Jump to content
GIGN Forum

Ka pagatavot kebabu mājās.


Semorka
 Share

Recommended Posts

Lavašs, Dzintara kausētais siers, gurķi, dilles, krabju nūjiņas, majoneze, sarullēju, ieliku leduskapī, sagriezu, un pasniedzu uz galda, kā augstajā uzskodā!

P.S. + Žāvēta vista. Sagriezsta gabaliņos.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

cepti sautēta vistas fileja chili piparos. Ir spēriens bez nekādām perversām "iesmērē lavašu" metodēm. Parasti lieku iekšā tieši šādi pagatavotu vistiņu.

Nuka konkrētāku recepti... Man patīk visādi asumiņi...

Link to comment
Share on other sites

kebabs ir sūds, lavašs labāks. Pats bieži taisu.

Lietoju :

lavašs

ķīniešu salāt lapu

majonēzi, jebkādu

žāvētu vistu/girosu

tomāts

Un viss, nevajag pārbrūķēt, tad sanāk drausmīgi negaršīgs.

Edited by hwan
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...