bencik Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 Nu domāju uz vakarpusi,pēc darba ap 5 or 6 no talsiem izbraukt,bet varbūt brīnumainā kartā tieku atrāk.,bet reķinājieties ar to,ka VARBŪT 6dienas vakarā cirtīšu atpakaļ. tad jau viss bus apeests un izdzerts Igor atsuuti savu telefona numuru, varbut beigas maukshu es ar tevi ar visaam mantaam, lai vieglaak dzivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Twix <------ kas tas ? jasna, ta jau rīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Man jau nu neliekas pareiza šī dalīšana maksātājos un nemaksātājos, 5/8 LS or FUCK OFF un ēdam visi kopā vai neēdam nemaz © Bencik. Vienmēr jau bija haļavšiki, kas gulēja citu teltīs un ēda/dzēra citu paiku. Būtu jau varējuši tos liekēžus vienkārši atšūt uz vietas. Kapēc mani tas rausta? Jo Man, un izskatās arī Igoram, jābrauc ar pustukšu mašīnu + vēl biju aizrunājis samuraja videokameras baču, kas izskatās man tagad ies secen. Talsu brandža jau varēja te arī kaut ko ierakstīt un izteikties par maksāšanu, nevis klusējot, jau sēdēt Igora mašīnā. Samurajs iepriekšējos gadus parasti izguldija pidiņus savā lielajā teltī un vienā gadā pat bija atvedis lielu baļļu ar šašliku, nez kapēc šogad viņš tāds kluss :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 No Igora mašīnas vienīgās pretenzijas man ir pret Redlainu. jo tik slinku kadru es savu mūžu neesmu redzējis. uz piecūkošanu gan nasks ir. Atceros, kā pirms vairākiem gadiem, pie divīša tusā, kad visi vāca mēslus, redlains laiski sauļojās un visiem uzspļāva, nah viņam strādāt. protams varētu prasīt no pilnīgi visiem tos 5/8ls betnu ja tiešām pieskrien uz 2h tik atsveicināties, tadnu gan 8ls būs pa traku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 Man jau nu neliekas pareiza šī dalīšana maksātājos un nemaksātājos, 5/8 LS or FUCK OFF un ēdam visi kopā vai neēdam nemaz © Bencik. Ja godigi saak apnikt ar sito cinities, 5dienas vakara varbut buus jalido ara no Latvijas, ceru, ka neizkares man visu balliti, varesiet pasi skaridit un vakt naudu Un atsut uz vietas es domaju buutu vel amoralak, ka izrunat to te pat uz vietas.... es personigi to nedaritu, ta ka ja kads atbrauks, tagad Odinsh buush atsuveejs Izdomajaa vecit labaku risinajumu, savadak sie teksti mani personigi tracina... p.s. Gala 25kg + darzeni (kartupeli, burkani, paprika,tomati,gurkji,sipolis,zalumi(uz kadiem kg 20) pasutiti, kopa sanaks izskatas tikai 130ls par so visu ! p.s.s. Pavisam aizmirsu nav nekadu pretenziju, par mind un samuraju it iipashi, lai tik brauc, bet sogad tomer mees uzstadijam savus noteikumus, kas manuprat ir sasoditi vienkarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Gribētos precizējumu, jāgriež uz spotu iekšā tur kur zīme "Braukt aizliegts" un caur sētu žmiegt taisni līdz ūdens paverās? Vai arī vēlams braukt pa to otru ceļu, kas ir kartē tuvāk, pa labi un to līkumu mest gar pašu upi? Būs jāmet krusti, lai telefons nenokarās karstumā, bez gps būs kā būs Nevaru vēl izdomāt, braukt caur Jelgavu, vai Dobeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 karoč baigā pakaļa. kāds nebrauc no rīgas ārā pēc 22:00? šaize drusku sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Igor paķer grillu ja jau tev pustukša mašīna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Jā es būšu atšuvējs: Mana gaļa - FUCK OFF Bencik thu neustraucies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Hydro bastards !!! Ali mees tevi izarsteesim, seedies zirgaa un brauc !!!! hydro ir trollis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 Jā es būšu atšuvējs: Mana gaļa - FUCK OFF Bencik thu neustraucies! Viss kartiiba, esmu paargruziits ar darbiem + vel shiii te affera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Igor, paķer Bulletu un Spamuraju. Varu par viņiem velāk samaksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Igor, paķer Bulletu un Spamuraju. Varu par viņiem velāk samaksāt. tu labāk iepērc duck tape. es tevi rīt ap 14:30 savākšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 jēs, situācija uzlabojās, būšu tomēr brīvs no 20:00 nu vismaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 Izskatas, ka mees ar pusdziivo bliezam kopa ar Igoru no Rigas ! Ja kaadam nav gruuti paker ogles maisu, ja paliks pari vares uz majaam aizvest, bet plans B ir vajadzigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 statoilā var nopirkt malkas to maisu, ja nekļūdos, tad viņš maksā ap 5LS katra mašīna varētu paķert pa maisam, tur no galviņas sanāks lats vai divi. ediiiits: http://www.spiritsan...lv/?m=27&p=4396 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Nu ja jau tik traka problēma ar malku, tad es paņemšu vairāk par 1 maisu, varu piegruzīt pus bagāžnieku. Tad kā ar spotu: Gribētos precizējumu, jāgriež uz spotu iekšā tur kur zīme "Braukt aizliegts" un caur sētu žmiegt taisni līdz ūdens paverās? Vai arī vēlams braukt pa to otru ceļu, kas ir kartē tuvāk, pa labi un to līkumu mest gar pašu upi? Edit: Never mind, lācis jau apstiprināja, ka caur to sētu var pi_t iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Tā kā jau rīt laikam nevienam nebūs laika - novēlu jums labu pārtiju, lai jums nekas nenodeg, lai visi piedzerās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Labs riits visiem ! Paaris lietas un info, pirms mega festivala.... -Laiku pec mana weather aparata sola zajebis, katra zinja buus labi ! -Registretais ir aizsutiits sodien iepirkt visus strumus, maizes, traukus, foliiju etc. -Gala un daarzeni ir sagatavoti, nazis un delitis buus liidzi, ta ka skaistajam dzimumam buus ko dariit, varees pamizot kaadu darzeniti riit no riita -Ja ir iespeja katra ekipaza varetu pakert maisu malkas, un pa kadam saliekamam kreslam. -Capteinits tieshi uz pasakumu ir cenu nometis, ta ka kapteina komanda bez 1l nemaz neradaas uz borta Sliktaa zinja ir tada, ka Rums nepaspees atnakt, tapec tie, kas samaksaja par Rumchiku vinu vares dabuut, bet ne uz pasakumu Keep in touch ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 darbā vēl 3,5h un tad jāsāk gatavoties! p.s cik maksā kapteinis uz atlaidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Why is the rum gone? https://www.youtube....h?v=owSGXJZg_IA Man pie darba uz tērbatas ielas, XO veikalā, kapteinim un JD vienmēr ir atlaide Litrs kapteiņa (carribbean black rum) ~12ls, ja pareizi atceros. Ja kādam ir interese, varu noskriet apskatīties, un ja kas, paķert kādas pāris pudeles. Edit : izskatās, ka tagad ir spiced tikai uz atlaidi, bet nu es vēl nočekošu klātienē. Man kaut kā vairāk tas carribbean iet pie sirds. http://e-xo.lv/lv/e-katalogs/stiprais/rums/captain-morgan-spiced-gold/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 andrejostā,lkm uz šobrīdi lētāk ~11ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ja nav samaksāts tad uz vietas to izdarīt nevar, savu paiku obščikā mest iekšā nevar, un pieskriet apsveicināties arī nevar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ja pieskrien apsveicināties, tad pofig, tad nekas nav jāmaksā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 gign approved ir tikai Spaised Gold Kapteinis!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now