yoyed Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Labrīt , vai kāds nezin ,vai Latvijā var nopirkt šitāda veida t-kreklu ,kā čalim pa labi ,es nedomāju pēc zīmējuma,bet pēc dizaina. http://www.bildites.lv/images/lnwshi5wymolxeut8mts.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Labāk nevajag 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 šitādus paši taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ne shirt?, bet shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Bled viņs jautāja domas par krekla stilu vai kur tādu Latvijā var nopirkt? Ko jūs diršat bezjēgā? Kuru PIŠ kas jums paīk un, kas nepatīk... PALDIES PAR UZMANĪBU! ŠIS NAMS IR TĪRS NO ĻAUNUMA Ja kāds domā dirst par to ka baigais šo kreklu fanāts esmu, tad varu uzreiz teikt nepiesaista šada tipa krekli, bet tas nenozīmē ka tagad to huiņu jāzin visiem ! GATERIS EDIT: Rīgā, Galerijā Centrs 4 stāva, GATVERO veikālā iečeko moš varētu būt. Edited July 4, 2012 by Pensionars 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Bled viņs jautāja domas par krekla stilu vai kur tādu Latvijā var nopirkt? Ko jūs diršat bezjēgā? Kuru PIŠ kas jums paīk un, kas nepatīk... PALDIES PAR UZMANĪBU! ŠIS NAMS IR TĪRS NO ĻAUNUMA Ja kāds domā dirst par to ka baigais šo kreklu fanāts esmu, tad varu uzreiz teikt nepiesaista šada tipa krekli, bet tas nenozīmē ka tagad to huiņu jāzin visiem ! GATERIS EDIT: Rīgā, Galerijā Centrs 4 stāva, GATVERO veikālā iečeko moš varētu būt. Paldies,vismaz viens kaut ko pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now