.iso Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 vot man ir taada problema. Man ir non stop 99-100 fps, bet kkaa parak strauju uz augsu velk croshair. Pie taada fps tam nevajadzetu buut. Var but ir kada cfg vaina or what ? kaads varbut var pateik .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Cfg vaina taa ccista nav ,jo manam pazinnam arii tads pats prikols! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 varētu būt atkarīgs no servera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 Set. tas ir pilniigi uz visiem ... un esmu spelejis uz daudziem cw un 2 pub. takaa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 acceleration Tu varbuut visu laiku speeleeji bez acceleration , a tagad nessen kko paarinstaleeji paarliki un acceleration nav nonjemta Man arii tad liekas ka crosshair pa aatru uz augshu un uz leju kustaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Īstenībā es šito jautājumu īsti neizprotu ( kur rauj? kad rauj? ), bet viena no atbildēm varētu būt "norecoil jāuzliek". Tad neraus uz augšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Limp es bez akseleracijas speeleju jau labu laiku un arii tagad man vinas nav Kavacky ... varbut tiesam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 tev gadījumā nerādās? moš rezolūciju pamainīji... pamēģināt izdzēst konfigu un tad apskatīties kas notiek arī ir variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 macho mby tapec, ka rezaluciju nomainiju! tagad vel kaut cik varu pasaut no sakuma vispar bij kkas drausmigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 nu es varētu vienīgi ietekt uzlikt lielāku crosshairu, moška palīdzēs. piem. man ar lielu crosshairu ir vieglāk iespiest nekā ar mazu un arī liekas, ka mazs crosshair ātrāk ceļās uz augšu un lodes lido paviršāk... moška tā ir tikai mana iedoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 slow ... taa ir cs iluzija esmu izmeginajis pilnigi ar visiem choshair un esmu nonacis pie sledziena, ka prieks manis ir small viss labakais! var but par to ka man taa celj uz augsu lodes arii ir tikai cs iluzija. aj, whatever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 C'moon, ar lielu crosshair es vispaar nevaru pashaut, es nespeeju preciizi noteikt kur ir vidus tam teemeklim un tad ir gruutaak ieteemeet noteiktaa vietaa Es speeleeju ar mazu un man taa vieglaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 flashback said: C'moon, ar lielu crosshair es vispaar nevaru pashaut, es nespeeju preciizi noteikt kur ir vidus tam teemeklim un tad ir gruutaak ieteemeet noteiktaa vietaa Es speeleeju ar mazu un man taa vieglaak. es ar vislaik tā darīju... bet tad es sāku spēlēt ar lielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 , paartaisi cfg, man arii taa bijis, saliku citas komandas, pamainiiju, un nekaadu probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Precizi komandas es tev nenosaukshu, bet consule var nomanit, horizontalo un vertikalo crosshair sensitivity atsevishki. Domaju, kad tas tavu problemu atrisinatu, pamekle komandas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 m_pitch 0.022 tas ir pelītes jūtīgums bīdot pa vertikālo asi m_yaw 0.022 un šitas ir laikam pa horizontālo asi man pašam vajag lielāku peles jūtīgumu pa vertikāli bīdot, nez, liekas ka pele pa lēnu staigā, bet pa horizontālo asi viss čikiniekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now