abcdefuck Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 kresisaas rokas, gjau. Esi kadreiz dzirdejis vecakus nodarbojoties ar seksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Aizdomīgs klusums pēc šī jautājuma. Esmu dzirdējis elsojienus pāris reizes. Kam olimpiskajās spēlēs seko līdzi visvairāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Totalizatotam un beach`am. Kas Tavā uztverē ir "laime"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Счастье - это когда тебя понимают. Vai esi potēts pret ērcēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 manuprāt laikam jā kad pēdējo reizi esi pabijis kkādā fastfūda ēstuvē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 pagaišgad. māki uzmest salto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 Front Flip uz batuta.. Bet ne Back Flip Kadu Gardumu tu tagad Veletos? kurs tev saja briidi nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Droši vien, ka kaut kādu Hesīša komplektu ar aukstu kolu. Palīdzēsi man sagaidīt jauno kompi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Droši vien, ka kaut kādu Hesīša komplektu ar aukstu kolu. Palīdzēsi man sagaidīt jauno kompi? nē vai rīt kapteinis būs uzdevuma augstumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Ceru, ka jā Kādi laikapstākļi rīt būs tusa vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 ja tvnet nemelo tad labi pīpē? Kādu marku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Jā. zaļu marku! Vai gribi uzkāpt vanšu tiltā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 neesmu nekad aizdomājies esi pārgulējis ar 3meitenēm vienlaicīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Nav sanācis. Esi grauzis kāju nagus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Nav sanācis. Cik no soulivo uzdotajiem jautājumiem šajā topikā ir vērtējami kā labi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Nelasu viņa jautājumus, nav viedokļa Lai apturētu šo debīlo topiku, iedošu Jums jautājumu, uz kuru atbildot nepareizi, tiks piešķirts 7dienu atveļinājums. Kapēc Noa savā šķirstā savāca kukaiņus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Man noderētu atvaļinājums: nezinu, kāpēc Noa kaut ko vāca, bet Noass bija birokrāts šī vārda tiešajā nozīmē. Kur ir mans atvaļinājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 pazudis kautkur visumā! rīt dosies sauļoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Rīt strādāju. Kā cīnīties ar karstumu mašīnā bez kondiškas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Rīt strādāju. Kā cīnīties ar karstumu mašīnā bez kondiškas? Manā stilā.... Logus uz leju, pedāli grīdā Kāda tipa maku izmanto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 nezinu, kados tipos iedala, bet man shaads http://www.google.lv/imgres?start=20&num=10&um=1&hl=lv&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=Jqb-Ycgxa7J6RM:&imgrefurl=http://www.comparestoreprices.co.uk/by-make/l/lacoste-designer-accessories.asp&docid=WrUTaQQ9k1DfsM&imgurl=http://www.comparestoreprices.co.uk/images/la/lacoste-chocolate-city-classic-billfold-coin-wallet-by.jpg&w=600&h=600&ei=4uYaUOmjIqSC4gTR8IHQDg&zoom=1&iact=hc&vpx=197&vpy=215&dur=84&hovh=225&hovw=225&tx=125&ty=162&sig=116851079370590924043&page=2&tbnh=170&tbnw=178&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:20,i:6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 a jautājumu uzdot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouedlv Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Es uzdošu. Ko parasi dari, pirms gulēt iešanas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Seezhu pie datora Ljaunakais murgs, kads tev ir bijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 oj... ka mana ģimene, visi draugi, mīļotā cieš kaut kādā mistiskā post-apokoliptiskā figņā un visi nomirst un es palieku viens, bez nekā, nu reāli sākumā likās jocīgi, bet tad bija tā, ka es sapnī pamodos (incetion) krč sanāca tā sapņa lidošana vai kā tā figņa saucās (astrālā celošana) un bija tā, ka es nevarēju no tā pamosties, reāli klīdu pa pasauli nesaprašanā, man likās, ka tas vilkās mūžību, redzēju sevi novecojam un nomirstam no 3 personas skata.. Bet kad pamodos (reāli pamodos) biju viss slapjš, sastresojies un nevarēju nomierināties, jo man likās, ka žopa klāt.. Ko darīt dānijā, ko apskatīt, kā tur cilvēkiem ar angļu valodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts