pikaso Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) IPTV + DICE Player + Playlists = TV Pamata paka ar 20 kanāliem. Pašam ir S2, bet telefonu principā neizmantoju. Izmantoju: - Just 6 Weeks - treniņu programma mājas apstākļiem - iGO - navgācija, LV valodā - Fotoradari (karte ar radariem, iespējams atjaunot. Rāda precīzi.) - Solo Lite - virtuālā ģitāra (manuprāt, labākā) No spēlēm: - One Touch Drawing - UnBlock Me Edited June 28, 2012 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksame Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) ASTRO File Manager - failu pārlūks. Waze - policijas ekipāžas, sastrēgumi, fotoradari un ceļa remonti kartē. MapMyRun+ - aplikācija, kas izmantojot GPS, parāda skriešanas vidējo ātrumu, skrējiena garumu kartē utt. Snake 97' - good old times ar Snake uz 51 noškas. World Of Goo - forša spēlīte, liek pastrādāt ar galvu. Svinam - aplikācija, kas parāda svētku dienas, arī vārda un dzimšanas dienas Tavos kontaktos. Edited June 28, 2012 by sicksame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Es šo te spēlēju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kb.mob Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Bišk iedirsīšu - ar ko varētu būt saistīts, ka man telefonam displejs uz neko nereaģē (t.i. nestrādā), bet pēc laika viss strādā normāli? Programmatūras vaina vai arī tas būtu saistīts ar tačskrīna problēmām? Lai nebūtu offtopic, tad populārākās progas, ko izmantoju pats: ASTRO File Manager - nosaukums jau izsaka visu PowerAmp - labākais mūzikas pleijeris, ko esmu lietojis Ik pa laikam izmantoju arī transport in Rīga Brīvā laika nosišanai: pakārts cilvēks fruit ninja free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 yoyo. tikko nopirku nokia c5. interesē vai kaut kur ir iespējams atrast twitpic aplikāciju, kas uploadotu bildes pa taisno twitterī. tur ir tikai pieejams 7daypic.com toolis, bet tas neder, jo tur tikai links parādās uz bildi. cik pētiju, tad arī tam telefonam nevar kamerai skaņu izslēgt. tikai caur kaut kādu mistisku firmwire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Mans top5: Delfi Advanced Task Killer Twitter Rīgas satiksmes saraksti Kad nav ko darīt - Solitaire BTW Ja nemaldos, tad vnk lejuplādē twitera aplikāciju un caur turieni fočē, un būs tev twtpic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Netaisīšu jaunu topiku, bet varbūt kādām Galaxy S2 lietotājam arī reizēm ir tāda problēma, ka ekrāns pats pa sevi slēdzas iekšā vairākas reizes pēc kartas ar kādu 15 sec intervālu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Netaisīšu jaunu topiku, bet varbūt kādām Galaxy S2 lietotājam arī reizēm ir tāda problēma, ka ekrāns pats pa sevi slēdzas iekšā vairākas reizes pēc kartas ar kādu 15 sec intervālu? custom rom'u neesi uzlicis? pie defaultā samsung rom'a (vienalga kura) tādiem gļukiem noteikti nevajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 - transport in riga - flashlight - riga parking - gūgļ karte, kas ir arī navigācija - neķītra aplikācija <: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nē, man stāv 4.0.3 oriģinālais. I9100XXLPS Basebands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nē, man stāv 4.0.3 oriģinālais. I9100XXLPS Basebands. Draugs bija uzlicis sendviču uz g2 un viņam arī no sākuma meta k-kādus gļukus. Pēc laika pārgāja paši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Man vienubrīd meta ārā errorus kad mēģināju palaist kādu aplikāciju, tagad itkā tas ir pārgājis. Man bija doma, ka iespējams man tā on/off podziņa ir mazliet iespiedusies uz iekšu un tā man reizēm piš prātu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now