Jump to content
GIGN Forum

Internets - Ziepniekalns, Ozolciema iela


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sakarā ar pārvākšanos ir iespēja izvēlēties jaunu provaideri gan internetam, gan TV, bet negribās iegrābties un tad čakarēties ar to, ka internets raustās vai TV frīzo.

Attiecīgi gribētu zināti atsauksmes no Ozolciema mājās dzīvojošajiem par Lattelecom un Baltcom atsauksmes.

Iepriekš bija privātmājā Interneta Pasaules nets un tā kā Interneta Pasauli nopirka Baltcom, tad es pie Baltcom varu pārieti bez jebkāda čakara un līgumsodiem - tā, ka pagidām skatos Baltcom virzienā.

Otrs variants ir Lattelecom interaktīvā TV + optiskais nets, bet par šo komplektu iepriekšējais kurš dzīvoja šajā dzīvoklī teica, ka tiko kad ievilka optiku viņš pieslēdza, bet nets nenormāli raustijās - atslēdzās ik pa brīdim un viņš pārgāja uz Baltcom, bet varbūt tas bija pašā sākumā un tagad viss ir sačinīts.

Itkā man pašam ar Lattelecom ir ļoti laba pieredze un nekad na bijušas sūdzības, bet nav nācies optiku lietoti. Kā arī Lattelecomam patīk interaktīvās TV štele, kad kādreiz var kādu atkārtojumu noskatīties :)

Baltcom vs Lattelecom = FIGHT.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Lattlecoms ir viennozīmīgi stabilāks. Par iespējamiem traucējumiem brīdina iepriekš. Balticomam savukārt klientu serviss sakarā ar nestrādājošu internetu vienkāŗši drausmīgs. Ja ir iespēja vilkt LTC optiku - ņem 100 metrus un aizmirsti par citām izvēlēm.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Citēšu sevi, kur citā forumā rakstīju par pieredzi ar LTC:

Lietoju LTC mājās. Ievelkot neskatījos uz nagiem tehniķiem, maita novilka kabeli koridorī pa sienas vidu, nevis aiz sola gar līsti.

Bija gļuki ar savienojuma stabilitāti, izpaudās tikai online spēlēs. Zvanīju uz LTC, šie saka, ka līnijai viss kārtībā, brauc irst. Uztaisīju hostspotu uz telefona, no Xbox piekonektējos tam, viss strādā labi. Kad prasīju, ja viņiem līnijai viss ok, kāpēc tad caur mobilo netu man negļuko. Dabūju pa vidu vēl tam *****am iestāstīt, ka telefoniem ir hotspot fīča un varu Xboxā lietot mobilo netu, tāpat pasūtīja irst. Sāku kasīties Twitterī. Nepagāja ne mēnesis, kad saprata, ka toč kkur ir problēma. Pārvilka visu optisko kabeli, labāk nepalika. 2 mēnešus kaut ko jājās savās centrālēs līdz sataisīja.

Ir optiskais nets, kam nāk divas dinamiskās IP. Izdomāju, ka vienu vajag statisko, pieslēdzu. Protams, pirms tam jau ***** nepateica, ka ņemot statisko otra dinamiskā tiks likvidēta.

Un tā varētu turpināt un turpināt par saviem piedzīvojumiem ar LTC.

Tad kad dapisās ar to centrāli strādā OK, bet LTC supporta darbinieki ir roboti bez smadzenēm, nu, vismaz tie, ar kuriem man nācās saskarties.

Nedzīvoju gan Ziepniekkalnā bet tie supporta bioroboti visur būs vienādi.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Par to KRI minēto arī lielākās bailes ir, jo ja tas iepriekšējāis iemīnieks teica, ka nereāli čakarējās LTC nets tad diezgan pretīgi būtu pieslēgti un tad apdristies :)

Atkal pēc BOTas teiktā, tad pieļauju, ka centrāle +- varētu būt viena 50 namam un 16 namam un tad varbūt problēmām nevajdzētu būt.

Kā ir ar Baltcomu? Man tur ar to interneta pasauli sanāk, kaut kāds paršivijs līgumsods un negribās maksāti - ja es pārēju pie Baltcom tad man nav nekāds līgumsods.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Lavrx offic ņem Lattelecom optiku , mūsu tehniskais nodrošinājums ir daudz pārāks par Baltcom. Plus būs daudz jaunu foršu fīču uz IPTV , ko novērtēsi :) !!!

Nu jā - kaut kā jāmēģina atkratīties no Interneta Pasaules un tad jau noteikti pie LTC arī palikšu.

Link to comment
Share on other sites

pats lietoju baltcom to optiku. Nu viņiem viss ir ok, stāv rūteris viršu - un par to vadu, jā viņiem tā ir, bet lietojot rūteri, pofig spraud cik uziet citos kompjos.

+ supports +/- labs. Pat atzvana un pasaka, kas un kā. Tik es dzīvoju āģīti, un dažreiz te bomžaki kabeļus graiza.

Link to comment
Share on other sites

Tak Mac adresi 90% tīklenēm var nomainīt uz kādu vajag.

Plus būs daudz jaunu foršu fīču uz IPTV , ko novērtēsi :) !!!

Jūs interaktīvajai sapisāt interfeisu. Tagad nevar cilvēcīgi vienā logā kaudzi kanālu browsēt. Infinit scrolling

Edited by kRi
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jūs interaktīvajai sapisāt interfeisu. Tagad nevar cilvēcīgi vienā logā kaudzi kanālu browsēt. Infinit scrolling

Nesatraucies , tas infinit scrolls būs atpakaļ ar drīz , par EPG variantu nebija , tā bija motorolas pieeja , jo EPG layout ir patentēti :/ Bet gan jau ar laiku.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...