Little Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Sveiki, es griežos pie jums pēc palīdzības! Man Tf2 lādējas ilgi kamēr ieiet spēle (Apmēram 10 min) un kād mapi lādē (apmēram 2 min) un kad spiežu quit pogu (apmēram 1-2 min) Dators ir pietiekami labā stāvoklī, lai nebremzētu un internets ir ar labu ātrumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Man ar vajag līdzīgu palīdzību. Nu, man ieiet serverī samērā ātri, kad mainās mape, tad esmu viens no pirmajiem iekšā. Bet man ir problēma ar iziešanu no servera. Kā uzspiežu Disconnect tā dators uzkarasun kādu laiciņu, iestrēgst. Agrāk viss bija normāli, tik tagad pēdējo 2 nedēļu laikā tā. Kāds zin kas par problēmu? Mazlietiņ kretinē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 same ar to disconnect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Tā ielādēšanās man parasti ir, kad konektējas pirmo riezi, es teiktu hdd vaina. Ar ssd būtu ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekleers Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Tas valves jaunais updeits. Deal with it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Tas dēļ update - same ka serveri krešoja Edited August 29, 2012 by priveegerik Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Nu šaubos vai tas ir update, tas vairāk ir paša servera konfigurācijas vaina ... Man ir tieši tā pat, kad eju iekš gign servera, aptuveni 2 min iestrēkst uz "Parsing Game info", tad atkal turpinās līdz iestrēkst uz dažām sekundēm (~30 sek) uz "Sending Client info" pēdējās svītras. Kad vēlos atslēgties vai iet uz citu serveri, uzreiz lag, iesprūst uz 2 min, līdz atjaunojas un tas ir TIKAI GIGN serverī. Citos serveros hop dažās sekundēs ieiet serverī un bez nekādām problēmām uzreiz var nomainīt serveri ... tieši tāpat ir uz kartes maiņu, ka "Serveris is changing map ..." lādējas ilgi un tad atkal tas viss augstāk rakstītais process. Tā kā GIGN serveru tehniķiem ir jāapskatās un jāsalabo serveris. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Nu šaubos vai tas ir update, tas vairāk ir paša servera konfigurācijas vaina ... Man ir tieši tā pat, kad eju iekš gign servera, aptuveni 2 min iestrēkst uz "Parsing Game info", tad atkal turpinās līdz iestrēkst uz dažām sekundēm (~30 sek) uz "Sending Client info" pēdējās svītras. Kad vēlos atslēgties vai iet uz citu serveri, uzreiz lag, iesprūst uz 2 min, līdz atjaunojas un tas ir TIKAI GIGN serverī. Citos serveros hop dažās sekundēs ieiet serverī un bez nekādām problēmām uzreiz var nomainīt serveri ... tieši tāpat ir uz kartes maiņu, ka "Serveris is changing map ..." lādējas ilgi un tad atkal tas viss augstāk rakstītais process. Tā kā GIGN serveru tehniķiem ir jāapskatās un jāsalabo serveris. Tas ko tu tur tagad uzrakstiji ir varbūt TEV un tikai vienīgi TEV ši problēma jau sen visiem ir zināma un tā ir Update vaina. P.S tu tiko reali noliki gign serveru kasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 P.S tu tiko reali noliki gign serveru kasti varbut pat nedaudz pelniti, jo es atklaju ka uz disconnect man uzkaras tikai gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Tas ko tu tur tagad uzrakstiji ir varbūt TEV un tikai vienīgi TEV ši problēma jau sen visiem ir zināma un tā ir Update vaina. P.S tu tiko reali noliki gign serveru kasti Tici man, tā varbūt nav MAN, un vienīgi MAN , tā nav update vaina, bet servera ... un man tak po ko es nolieku, saku kā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 same shit, ilgi laadeejas, maukas valve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Tā tikai GIGN ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now