0xDEAD BEEF Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Man neiet fano.in. Kad spiežu sūtīt e-pasta atgādinājumu ar paroli, mailu nesaņemu (inbox.lv). Vai kādam ir līzīgi? Thnx, Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 abi akaunti strādā, neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ratio zems un bans? man viss strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Uzrakstīju chatā, lai tev kāds aizsūta manuāli paroli, bet, nu atsaucība 0 laikam. Vienīgā iespēja sagaidīt N onlainā kkad un viņam uzrakstīt, lai to izdara. edic: Aizsūtīju ziņu administrācijai... P.s caur šo mēģināji? - http://www.fano.in/recover.php EDIC2: Ja pareizi sapratu, atgādinājums nosūtīts. Kā arī trakeru reģistrācijām ieteica izmantot kādu normālu epastu, kā Gmail, jo uz inboxu nenākot vēstules no katra otrā trakera. Un pats aizdomājos, vai pārbaudīji spama kasti inboxā, arī tur mēdz iemesties tādas vēstules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 gmails. tas pats........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 gmailam viss kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Karoč kaut ko borē, ka tev esot jāpierāda sava konta piederība tev. Laikam nav pietiekoši vienkārši nomainīt paroli un aizsūtīt uz epastu, no kura ir reģistrēts lietotājs, kas arī saņemšanas gadījumā pierādītu konta īpašnieku, jo epasts taču ir tikai tev, ne tā? Facepalm norāvu uz: Un kā jau teicu, trakera virzienā pārmetumus nevajag mest, viss tiek nodrošināts, kā jau teicu ar inbox būs problēmas jebkurā ārzemju trakerī, meili uz turieni vienkārši nenonāks. Es notestēju tikko no sava test konta - viss strādā... meils atnāk... Ķipa fano visu laiku ir skaitījies ārzemju trakeris un nav bijis viņu interesēs sataisīt tā, lai ar inboxu viss strādā pietiekami labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Tie meili Tev gadījumā nav tajā Spama sadaļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Meili nav spam sadaļā.. Tāda sajūta, ka tie vienkārši nenāk uz inboxu. WTF.. !? Es negribu reģistrēt jaunu lietotāju jo man ir labs upload ratio (kaut kāds 4+). No otras puses - varbūt arī labāk piereģistrēties ar jaunu lietotāju nevis mansvārds.mansuzvā[email protected]. Ja nu kādu dienu mūs visus par šitajiem interneta priekiem ņems pie pakaļas, tad labāk, lai epasts ir [email protected] ... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Nu uztaisi to epastu gmailā un atsūti man, es tev pm nosūtīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Viss kārtībā! Šodien skatos epastā man Fano paroles atgādinājums atnācis. Viss kā jābūt! Paldies visiem! Domāju, ka jūsu pūles lika fano adminiem sataisīt epastu sūtīšanu uz inbox! Paldies Nightmares! Kā pateicība es tev uztaisīšu garšīgu pinocalada kokteili izmantojot īpašo bīfa recepti nakamajā tusiņā, kurā mēs satusēsim (un man būs līdzi īpašās sastāvdaļas.. : P) Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 man tagad fano kkada huinja ka lapa iekaraas pie http://www.fano.in/login.php , prosta balta lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Man iet. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) Man fano visu laiku ir bad getaway. Edited October 13, 2012 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 tagad man iet viss. da vinjiem ik pec laika kkas chakareejas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Man fano visu laiku ir bad getaway. Tieši tas pats jau otro dienu... vēl kādam tā ir ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 reply no administrācijas: par serveri bija nokavēts maksājums, un lai arī vakar jau samaksāja, franči laikam pa vīkendiem vispār nestrādā un fano būs tikai rīt no rīta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 starp citu, kāda ir jaunā outlawa adrese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 vins tak vairak nepastav Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Ar FANO viss ir kārtībā. http://www.fano.in/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 Man vienīgajam fano.in neiet? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 viss strādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Man ar viss čiki piki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 jap, viss čotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 hmmm. tas ir savadi, jo man verot vala vinu lapu paradas It works! This is the default web page for this server. The web server software is running but no content has been added, yet. un ta jau kadas 2vas nedelas.. :/ Beefs edit: skiet, ka kaut kads cornis ar kokijiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now