maverick Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Spied te Un paarbaudi savu redzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 stulbaku joku nebiju redzeejis , tu esi labakais ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 suck's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 es atlaidies kreeslaaa un atkal viens no shitiem , deelj kura noraustiijos par daudz forumaa shito suuudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 kur tik vinju neizdomaa ielikt Viss, shitais peedeejais no manas puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 man shitie patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ja būtu video, tad iespējams noraustītos, bet nebija nekas traks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 maveric ble tu stulbais kropli mirsti! Taa paarbiijos+tumbas bija iesleegtas uz pilnu klapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 maverik sorry bet kaut to nospraagtu !! man austinjas bija diezgan effektivii sagrieztas jo muziku klausiijos !!! d Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 izsutiju daziem "draugiem" caur draugiem.elve un preti sanemu skojosu vestuli : pidars =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 (edited) gludinaataaj diezgan diivaini skatoties kkadu huinu slegt tumbas uz pilnu klapi. esmu redzejis daudz sitada veida shitus, bet parbijies tikai 1x. un kas ir pats divainakais jau nojaushot ka tas buus kas tamlidzigs. tas bija video un sanaca ta ka kad gaja jau uz beigam es pieversu uzmanibu apaksa tai laika linijai video pleijerim un kka mazliet aizmirsos un tiesi taja bridi nenormaals kliedziens. vairak gan sabijos no tas skanaz bet tas atels ari bij vispretigakais kads redzets tada veida huinaas, taada pretiiga ragana kas ar mazliet saraustitam kustibam (nu itka butu izgriesti dazi kadri) tuvojas ekranam un likas ka tulit izlidis no taa Edited December 26, 2005 by supermens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 ir ok man jau ar patik pabaidities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 gludinaataaj diezgan diivaini skatoties kkadu huinu slegt tumbas uz pilnu klapi. tu daunis esi superīgais? Man tumbas jau bija skali uzgrieztas pirms shito saaku skatiities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 forshi.. man jau patīk visi šie... Bet no kā es visvairāk esmu nobijies ir, kad man māsa atsūtīja dabas skatu kalni, upe un jāatrod atšķirības (nereal)... Njaa nekad nedomāju, ka viņa man ko tādu iesmērēs, es vel tā seju pielieku pie ekrāna (pirms tam mūziku biju diezgan skaļi klausījies). Un tad no nez kurienes monstrs drausmīgā balsī. Žēl bet tas prikols vairs nav (lapa zudusi). Sry neliels offtopic sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Nu blin ATKAL!!!!! domaaju ka beidzot vareeshu paarbaudiit vai es neesmu ar to cs galiigi sapisis redzi bet NEEEE!!! atkal kaut kaadam meeslam jaaizlec un jaablauj! hmmm.... nebija slikti bishku pat noraustiijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Nu blin ATKAL!!!!! domaaju ka beidzot vareeshu paarbaudiit vai es neesmu ar to cs galiigi sapisis redzi bet NEEEE!!! atkal kaut kaadam meeslam jaaizlec un jaablauj! hmmm.... nebija slikti bishku pat noraustiijos Gan jau, ka silts gar kaaju noteceeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ne vella, viņam šodien tāds paciets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ne vella, viņam šodien tāds paciets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 Nu ta ir ka skataas flashu ar austinjaam vai tumbaam uz pilnu klapi Man sen jau taa ir maaciibaa, jo shitie shiti gandriiz katraa otraja flashaa meetaajas Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 tu daunis esi superīgais? Man tumbas jau bija skali uzgrieztas pirms shito saaku skatiities! vienalga diivaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 forshi.. man jau patīk visi šie... Bet no kā es visvairāk esmu nobijies ir, kad man māsa atsūtīja dabas skatu kalni, upe un jāatrod atšķirības (nereal)... Njaa nekad nedomāju, ka viņa man ko tādu iesmērēs, es vel tā seju pielieku pie ekrāna (pirms tam mūziku biju diezgan skaļi klausījies). Un tad no nez kurienes monstrs drausmīgā balsī. Žēl bet tas prikols vairs nav (lapa zudusi). Sry neliels offtopic sanāca. tiesi sitas pats ar to kludu meklesanu bija pats pirmais nos sitiem visiem toreiz gan nobijos- baigi biju sakoncentrejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 tiesi sitas pats ar to kludu meklesanu bija pats pirmais nos sitiem visiem toreiz gan nobijos- baigi biju sakoncentrejies me too, bet vislabakais bija, kad skaneja mieriga muzika, masina brauca pa kalniem leja un tad tads trollis izlec prieksa un kerc. es pirms skatos sita tipa flashus paskatos uz linku un soreiz uzmanibu pieversa vards sabotage =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Pfff.. nezināju kur likties ieraugot to quiet pretty face.. "LABS JOKS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 nav nekads brinums kapec visi baidas! ta tak ir britnija spirsa tikai plastiskas operacijas laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ta tak ir britnija spirsa tikai plastiskas operacijas laika pirms plastiskas operacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts