Jump to content
GIGN Forum

++ For Mockingjay! (war3)


Mockingjay!
 Share

Recommended Posts

Tāda lieta, ka pēdējā laikā war3 sanāk rubīties diezgan bieži un adminēju jau kādu laiku! Cik īsti neatceros, bet domāju, ka votemap esmu pelnijis. Tāpēc arī vēršos pie jums ar šo lūgumu.

Kāpēc man tas vajadzīgs laikam nevajag teikt, jo visi tā vai tā zin, ka vajag ik pa laikam nomainīt kādu karti :)

Link to comment
Share on other sites

Kāda jēga spamot forumā? Es palasu, ja nav ko teikt, nerakstu.

Votemap, nextmap visiem war3 adminiem pa standartu vajag.

Mockingjay vajag vote, jo cik esmu ievērojis ir viens no adminiem, kas spēlē vēlu naktīs, un naktīs tikai ar votemap palīdzību esmu tautu līdz 4 naktī noturējis serverī. Ir pat gadījies 10v10 3 naktī.

Edited by Cr3at1vE
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Are u fcuking kidding me?

EDITED: Rec uz xvotemap

Viņš noteikti par to xnextmap pajokoja :)

Nejokoju, tu arī diezgan bieži, un lielākā daļa war3 adminu spēlē pa naktīm, un parasti ejot offline, ap 3 naktī paliek vēl kādi 3-6 spēlētāji, un lielās kartes nevajadzētu tā kā next atstāt, bet tas nav iespējams nevienam, bet tiem, kam ir šīs komandas, tie nav nakts admini.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

naktīs tikai ar votemap palīdzību esmu tautu līdz 4 naktī noturējis.

Esmu redzējis pilnu serveri ap kādiem 4, spēlējam cs_italy.

EDIT: Adminiem neesot serverī - izdari secinājumus.

Edited by Pauly
Link to comment
Share on other sites

Esmu redzējis pilnu serveri ap kādiem 4, spēlējam cs_italy.

EDIT: Adminiem neesot serverī - izdari secinājumus.

Izdaru secinājumus, war3 nav pub, secinājums izdarīts.

War3 serverī darba dienās jau cilvēki pazūd ap 10 vakarā, brivdienās ap 12 naktī, ar votemap palīdzību 8v8 - 10v10 var uzturēt līdz kādiem 2 naktī, tas ir izvēloties adekvātas kartes uz attiecīgo situāciju. Neviens nenāks serverī, kad redzēts 3 cilvēki on uz piranessi. Protams uzliec mazu karti, ice, india, pool, tālāk uzliec kādu nestandarta, militia, piratebay, dust4ever u.t.t. Un cilvēki paliks spēlēt, bet ja adminam nav vote, tad nu redz, vēl pat pusnakts nav un ir 0v0 uz war3 servera. Pubā jā, esmu nakts vidū gandrīz katru nakti redzējis, ka cilvēki spēlē.

Kā jau pūķēns teica, neviens nedomā par kartēm war3 serverī, līdz ar ko war3 serveris mirst. Praktiski nevienam adminam nav votemap.

Edited by Cr3at1vE
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es war3 serverī esmu salīdzinoši daudz spēlētās stundas iekrājis(Liela daļa naktīs sakarā ar maiņu darbu.) un varu droši apgalvot, ka ja Tu redzēji ap 4 rītā pilnu serveri, tad tas ir bijis vai nu kaut kāds sarunāts pasākums starp tiem spēlētājiem, vai arī ļoti ekstremāli rets izņēmuma gadījums, kad kaut kāda iemesla, jeb sakritības dēļ tieši tajā brīdī tur bija saskrējusi tauta!

Parasti bez adminiem viss apstājas pie tādām mapēm kā prodigy, piranesi, survivor utt. un arī tām, kas atkārtojas cbble, forge, tuscan,cpl_mill, kuras visiem jau ir smagi apnikušas un ja spēlētāju skaits nokrītas līdz kādiem 3x3, tad var uzskatīt ka arī palikušie ir aizgājuši, ja tuvākajā laikā neienāk admins... Ikdienā spēlējot ir redzams, ka ap kādiem 2iem strauji pazūd dzīvība, ja serverī tāda iepriekš ir bijusi. Tieši kartes, kā jau Cr3at1vE teica ir tas, kas velk to war3 mums uz leju! To saka gan war3 spēlētāji visi kā viens, gan war3 admini, bet nez kāpēc puberi un citi admini to nespēj apjēgt un ne tikai nespēj apjēgt, bet vēl strīdās un runā par lietām, kuras nezina. No malas skatoties izskatās ka daudziem te ir sacensības kuram būs vairāk flagi nekā otram, tāpēc "jauniem" adminiem nekas vairāk par xk,xb,slay,slap nepienāksies, kamēr vecie pēc kāda laika neizdzēsīs savus aizmirstos accountus gign forumā. Vai tad war3 jautājumos nevajadzētu uzticēties tiem, kas tam velta savu laiku un nervus, lai uzturētu kaut cik sakarīgu un dzīvu to spēlēšanu - War3 playeriem un adminiem?

Ja kaut kas tiktu mainīts map ciklā, jeb tiktu ieviestas tikai mazas mapes naktīs, jb vismaz izvēle starp lielu un mazu mapi, tad varbūt nevajadzētu tās votes visiem. Ja vien nesāktos pretēja reakcija - par daudz playeri mazajām mapēm. Bet par to pagaidām varam pasapņot vien, ja runa iet par naktīm!

Tieši tāpēc es uzskatu, ka visiem adminiem ir jādod xvotemap. Ja jūs neuzticat adminam votemap tad kāpēc vispār iecelt par adminu viņu? Es drīzāk iesaku dot to votemap un ja sataisa šaizi admins, tad ņemt nost to flagu un miers. Nevis nezinot spriedelēt, nevienam neko neļaut darīt un tādā veidā liedzot jebkādu progresu war3 serverim šajā sakarā.

Ja nebūtu problēmas, tad tādas netiktu apspriestas!

Edited by Vircsnieks
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...