Jump to content
GIGN Forum

Skumji noskatīties.


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Sēžu un domāju - kā gan cilvēks var tik ļoti saiet sviestā ? Čalis - mans agras bērnības draugs, ar kuru kādā dzīves posmā pārrāvās kontakts, jo izsīka kopīgās intereses. Iespējams jau tobrīd sāka kāpt šajā bedrē, par kuru uzzināju tikai nesen, pēc iestalkošanas googlē. Tos gadus 12 atpakaļ bija normāls bērns, ar tā laika raksturīgajām interesēm. Nekas neliecināja par to, ko redzu tagad. Ģimenē nebija tēva, taču mamma un opis abi bija ļoti sakarīgi, bez reliģiskām novirzēm.

Skatoties pārņem dalītas izjūtas. Daļēji gribas iešaut pa seju par stulbumu, daļēji satikt dzīvē, un apjautāties no kurienes tas viss.

http://www.youtube.com/watch?v=uLsm1qnMpdA

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu postē kaut kādu sūdu? Mēs to čali pazīstam? Tas ir mačo pieņēmies svarā un palicis pumpains? Not funny! Not funny at all! Fuii.. man pat pretīgi palika - tas vecis ir tik tāds pretīgs pumpains un mīīksts .. fuuuiiii .... ( ja man būtu jāmin viņa vārds, es teiktu - Ainārs vai Didzis )

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kri laikam taisnība. Šovakar izveidošu savu youtube kontu, kurā ievietošu video: stāvu istabā pie datorgalda, klapēju ar pusļenganu vafeli pa galdu, reizē no klaviatūras ņemot ārā taustiņus un ēdot tur apakšā esošo saturu.

video or didnt happen. pacan skazal, pacan sdelal ok?
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...