rusty Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 neziniet vai var dabūt kustīgu wallpaper? vai arī ir programma ar kuru pats var taisīt. es šausīgi gribu izvilkt tos smukos skatus no dokumentālajām sērijām wonders of the universe un salikt sev backgroundā lai viņi tik rādās uz riņķi. tās grafikas viņiem ir tik fucking smukas. tikpat labas kā Sunshine filmā un pat labākas. btw. tās sērijas - iespējams viss interesantākās kādas ir it īpaši cilvēkiem kam grūtības saprast šovus, kas ir zinātniskāki/ sausāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 way to make your computer slow as fuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 noskaties tās filmas. 4 kopā ir. katrā riktīgi smuki tie planētu/ sauļu/ galaktiku video gabali pašam ar gribēsies pēctam. nu ja ne kā wallpaper, mby zin kāds veidu, kā video gabalus uzlikt pa "screen saveriem" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) VLC playerī varēja- Video > Direct 3D desktop mode. Edit. Tas nav gluži kā screensavers, bet gan videodesktops. Edited July 24, 2012 by snoopfrog Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 xD. tas ir taspats, kas vienkārši iztiept video pa ekrānu nevis likt fullscreen. nea, es meklēju īstu screensaver vai wallpaper tipa. ka bez skaņas mazi video faili atkārtojas zem visām manām ikonām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 pag, pag.. es īsti nesapratu.. Tu gribi vienkārši, lai wallpaper'i mainītos ik pa laikam? vai lai ietu tieši "filmiņas" (nu video faili) kā desktop'a background's? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Nu viņš grib kaut kā šādi - http://www.ignitemotion.com/ tikai es tā arī nesapratu, kādu programmu viņi izmanto, lai to palaistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 all videos are High Definition, animated video backgrounds to use in your video editing projects. Ai sink, tie video domāti likt prezentācijām / vidakiem uz fona, nevis tā kā desktopa backgroundos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 (edited) jā es gribu video failus kā background vai screen saver. screen saver drošvien ticamāk, ka ir iespējams izveidot no video failiem... laikam atradu. ja jums interesē: http://www.makeuseof...lpaper-windows/ never mind. outdated shit it is. speak yoda does. Edited July 24, 2012 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Īstenībā sviests jau - visādiem teļufoniem var uzlikt live wallpaperus, bet kompim jāčakarējas te pa visādām kaktu lapām. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Tu nevari dabūt vienkārši kaudzi ar wallpaperiem no tām filmām un uzlikt windowsam, lai tos ik pēc noteikta laika automātiski maina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 es gribu lai kustās. smuki. lai spīd kompis tipat kruti kā lavas lampa . tik ar zvaignēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Moška piemūķē kompim klāt teleskopu un strīmo live video footage. Tas būs kruta. Viss notiks in real time. Cool. Vispār nē. Zini kā dari, savu kompi piemūķē klāt pie observatorijas. Vēl coolāk. Paga, tad Tev būs jādzīvo observatorijā. Tad tomēr paliekam pie teleskopa. Nē. Man ir labāks plāns. Moška kļūsti par kosmonautu, būs vieglāk, nekā uztaisīt sasodītu skrīnseiveru. Varēsi pa sava kosmosa kuģa Windowsu skatīties uz zvaigznēm. Skan cool, ne? Jā gan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 sofa king funny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Moška piemūķē kompim klāt teleskopu un strīmo live video footage. Tas būs kruta. Viss notiks in real time. Cool. Vispār nē. Zini kā dari, savu kompi piemūķē klāt pie observatorijas. Vēl coolāk. Paga, tad Tev būs jādzīvo observatorijā. Tad tomēr paliekam pie teleskopa. Nē. Man ir labāks plāns. Moška kļūsti par kosmonautu, būs vieglāk, nekā uztaisīt sasodītu skrīnseiveru. Varēsi pa sava kosmosa kuģa Windowsu skatīties uz zvaigznēm. Skan cool, ne? Jā gan. Man skiet vinjam limitets budzhets.. Edited July 25, 2012 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Vispār, kas pa OS? Cik atceros Vistai varēja uzlikt animated wallpaper, 7.jau vairs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now