Slāpeklis!* Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Sveiki, Tātad vēlos votemap tiesības uz source serveri. Neizmantošu tiesības savā labā, bet uzskatu naktīs/vakaros spēlētāji aizmūk dēļ lielām kartēm, tā vietā lai varētu uzlikt kādu mazāku. Pārāk bieži gadās apbēdināt spēlētājus, ka es nevaru likt voti uz kādu mazāku karti. Aprunājos ar Spec_Alfu un Tomstee viņi atbalsta mani. Lūdzu tos adminus kuri nav saistīti ar source serveri lieki un gudri nekomentēt. Paldies Edited January 29, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Ja slapinātājs bija viens no tiem, kas spēlēja pa vakariem un naktīm (īsti vairs neatceros, kurš spēlēja naktīs), tad komanda ir vajadzīga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Ja slapinātājs bija viens no tiem, kas spēlēja pa vakariem un naktīm (īsti vairs neatceros, kurš spēlēja naktīs), tad komanda ir vajadzīga. Komanda ir vajadzīga arī tad ja spēlē pa dienu. dd2, italy, office, aztec, cabble, dd2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 esmu par ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Rec, ir viņš darbadienu vakaros, kuros vajag kares likt adminam, jo spēlētāji skatas uz nosaukumu, ne situāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Domāju Spec_Alfa dod man REC par šo, jo tiešām spēlēju pārāk bieži, un pārāk bieži dzirdu apbēdinājumus no spēlētājiem ka nevaru nomainīt kartes.. Alfa ar to ir pieredzējis @forest kartē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Pēdējā laikā viens no sakarīgākajiem jaunajiem adminiem! Neredzu iemeslu nedot - tātad esmu PAR to, ka jādod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts