Nightmares^^ Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Labprāt aizklapētu, bet tā kā nav kam tagad stīmā uzjautāt, gribētu uzzināt, vai tiešām šitāds admins ir pavisam normāla padarīšana iekš GIGN, ka visiem ir pilnīgi vienalga par šitādiem tekstiem gan serverī, gan forumā no admina? Var jau pa čomam visādi un tā, bet šitas jau aiziet par traku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) Labprāt aizklapētu, bet tā kā nav kam tagad stīmā uzjautāt, gribētu uzzināt, vai tiešām šitāds admins ir pavisam normāla padarīšana iekš GIGN, ka visiem ir pilnīgi vienalga par šitādiem tekstiem gan serverī, gan forumā no admina? Var jau pa čomam visādi un tā, bet šitas jau aiziet par traku. Jā tas ir pilnīgi normāli no natija puses, vari prasīt jebkuram no tiem, kas tur patstāvīgi spēlē. P.S. Bacard - es tev ieteiktu saņemties un piestrādāt pie tā, lai tu visu dzīvi nepavadītu kā lūzeris. Natijs un co. rhrds : CHAU ASAP KING MAZAIS REPAK CHIGANULA (tas neesmu es obviously) A$AP KING : chau rhrds : es gribu granary A$AP KING : dauni Edward Cullen killed Mr. Browny Hole with sniperrifle. (crit) [sM] PLAYER: Changing map to cp_granary... zaeeebiis Edited September 4, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Natijs un co. rhrds : CHAU ASAP KING MAZAIS REPAK CHIGANULA (tas neesmu es obviously) A$AP KING : chau rhrds : es gribu granary A$AP KING : dauni Edward Cullen killed Mr. Browny Hole with sniperrifle. (crit) [sM] PLAYER: Changing map to cp_granary... zaeeebiis Tu tak esi pilnīgi debīls. Esmu viņam kkāds sencis, kuram ir jauzņemas atbildība par viņa vārdiem? Pastāsti lūdzu, ko es tur izdarīju, ka esmu izpelnijies tavu uzmanību kārtejo reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) met tadas mapes kadas abi gribat, neliecies ne zinis par vinu? tak pohuj ko vins raksta, tiesam, bet gag vismaz tad visiem var uzmest p.s. var sleegt, tas imbiciilis uz kadu laicinu nebus serveri redzams Edited September 4, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 man šitie mammas teksti galīgi netīk poh kurā virzienā tiek teikti. Poh kas tu tāds esi.. srazu gags. atkarībā no teksta rupjības pakāpes banz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Ej labāk tur rotaļāties. Ja viņiem ir lego, man nebūtu iebildumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Ak, jā, Natij... Zinu, tu esi labs un negribi viņus banot, bet nākamreiz labāk tā nedari, vnk uzliec banu. Man ir bans par to, ka lietoju necenzētus vārdus vai arī aizskāru adminu Par necenzētu vārdu lietošanu admins ir tiesīgs spēlētaju apklusināt, izmest no servera vai piešķirt banu 3 stundu garumā. Savukārt par admina apvainošanu vai arī necenzētu vārdu lietošanu adresētu adminam (neatkarīgi no konteksta, nav būtiski vai adminam ir taisnība vai nav) var saņemt banu līdz 3 dienām. Ja ir pamatotas aizdomas, ka vajadzētu apšaubīt admina rīcību, tad ir iespējams izveidot šajā sadaļā sūdzību. p.s. ar sourcemod komandām jābūt visam ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Ak, jā, Natij... Zinu, tu esi labs un negribi viņus banot, bet nākamreiz labāk tā nedari, vnk uzliec banu. Man ir bans par to, ka lietoju necenzētus vārdus vai arī aizskāru adminu Par necenzētu vārdu lietošanu admins ir tiesīgs spēlētaju apklusināt, izmest no servera vai piešķirt banu 3 stundu garumā. Savukārt par admina apvainošanu vai arī necenzētu vārdu lietošanu adresētu adminam (neatkarīgi no konteksta, nav būtiski vai adminam ir taisnība vai nav) var saņemt banu līdz 3 dienām. Ja ir pamatotas aizdomas, ka vajadzētu apšaubīt admina rīcību, tad ir iespējams izveidot šajā sadaļā sūdzību. p.s. ar sourcemod komandām jābūt visam ok. "No acīm maz labuma, ja prāts ir akls." Zinu, zinu, ka šādi mēdz teikt par "rozā brillēm", bet nekad neko nevar zināt... Edited September 5, 2012 by MjerLiZzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Teddy, admins != sīkpirdis ar tiesībām. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Teddy, Tev jau nu gan viņu nevajag aizstāvēt, tā vietā Tu viņam varētu pateikt, lai viņš beidz tēlot bērnu. Ja viņš uzvestos serverī, teiksim, kā Tu, tad to penteri, ko Tu nokopēji, varētu atdzīt par spēkā esošu, bet, ja viņš pats nemāk uzvesties, tas liecina par to, ka viņš diezvai vispār zin kādas ir sabiedrības normas vai arī ignorē tās! Kā cilvēks spēj uzturēt kārtību, ja viņš pats nemāk uzvesties kā pienākas? Teorētiski viss servers var ņemt no viņa piemēru un runāt tikai lamuvārdos, un apvainojumos. Ja tiek uzlikts bans, tad var attaisnoties, ka ņēmis piemēru no admina! Tas ir maiss ar diviem galiem, vai nu visi izturās normāli vai arī, lai iet pa skarbo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Natijs ir labs admins. Dodiet viņam paaugstinājumu! NOST AR HEITERIEM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Natijs ir labs admins. Dodiet viņam paaugstinājumu! NOST AR HEITERIEM! Aha, tikai pats nesen izteicies citādi: http://www.gign.lv/forum/topic/55145-natijs/page__p__588184#entry588184 Posted 02 July 2012 - 17:23 Kāpēc kautkādam Natijam ir admina tiesības? Viņš visu laiku lamājas un kad viņam kautkas nepatīk vienkārši izbano. Arī mapes maina tad kad sagribās, ienāk serverī un nomaina. Bieži vien kiko spēlētājus tāpat vien lai viņa draugs ienāktu. P.S viņš tagad man liek warn par to, ka stāstu taisnību. Nahranizējiet viņu tak vienreiz. Edited by +Demetrius, 02 July 2012 - 17:29. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Aha, tikai pats nesen izteicies citādi: http://www.gign.lv/f...184#entry588184 Posted 02 July 2012 - 17:23 Kāpēc kautkādam Natijam ir admina tiesības? Viņš visu laiku lamājas un kad viņam kautkas nepatīk vienkārši izbano. Arī mapes maina tad kad sagribās, ienāk serverī un nomaina. Bieži vien kiko spēlētājus tāpat vien lai viņa draugs ienāktu. P.S viņš tagad man liek warn par to, ka stāstu taisnību. Nahranizējiet viņu tak vienreiz. Edited by +Demetrius, 02 July 2012 - 17:29. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Untouchable Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Aha, tikai pats nesen izteicies citādi: http://www.gign.lv/f...184#entry588184 Posted 02 July 2012 - 17:23 Kāpēc kautkādam Natijam ir admina tiesības? Viņš visu laiku lamājas un kad viņam kautkas nepatīk vienkārši izbano. Arī mapes maina tad kad sagribās, ienāk serverī un nomaina. Bieži vien kiko spēlētājus tāpat vien lai viņa draugs ienāktu. P.S viņš tagad man liek warn par to, ka stāstu taisnību. Nahranizējiet viņu tak vienreiz. Edited by +Demetrius, 02 July 2012 - 17:29. Šķiet, ka visiem heiteriem nekavejoties tiek izskalotas smadzenes, un viņi sāk pielūgt Natiju. BĒDZIET! BĒDZIET KAMĒR VARAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Labs admins tas dibens. Uzlika gagu diviem lohiem, par ko sūdzība? Foršas sūdzības jūs rakstat, kura jau? varbūt atpišaties, paldies. Tu dalbajob, es tevi banošu,kikošu,gagošu kamēr varu par tavu debīlismu. Es nevienam neesmu dirsis, tas ka runāju sūdu - tā ir (KO NU?), bet konkrēti parādiet kādu, ar kuru man bijusi rupju vārdu apmaiņa, dauni. Tas, kad rrr netika nogagots tev sirsniņā grauž? nomirsti. Skatos, ka sāk ierasties visi servera dauņi, kuri parasti tiek drāzti ārā un sāk raudāt, bet tagad taču ir iespēja paspīdēt. Tu tak esi pilnīgi debīls. Nezinu situāciju, bet nu ar šito pietiek, lai saprastu, ka cilvēkam ar galvu nav viss kārtībā... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 admin lox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 Nav jau jēgas tagad baigi prasīt, lai noņem, jo viņam to acc tāpat nenoņems. Es vienkārši gribēju parādīt, kas notiek serverī, kad viņu nepieskata kārtīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Nav jau jēgas tagad baigi prasīt, lai noņem, jo viņam to acc tāpat nenoņems. Es vienkārši gribēju parādīt, kas notiek serverī, kad viņu nepieskata kārtīgi Paldies, ka Tu mums esi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 Paldies, ka Tu mums esi! Un paldies, ka tu mums esi, jo ar tādām darbībām, tu gigna serveri laid zemāk un zemāk. Vismaz prieks, ka tu ieej reizi gadā. Vismaz nesapisīsi visu tik ātri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Un paldies, ka tu mums esi, jo ar tādām darbībām, tu gigna serveri laid zemāk un zemāk. Vismaz prieks, ka tu ieej reizi gadā. Vismaz nesapisīsi visu tik ātri. Ar kādām darbībām? Man ļoti interesē, pastāsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ar kādām darbībām? Man ļoti interesē, pastāsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) awwwwww. šitais man patīk, kā tieku pataisīts par baigo grāvēju Tātad, spēlēju tikai ar rrr, kurš ar jums pidiņiem arī runā to visu sūdu, bet jūs jau esat tik gudri, lai viņam atbildētu Bet beigās sūdziba iznāk par mani, vienkārši lieliski, varbūt beigās izvelc galvu no dirsas un apdomā labi, vai tu esi tik nevainīgs un pūkains. Parādi man lūdzu, kur es serverī ar kādu runāju mammas vārdiem? tu nevari? Tas, ka es viņu negagoju, bet jūs ir mana izvēle, staigā tālāk. Un vēl, tas, ka Tu dažreiz izmet pāris rupjus vārdus manā virzienā, bet netiec sodīts - turpmāk tā nebūs. p.s. Bet visvairāk fascinē tie, kuri neko nezin, bet gudri dirš. p.s2 +Demetrius = rrr Edited September 6, 2012 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) tu no sākuma parādi kur es lamājos uz tevi, un tas ka man pa lielam ir pohuj uz to huiņu ko tu, kā admins vāri, nozīmē to, ka es nekad neesmu centies kaut ko bezjēdzīgi screenot lai kādam pēctam sejā bāztu. bet laikam gan vajadzēja, jo tu esi ietiepīgs kā auns un izskatās ka laikam tiešām esi pārāk prātā apdalīts, vai arī ar acīmredzamiem atmiņas zudumiem p.s. tu vari draudēt cik gribi forumā, piesieties serverī tev tikuntā nebūs par ko Edited September 6, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 savas mīlas lietas risinat privāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts