un skils arī baigi labs ( Topā pirmais ). Un cerams, ka beigs lamāties, kad iegūs accesu, ja dabūs protams. Topaa jabut 1. daudz stundas jaspele un nedriikst lamaties . Buus jums acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 kraušķim kraukšķēt serverī,tur viņam vieta,tur viņam dzīve,pa sienām negrubulē reci kraukšķ kabatā. lai tik dod vaļā,patīkami bija kraukšķēt ar viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Šis būs labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 piesledzu lai nav chats lai Neikeds saka gala vaardu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 ēēē čo za nah, kas par pašdarbību Niknais? Nevajag slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Uzliku standarta paketi uz divām nedēļām, ja būs kādas problēmas ņemšu nost. Vecajiem adminiem sekot līdzi un apmācīt. Veljoprojām ir pieejamas vietas uz admin access. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts