^Ali^ Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Bija labi Jus tur vel ilgi palikat ? P.s NEsmu vegetarietis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Bija labi Jus tur vel ilgi palikat ? P.s NEsmu vegetarietis! Liidz kaadiem pus 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 EDD nu kātu tā (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 bija baigi forshi par katru no vinjiem: ^aLi - nuuu, tiiri cieshams pidinjsh vegjetaarietis... krish - pwnoja visu laiku gan 4iiteri gan kemperi ... pain - negribeeja saakumaa teikt real nick outlawz - cieshams pidinjsh, kursh aatri piedzeeraas DuH aka Puleetaajs - viss kk! Plikais - *&^^()_*&^^ Spalva - skuutgalvains, izskatiijaas ljauns , un to apliecinaaja dzert Koka Kolu!!! vakars bija forsh, tik zheel ka darbadienaa ... buutu tam visam bijis turpinaajums ... P.S next time jaapanjem digitalka liidz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 fuj1tsy.... Teksts par mani ir diezgan spēcīgs EDD baigi sūdīgi, ka tu pazaudēji maku un neieradies uz to pasākumu... Nez, man patika, varēja mazliet pasmieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ta kaa paliek ar biliiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 hm, ā, nu ja kas, macho, tikko uzzināju, ka man 18. plānojās braukt apskatīt 2 dzīvokļus. tā ka par laiku.. nav zināms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now