Jump to content
GIGN Forum

Alternatīva skype zvaniem


pikaso
 Share

Recommended Posts

Sākšu ar to, ka esmu glups šajā lauciņā, jo nekad šīs lietas neesmu nopietni izmantojis.

Gribētu atrast vienkāršu un viegli saprotamu programmu, kas aizstātu skype zvanīšanas funkciju. Zinu, ka geimeri izmanto TeamSpeak vai Mumble, bet gribētos parakt dziļāk, varbūt ir kaut kas pavisam vienkāršs, nepievienojoties kaut kādiem serveriem. Šīs lietiņas attīstās nepārtraukti, visu laiku klajā nāk kas jauns.

Būtu labi, ja spētu arī pāris vārdos argumentēt, kādēļ tieši šī programma ir laba.

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Google Talk, Tinychat?

Ja vairāk velk uz video zvaniem,tad Google Hangouts(padaudz purniem;tiem kam nav kameras var lietot čatu; var screensherot katru windows tabu; foršie kameru prikoli; spēlēt spēles; šērot tubes video, etc)

Link to comment
Share on other sites

tin-can-phone.jpg

Gar zemi!

Bet nopietni, izveido skaipa profilu ar tavu vienīgo kontaktu. Vai tad tas ir tiešām tik grūti nospiest video call pogu? Elementārāku video čata programmu atrast par skapi? Look up! Pēc instalācijas ievadi jau laicīgi izveidoto profilu un lieta darīta.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Nu lol - skype un komplicēta programma. Es atvainojos, bet Tu ar ko, vectētiņu gribi runāt? Tjipa palaid progu, un vienīgā poga, kas pieejama, ir "Zvanīt mazdēlam"? Ventrilo ir serveri jātaisa un jāmeklē, vectētiņš nemācēs uzstādīt. Man pat nav ko ieteikt. Bēdīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...