STREETWORKOUT Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Mēs esam forši džeki nepīpējam , nedzeram, nodarbojamies ar sportu! Mēs vēlamies parādīt kā arī pierādīt, ka tomēr V-pils arī ir veselīga un stipra pilsēta, kurā ir stipri džeki un sexīgas meitenes!Un ja mums piebiedrosies vēl,kāds pec šī video, atmetot smēķēšanu un dzeršanu,tad mēs jau būsim uzvarētāji.. Ja jums ir vēlme, tad pievienojaties arī #TWITTER Un būtu labi ja jūs arī uzliktu ''SUBSCIRE'' mūsam #youtube kanālam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Varbūt sāciet ar gramatiku, super foršie, nesmēķējošie un nedzerošie v-pilnieki? Viss jau ok, sportot ir forši, bet te jau tāds zemteksts spiežās cauri, ka vēmiens nāk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 tu domā viņi koļijās GIGNā? that would be somthing new. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Mees esam forsi dzeki, njekuru, njepju i devo4ek njetrahaju Edited January 20, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Diez, kas ir salagas? Tie kas kaut ko sportisku dara un propogandē veselīgu dzīvesveidu, vai idiņi, kas pīpē visādus sūdus un lielās ar saviem sasniegumiem sevis indēšanā visās citās izpausmēs? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Esmu skeptiski noskanjots uz tiem kuri censas atteelot, workautus, tie pasi parkour, ka ari skeitbordisti lielie. Nevar beidzot kautko pasi izdomaat. Tad es pateiktu ja veci jums ir ieksaas. Visu laiku tikia kautko nospiko no citam valstiim. Edited January 20, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Pārdot draudzeni meksikānim bija tava ideja vai špikojums? Edited January 20, 2013 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Pārdot draudzeni meksikānim bija tava ideja vai špikojums? Tas ir bisku savaaadaak:) Un es negrasiijos pirmkaart paardot savu sievinju Es alko jau nelietoju 2 meenesi, un narkas arii jau vairaak kaa gadu, taaka piebiedrojieties man, un atmetiet alkoholu seezot un neko nedarot Kaapeec obligaati workauts Edited January 20, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Diez, kas ir salagas? Tie kas kaut ko sportisku dara un propogandē veselīgu dzīvesveidu, vai idiņi, kas pīpē visādus sūdus un lielās ar saviem sasniegumiem sevis indēšanā visās citās izpausmēs? Man gan šķiet, ka vispār kaut ko propagandēt ir sūds. Gribi teikt, ja es pāris reizes mēnesī iedzeru, bet arī sportoju, tad es tik un tā esmu salaga? Njā, es gan tīšuprāt nelielos ar to, bet nu anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Es alko jau nelietoju 2 meenesi, un narkas arii jau vairaak kaa gadu, taaka piebiedrojieties man, un atmetiet alkoholu seezot un neko nedarot hzm.. te k-kas neštimē. vai to Tu uzskati par nenarkotikām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Lab ta bia viena reize, taapeec jau mineeju, ka 1,7 biju nelietojis! Un tiesi tani viena reize arii iekritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Es nesaprotu, kāpēc jūs vispār ielaižaties sarunās ar Semorku? Ja viņš (JĀ, TU, TU PIDAR!) uzskata, ka, LŪK, vajag pašiem kaut ko izdomāt, tad man vienkārši trūkst vārdu. Manuprāt, tas ir labi, kad Latvijā ir arī jaunieši, kuri kaut ko citu dara, kā tikai piš vēnā cukuru un pārdod sievas. Tas, ka uzreiz nesanāk viss perfekti, nenozīmē, ka jāmet pie malas. Plus, ja ir izveidots video, var pēc kāda laika atskatīties uz to, kāds esi bijis un kāds esi tagad. Laba dokumentācija pašam priekš sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Nu bet tapeec jau mums Latvijaa nav arko lepoties, ka visu tikai nospiko. a pasam prieks sevis, tad prieks kam publiceet savus workoutus un cik mes seksiigi ve4i vai netaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Malači džeki ka kko dara nevis tupii interneta ka musu sētnieks dvušķu dzērājs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Man gan šķiet, ka vispār kaut ko propagandēt ir sūds. Gribi teikt, ja es pāris reizes mēnesī iedzeru, bet arī sportoju, tad es tik un tā esmu salaga? Njā, es gan tīšuprāt nelielos ar to, bet nu anyway... JAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Nepīpēju, nedzeru, reizi mēnesī braucu pārpildītā sabiedriskajā transportā, kurā iekāpju galapunktā, lai savlaicīgi aizņemtu vietu, kuru vēlāk iedot kādai večiņai, stāvu origo tuneļos, lai palīdzētu sievietēm nokāpt/uzkāpt ar bērnu ratiņiem, līdzi nēsāju mācītāja svētītu ūdeni ar kuru apslacīt vietējos bezpajumtniekus, baroju bezpajumtnieku suņus, mašīnai uzstādīju vēl vienu katalizatoru, lai būtu mazāki izmeši, lielā talka ir tizleņiem - regulāri tīru vietējos mežus, tīri tā - no laba prāta, apmeklēju vietējo māju liftus, lai notīrītu uzrakstus "XYU, MASHA DAVALKA, IGORJ LOX", ar lepnumu apmaksāju pieskaitīto ūdens rēķina bonusu par kaimiņiem, kuri lieto magnētus. Yo. Pats piederu pie veselīgajiem tipiem, bet nevienam acīs ar to lekt necenšos. Šodienas Nightmare posta parodija bija vienkārši laba garīgā rezultāts. Ko es cenšos pateikt - džeki, jums ar to visu sanāk krietni pārspīlēt. Jūsu vecmammas jūs protams paslavēs, ka esat tik veselīgi, bet citus tas nepiš. Tā nav nekāda pozēšana, tas ir dzīvesveids. Turklāt lasot "nepīpējam, nedzeram, nodarbojamies ar sportu" man drīzāk asociējas ar 3 strīpainiem urlātiem. Pēc video noskatīšanās sāku apšaubīt, ka pirmajā postā pieminētās "sexīgās" meitenes viņus maz interesē. Dejošana ap stabu ? Un visi kā viens DYELi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Man vienam liekas, ka tādas lietas filmē un liek internetā ne jau sevis dēļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ui pa sho un veel daudzaam liidziigaam lietaam vareetu dirst un dirst..! Pilniibaa piekritiishu ziedinjam. Bet nu nahujam igor lox,.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Lasot aizvieto ar Vasja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Es vairs par sētnieku nestrādāju. Nu i što ka strādāju, kas man 370Ls par 2 stundām no rīta, novākt musarus un ziemā sniegu notīrīt, ha , haļavno naudu pelnīju, kamēr sotņiki, slaucīja visu dienu ielas Pēc video noskatīšanās sāku apšaubīt, ka pirmajā postā pieminētās "sexīgās" meitenes viņus maz interesē. Dejošana ap stabu ? Un visi kā viens DYELi Man pat gribējās teikt, ka viņi ir azabo4inie "pediņi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Pamanīju noteiktu sakritību. Gandrīz katrs topiks tiek novirzīts no sliedēm, lai sākt apspriest Semjorku. Manuprāt Gada Cilvēka tituls aizrāpoja pie nepareizā cilvēka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Da reāli speciāli dirš visās vietas totālu sūdu. Un ļauj savai fantāzijai izpausties šeit forumā. Nepagāja ne pussotrs mēnesis pēc atvaļinājuma, kā jau atkal sviestu dzen. PS. tas par Semorku Edited January 21, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) Es kuriju, dzeru un man ir pohuj. Kamēr esmu jauns gribu to izbaudīt. Kad sākšu strādāt, tad arī piebremzēšu ar to visu, lūk tā. Pilnīgi pajāt ko citi domā par to. Var arī sportot kurijot un dzerot, kā arī es daru Edited January 22, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Kad sāksi strādāt, tad darīsi to vēl vairāk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Es kuriju, dzeru un man ir pohuj. Kamēr esmu jauns gribu to izbaudīt. Kad sākšu strādāt, tad arī piebremzēšu ar to visu, lūk tā. Pilnīgi pajāt ko citi domā par to. Var arī sportot kurijot un dzerot, kā arī es daru jo tas ir qūūl dzert par senču naudu, kāpēc lai tu bremzētu ja tu to nedari par savu naudu? SWAGGGGGGG YOLO jā man liekās esmu dzirdējis ka Latvijā ir slavens kurila sporCmenz spoksxxx, ķipa baigie sasniegumi esot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now