joJO^ Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Hey! Varbūt ir jau bijusi kāda tēma par austiņu iegādi,bet slinkums meklēt! Ir doma nopirkt austiņas(nevis mazos batonus,bet,nu teiksim tās,kuras liek uz ausim),bet sajēga maza,principa cena,kurā varu ieklauties ir 35-40ls!Būtu baigi forši,ja kāds varētu ieteikt kaut ko sakarīgu!Doma ir ar nevis sēdēt pie pc,bet tiri ielas variants,tā kā mic. atkrīt! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 sennheiser ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 http://www.1a.lv/datortehnika/datoru_austinas/sennheiser_hd_419/9898626/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Par lielajām īsti nezinu, bet mazajiem Sennheiseriem ir ļoti izteikti basi. Ja klausies klubņiku, tad tieši laikā. Ja rokmūziku, kā es, tad garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Ir vērts aplūkot arī Sony austiņas, bet nu jā, Sennheiser ir līderis šajā jomā. Precīzu modeli gan nenosaukšu, jo pieredzes īsti nav. Esmu strādājis tikai ar studijas Sennheiser austiņām, bet izskats nebij tik foršs, lai uz ielas rādītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Esmu strādājis tikai ar studijas Sennheiser austiņām... jel palielies vēlpar tēmu: http://www.1a.lv/datortehnika/datoru_austinas/sony_dr-zx103_usb/13258671/ tiek lietotas un + ir tāds, ka ir mic bet nav redzams, tā ka #winwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 jel palielies vēl to saka džeks, kas pats cenšās zīmēties, ka ir ahujenijs zāles kurītājs un viskija dzērājs p.s. kas tev pret manām ausīm? mazas, kompaktas, skaņas kvalitāte - super, basi - super! p.s.s. viņas ASDA arī ir, vismaz pirms kkāda pailga laika bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) jel palielies vēl par tēmu: http://www.1a.lv/dat...3_usb/13258671/ tiek lietotas un + ir tāds, ka ir mic bet nav redzams, tā ka #winwin Tur jau nav ar ko lielīties, vienkārši skaņa ir izolēta, mazliet savādāka, vads savādāks un viss. Cena īpaši lielāka nav. Btw, tās Sony austiņas dažiem tā riktīgi nelien uz ausīm. Edited September 20, 2012 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 def philips austiņas pa 10ls kā elikā. skaņas kvalitāte ir diezgan okey,un turēs ilgi , ja jau pie mazajiem drotiem un urlām viņas notur kādus 3gadus .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Pa 30-40 +- vienāda skaņa visiem būs. Un arī vēlāk. Jo muzīkāla dzirde ir labi ja vienam no desmit. mans viedoklis, ja neesat ar mieru - laikojat postu.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) Pfuu man ir muzikālā dzirde. Paldies dievam! Kā ar jums? Edited September 20, 2012 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) .Kad pats meklēju austiņas, noskatījos šito video un nopirku. Labākas, par tādu cenu (~100$) nevaru iedomāties! Skaņa ir fantastiska! Daudzās dziesmās var dzirdēt skaņas un efektus, kurus līdz šim nebiju dzirdējis.Ērtas, ļoti vieglas un arī vizuāli labi izskatās! Kad kādreiz pirkšu nākošās austiņās, skatīšos tikai uz sennheiseriem!Vienīgais mīnus ka vads ir neprātā garšs un ļoti stipra skaņas izolācija! Ja klausīsies pat klusu mūziku, redzēsi tikai kā cilvēks plāta muti, arī tad ja stāves tev tieši pretī. Varbūt tas citam liekas ļoti labi, bet man personīgi tas kaitinaVienīgais pirku jau sen un vairs neatceros kur. salīdzini.lv arī neatradu (sennheiser hd 428) Edited September 20, 2012 by Ducatii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) Šodien maucu uz centru. Kurā veikalā var iegādāties Sennheiser? Neskaitot Elkoru. Ducatii mani sakārdināja nopirkt Edited September 20, 2012 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Man Sennheiser HD555 ir jau kadi 7 gadi. VNk izcilas austinas. SKana ideala, austinas kalpo velarvien, nekas nav saplisis. Cena gan laikam bija salidzinosi augsta savulaik, bet nu bija taa verts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Wow - skatos un priecājos, ka pa lielam te visi iesaka Sennheiser. Visu cieņu. Šīs austiņas tik tiešām ir kvalitatīvas, ļoti. Vienīgais nezinu kāda kvalitāte būs par 30 - 40Ls... Varbūt vari atrast lietotas HD25-I vai HD25-II Vienīgais ko neiesaku nekad - Skullcandy, jo šīs austiņas ir sliktas. Kādam izskatās, ka viņas stilīgas un tā, tas pofig, jo kvalitāte viņām ir bēdīga. Ātri plīst un lielākais mīnuss- viņas plēš matus. Par Sony austiņām - manas pirmās austiņas bija Sony MDV vai kkāds tāds modelis. Austiņas maksaja 20Ls Sony centrā. Ir labas, bet nav pašas labākās. Ilgi nokalpoja līdz es pats viņas stulbuma pēc saplēsu. Ripinājos ar krēslu un PC bija iespraustas, nolauzu galu Būtu kalpojušas vēl veselu mūžību. Par šo, tavu budžetu, laikam labākais ir Sony, zemā gala Sennheiseri - nu tiem vajadzētu arī būt labiem. Vēl nepērc Dr.Beats vai kā tur pareizi saucās. Mēsli un liela iespēja,ka nofenderēs, jo tas kkāds modes kliedziens. P.S. Pasties vļ moš Reloop. Pačeko ausis te: http://www.discomania.lv/7895 Modeļi uz kuriem var paskatīties un ir manuprāt iespēja uz vietas paklausīties kā skan: RELOOP RHP-5 Panasonic RP-DJ600E-K AKG K 518 DJ Un šeit: http://www.discomania.lv/7897 PIONEER SE-MJ511-W AKG K 99 PIONEER SE-D10M-W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Esmu centra tagad. Tiesham neviens nezin kur var iegadaties Sennheiser austinjas? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) Veikalos 99% ka nav izdevīgi pIrkt. Labāk internetveikalā Edited September 20, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Bet vai ir kaads? Izstaigaju dazhu veikalus, bet nebija nekur. Vai vispar ir kaads kur ir. Veelejos pataustiit un redzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Elkor plazā var būt un man liekas 636 es redzēju, bet to negarantēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Nu labs ir. Iechekoshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Nu labs ir. Iechekoshu. aizej uz ģertrūdes ielu - uz diskomāniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) aizej uz ģertrūdes ielu - uz diskomāniju Tu domā ģertrūdes un avotu stūri? Ja šo - tad tikko iegāju - tur nav! Edited September 20, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 No šejienes bieži mūziķi sūta dažādas lietas. Piegāde ir 25 mārciņas, bet ja ir draugu lokā mūziķi, der apjautāties. Tāpat, salons "Mūzika" sūta no thomann.de. Tur var pa simboliskām samaksām pasūtīt, lai vienkārši atved. Būs par 2 Ls dārgāk. http://www.thomann.de/gb/studio_headphones.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 No pieredzes varu ieteikt, manā skatījumā labākās: JVC HA-NC100 Lai nu kā, šobrīd lietoju Sennheiser ausis, taču skaņas kvalitāte labāk patika JVC [+skaņas izolācija/basi]. Žēl, ka tās ņēma nelāgu galu ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 JVC FTW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now