g2b Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) gaidu! varētu tā riktīgi nogāzt, ka pus Latvijai pazustu elektrība. oops, jautājums. Kādas krūtis Tev labāk patīk?! Edited July 7, 2012 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Manas sievas. Mīļākais sporta veids? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 hokejs Cik daudz alus tu videji nedela patere (un neskaitam tikai dzerstinu, bet pilnigi visas nedelas).? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 (edited) katru dienu 0.5x2 (peec darba veesaa garaza aukstu alu mmmm...) , bet ja kadu satieku tas cipars meedz dubultoties vai par triskarsoties. Ja es esmu alkoholikis.... Brauc ar masinu dzeruma? Kapeec? Edited July 7, 2012 by You Use Drugs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Nē, man patīk dzīvot. Tavs lielākais blēņu darbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Nē, man patīk dzīvot. Tavs lielākais blēņu darbs? kad biju mazinsh, nozagu mammai diezgqan daudz naudu , pectam visiem pagalma beerniem izdaavaju. Naacas vakaraa ar mammu staigaat pie visiem Cik gados iemācījies peldēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Diezgan pavēlu, ap kādiem divpadsmit. Tev suns no pērkonas baidās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Diezgan pavēlu, ap kādiem divpadsmit. Tev suns no pērkonas baidās? nav suns, man ir kakjis, kursh nereaali baidas koomisks skats diezgan Cik ilgakais no vietas esi noseedeejis pie datora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 6 klasē tās bija laikam 28h spēlēt muo izbaudīji lietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 ja chiniju roleri! testa brauciena izbraucu un reguleju brauciena laika un kados 10-15 km no majas saaka gaazt nosalis un nolociits ko doma dariit lietus laikaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Tikko izskrēju recovery skrējienu, tagad taisīšu ēst. Kas bija pirmais vista vai ola? Kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Daudzi uzdod šo jautājumu un nezin, ka pirmā ir īstenībā bijusi vista nevis ola. Kapēc? Tas ir zinātniski pierādīts. 440 milijonu gadu atpakaļ pirmās zivis iznāca sauzemē. Tā bija zivs-amfībija IHTIOSTEGA, kurai spuru vietā bija pieaugušas kājas. Šī zivs sākumā dēja ikrus ūdenī, kur citas zivis apēda visus ikrus. Tāpēc vienigā izeja bija pielāgoties un dēt ikrus uz sauzemes. Tad šīs zivis uz sauzemes sāka dēt ikrus ar aizsargapvalku ap ikriem. Vēlāk no šīm zivīm izveidojās visi rāpuļi un putni. Pirmā bija tātad vista! Ko labu/sliktu esi izdarijis šajā vasarā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Varbūt labs ir tas, ka nominu 100km ar savu corratecu. Kas bija pirmais - krēsls vai doma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Pirmā bija doma par apsēšanos, lai padomātu, bet doma bija neapzināta. Tā kā krēsls pirms domas varēja būt vienalga kas, tad tas arī bija pirmais. Domātājs apsēdās uz jebkā, kas varēja būt krēsls, taču viņš to vēl nebija izdomājis, kad viņam tas izdevās, tad saprata, ka krēslu varētu izdomāt un izmantot sēdēšanai. Krēsls bija pirms domas,bet domu vajadzēja lai definētu krēslu. Palagi labāk ir balti vai krāsaini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Krāsaini labāki! Lielākais attālums, ko esi ar divriteni nobraucis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 balti, tad gulta taada tiiraaka un frishaaka izskataas un labak var redzeet, ka jaamazgaa sapnju zeme? kaapeec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Divi pārklājās tāpēc: Divritenis ap 120km Sapnju zeme - Norvēģija. Dzīves līmenis, zeme kā tāda. Obligāta izvēle - viens no diviem. Transvestīts kā vecene ar peni, vai otrs variants - vecis ar vagīnu. Ar kuru labāk špiļi viļi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 kas tas par veci ar vagīnu ? es tad sevi nošautu, pakārtu vai vēl ko.. cik sver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 69. Sliktākā atzīme beidzot vidusskolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Neesmu. Ilgākais laiks bez seksa (neņemot vērā laiku pirms pirmās reizes, obvious)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Savi 3 mēneši, prom esot. Esi paspējis iesauļoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 saule momentāli paķer manu ādu - esmu esmu. rīt jau pirmdiena, ko domā darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 guleet liidz 11 majaas pectam guleet liidz 15 pie upes, pectam uz ikdienas volejbola speeli! kur svineesi dzimsanas dienu? cik gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 peec 12 dienam paliek 18, bet diemzheel nesanaaks svinet, jo jabrauc braaalim uz kaazaam. esi kadreiz piekjerts zaadziibaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 kad sīks biju piemājas elvī spēru čevitus, vienudien alkatība ņēma virsroku, gribēju vairāk nekā parasti, paņemu 4 un viens izkrita ārā no biksēm, pieķēra, sāka draudēt ka aizvedīs pie mammas un skolā visiem izstāstīs, gāju 3 klasē ;D riktīgi sāku raudāt - palaida ar domu - nekad šeit vairs nerādies, nu vo tagad kad eju uz to veikalu skatos pa labi pa kreisi vai nav apsargs kurš toreiz mani pieķēra kā cīnies ar karstumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts