Goliats Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 es piemeeram nedziivoju Riiga, man naaksies tur tupeet 3 dienas? kur es guleeshu? atmaksaajiet man viesniicu, tad es piedaliishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ar ko juus tur nodarbosieties ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 es piemeeram nedziivoju Riiga, man naaksies tur tupeet 3 dienas? kur es guleeshu? atmaksaajiet man viesniicu, tad es piedaliishos blja, taa arii tu uz turieni aizbrauksi, ja arii aizbrauksti, tad skaties ka nedaabuu pa tauri (tikai luudzu neprasi par ko!) parasti viesniicas tiek apmaksaatas... atmaksaat var tikai tad, ka ir samaaksaats... cerams, ka Desnteny un Kuukuviiru arii nemsi liidzi... P.S. Goliaat, nepalaid garaam vienreizeejo iespeeju redzeet vareno Riigu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 viestur es panemsu ar yu-gi-oh kartis lidz lai butu ko darit citur sito nevareja apspriest? Nee nevar, bet tev tur nav kada lieka gulta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Ja nav kur palikt : 1) nospeer kadam Ridziniekam piķi : 2) uzraadot Lectric Lounge dalībnieka karti dabū brīvu istabiņu Reval Hotel : 3) paliec majas un paspelējies ar draudziņu Edited January 4, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Labs pieteikums atvaļinājumam EDITED: vismaz vārnām un bilžu dzēšanai toč Edited January 4, 2006 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Labs pieteikums atvaļinājumam EDITED: vismaz vārnām un bilžu dzēšanai toč Aa vinjam tiko 1 jau beidzies, zheel suutiit veelvienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now