T0masS Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Nu tad taa. gribeetu paluugt uz Gign servera 2 komandas. xrr un xmap. Nu, es vinjas vairaak gribu izmantot cw serverim, lai kaadu gateri uzshautu. Kaa arii tad, kad mees ar FANU ejam vienkaarshi uz cw serveri pashaudiities. a, nevaru karti nomainiit. shajaa situaacijaa gan xrr nav vajadziigs, bet nu.. xrr savukaart nodereetu, kad kaadu gateri shaujam, 2vs2.. Nu arii kaadreiz, kad ar FAnu ejam uz serveri k`kaadas jaunas fiichas izdomaat attieciigajaa kartee, kad izdomaajam un gribam atkaartot to, mums jaagaida raunda beigas. Lai nevajadzeetu gaidiit , vareetu fiksi uzlikt rr. Varu apsoliit, ka pubaa shiis 2 komandas neizmantoshu ljaunpraatiigi.. domaaju, ka nebuus vajadziibas shiis komandas vispaar izmantot. Uz gign pub servera man ir acc, un suudziibas nav bijushas. Taaka gign cw serveris sameeraa biezhi staav tukshs, ceru, ka nevienam netrauceeshu ar savu acc/klaatbuutni. mazliet par mani. Esmu 16 gadus vecs, skaitos sportists (ritenjbraukshana un basketbols), ljoti garsho alus (ceesinieku cieniitaajs).. aa jaa, maajaasa arii ir kaads dziivnieks - kakjis. vinju sauc reksis un vinjam patiik grauzt interneta un mana laadeetaaja vadus. Vinjsh ir pastulbs. eniivei, tas arii viss. plds. par uzmaniibu. T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 lielisks info par kaķi un jautājums - vai tu precēsi FANu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 hmmmm.. nee! Diemzheel, bet nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 te manliekas viss paliek galveno adminu ziņā dot vai nē, vai vispār vērts bij taisīt topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Kaķis Reksis= tādus vārdus tach suņiem dod! Sry par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Nu tad taa. gribeetu paluugt uz Gign servera 2 komandas. xrr un xmap. Nu, es vinjas vairaak gribu izmantot cw serverim, lai kaadu gateri uzshautu. Kaa arii tad, kad mees ar FANU ejam vienkaarshi uz cw serveri pashaudiities. a, nevaru karti nomainiit. shajaa situaacijaa gan xrr nav vajadziigs, bet nu.. xrr savukaart nodereetu, kad kaadu gateri shaujam, 2vs2.. Nu arii kaadreiz, kad ar FAnu ejam uz serveri k`kaadas jaunas fiichas izdomaat attieciigajaa kartee, kad izdomaajam un gribam atkaartot to, mums jaagaida raunda beigas. Lai nevajadzeetu gaidiit , vareetu fiksi uzlikt rr. Varu apsoliit, ka pubaa shiis 2 komandas neizmantoshu ljaunpraatiigi.. domaaju, ka nebuus vajadziibas shiis komandas vispaar izmantot. Uz gign pub servera man ir acc, un suudziibas nav bijushas. Taaka gign cw serveris sameeraa biezhi staav tukshs, ceru, ka nevienam netrauceeshu ar savu acc/klaatbuutni. mazliet par mani. Esmu 16 gadus vecs, skaitos sportists (ritenjbraukshana un basketbols), ljoti garsho alus (ceesinieku cieniitaajs).. aa jaa, maajaasa arii ir kaads dziivnieks - kakjis. vinju sauc reksis un vinjam patiik grauzt interneta un mana laadeetaaja vadus. Vinjsh ir pastulbs. eniivei, tas arii viss. plds. par uzmaniibu. T0masS sry par offtopic(bet te jau visiem atiet offtopic) Es skatos tu speej atskirt labu mantu no suuda. Ceesu Light alus vienakaarshi ierulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 darker lauj minet tev ir no 14 - 17 gadiem ? Cesu Light nekad nav rulejis vins vienk ir loti lets un labaks par aldara shitu! p.s par t0mass = rigtig normals cels Neko launu nedaris domajams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 var jau lokot ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ceesu alus reshaet. gjimenes bizness. P.S. on-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 nākošreiz es jūs visus izņemot eddu nobanošu. viss, last warning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts