ep1dem1c Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 eu, es gribu vēžu čipsus! Ja kādam ir info, kur pirkt, tad tik dodat ziņu. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 eu, es gribu vēžu čipsus! Ja kādam ir info, kur pirkt, tad tik dodat ziņu. Paldies! Vecīt, join the club man tie meklējumi jau gadus divus iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Vecīt, join the club man tie meklējumi jau gadus divus iet pasūti no ībeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Nav iespējams tik daudz izdzert vai izpīpēt, lai Lāčplēša iela krustotos ar Ģertrūdes Atvainojos, par cik neesmu skraidijis pa Rīgu kādu laiku, tad ģertrūdes sajaucu ar tērbates. Un principā ir iespējams! Edited November 11, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 diemžēl tie ir kaut kādi honeynuts vai kas tāds, kkādi reksti ar medu un paka ir reāli sarkana :/ sorry mazā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 vēžu čipsi ir Daugavpilī. pats pērku. ideāli vnk... par kelogsiem, riktīg sūkā, ja gribi uzņemt masu, ēd biezpienu,vistas gaļu, un proteīnus ;0 gēejiski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 vēžu čipsi ir Daugavpilī. pats pērku. ideāli vnk... par kelogsiem, riktīg sūkā, ja gribi uzņemt masu, ēd biezpienu,vistas gaļu, un proteīnus ;0 gēejiski! : DddDdDcdddDDd;ddDd;d:DD;d;dD:D:D;dd;d:DD;d bļad 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 vārdu trūkums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 vārdu trūkums? Tik debīlam postam kā tavam vienkārši nekas cits nav sakāms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 vēžu čipsi ir Daugavpilī. pats pērku. ideāli vnk... par kelogsiem, riktīg sūkā, ja gribi uzņemt masu, ēd biezpienu,vistas gaļu, un proteīnus ;0 gēejiski! Bļe, sūdīgi ar saprašanu laikam tev. Jau iepriekš teicu, ka man nav viņi vajadzīgi, lai uzņemtu masu, bet, tāpēc, ka man viņi ahūni garšo, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 lohs, tad kāpēc tu rakstīji, ka tev viņi vajadzīgi,lai uzņemtu masu? ?! bezsakars Tik debīlam postam kā tavam vienkārši nekas cits nav sakāms. jā,labi, ūberprāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 lohs, tad kāpēc tu rakstīji, ka tev viņi vajadzīgi,lai uzņemtu masu? ?! bezsakars jā,labi, ūberprāts Tev laikam vēl aizvien nav aizgājis. Izlasi topika 3šo postu. Viņš par viņiem neprasīja, lai uzņemtu masu, bet gan, ka garšo un grib viņus atrast. (facepalm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 /facepalm/ sabiedriskais fuj. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Tu esi dabas kļūda Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 vēžu čipsi ir Daugavpilī. pats pērku. Precīzi lūdzu... Es tur dažreiz braucu spēlēt hoķi, varētu kādas pāris kastes paķert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Tu esi dabas kļūda o jā, ierunājās. sūds.bildi nomaini,gejs Precīzi lūdzu... Es tur dažreiz braucu spēlēt hoķi, varētu kādas pāris kastes paķert... veikalā SALMO, MEGO, netālu no ledushalles, tur ir autoosta, ir iekšā veikals SUPERNETO, tur arī ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Vajag kelloggus atrast - zaļa kaste virsū bija lācis liekas un šokolādes tādi kā gliemežvāki ? Reāli labākie viņi bija. Izmeklēju google un vispār nevarēju pat bildi atrast, es neatceros viņiem nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Vajag kelloggus atrast - zaļa kaste virsū bija lācis liekas un šokolādes tādi kā gliemežvāki ? Reāli labākie viņi bija. Izmeklēju google un vispār nevarēju pat bildi atrast, es neatceros viņiem nosaukumu. http://2.bp.blogspot.com/_p5kc1pZvQ9k/TCnYqoksKjI/AAAAAAAAA5s/Xk5Vrrukx14/s1600/chocos.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 o jā, ierunājās. sūds.bildi nomaini,gejs veikalā SALMO, MEGO, netālu no ledushalles, tur ir autoosta, ir iekšā veikals SUPERNETO, tur arī ir. Ej smirdi tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Manā krajā viņus sauc par kellogšiem. Ne kellogsiem. Un vispār interesanti, ka šie kukurūzas produkti tiek saukti viena ražotāja vārdā. Gluži kā visas mašīnas saukt par bembjiem. Edited November 13, 2012 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Brokastu pārslas, anybody? Es laikam vienīgā tā saku. Un kas, pie joda, ir vēžu čipsi? Traki, esmu palaidusi kaut ko garām, nevaru sev to piedot, jo čipsi ir mans kaitīgais ieradums. Google tikai rāda to, ka čipsi izraisa vēzi, par vēžu čipsiem nekā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 poh , cūkas ādas čipsi FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Ej smirdi tālāk mazais izpaužas spamā. !!! niiice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Jā man piemīt tāds talants.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Jā man piemīt tāds talants.. Par tavu punktuāciju gan nevar to teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now