bReeTz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Manšķiet, ka riktīgi gignieši spēj vienreiz gadā savākties un aizlaist kur vien vaig. Tākā nav problēma. PS. tedi - man bagažniekā priekš tevis kastīte būs noorganizēta Un man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Gign liepājā, pilnīgi lietas sakutējās vēderā Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Chau! Kaut kad nesen iedomajos par so pasakumu un ari labprat ierastos.. Diemzel nekadu vietu piedavat nevaru. Gaidam vietas noskaidrosanu un tad jau manis ka kartis kritis.. P.S. reali labs pasakums bija tur, kur bija ta lapene, nebija talu no Rigas un bija forsa ballite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) NEDER Edited June 24, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Good Men tas neder tur ir no galviņām. vajag kaut kādu vietu ar konkrētu ciparu, tad liepājnieki uzrīkos normālu ballīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Tikko atgriezos no Jāņu svinēšanas, ir padomā viens spots 20km attālumā no liepājas uz ventspils pusi, ir normāls piebraucamais ceļš, 10min attālumā veikals, pļava, dīķis ar salu, iespējams uz salas varētu izpļaut un uzgriezt futeni.. more info letah, stay tuned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 WAT IZ DIS ? Liepājā gribat tusēt? Nu ar ko lai sāk... Pirmkārt jau viss ir jāsaplāno ar Virsaiti Sesku. Viņš mums tāds tramīgs un uzvilkts pēdējā laikā. Katru dienu redzam viņu ar savādākiem sūnu uzplečiem ( tie, kuri nezin, sūnu uzpleči ir prestiža lieta šijpus Ventas un to maiņa nozīmē pārvērtības ). Otrkārt, Saldū nāksies pārsēsties uz karieti līdz Grobiņai. Pēc Grobiņas ar kājām nāksies pārbrist dižpurva pirmo un otro ieloku. Pāri trešajam uz ceturtajam esam pārbūvējuši pāri jaunkoku tiltu. Treškārt, Liepājnieki var izskatīties savādāki un dažiem ir savādāka humor izjūta pret iebraucējiem un citiem ceļotājiem. Daži pat teiktu, ka tā ir ļauna. Iemest ar lielu čiekuru kādam pa ceļiem skaitās milzīgs aizvainojums. Par šo sīkāk izstāstīšu, kad tiešām būs noskaidrojies par vietu. Atliek gaidīt Jaunsaimnieka Kārļa televēstuli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Nu, ja man ar grafiku sakritīs brīvs, tad pirmo reizi pagodinātu pasākumu ar savu ierašanos (BEIDZOT), protams, ja man kāds piešķirs ielūgumu. Šeit, tāpat kā sportā, varētu dalīt arī "wild card", es noteikti būtu viens no pirmajiem Bet par datumiem un vietām gan neko neteikšu, pielāgošos vairumam Edited June 25, 2012 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 03.08.-05.08. vai 17.08.-19.08. , citādi svinēsiet bez worma Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 17.08-19.08 sounds fine Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 03.08.-05.08. vai 17.08.-19.08. , citādi svinēsiet bez worma Eu kas notiek ar Macho, Krish, Test, Gludekli un parejiem no paintball team, vajag normalu sastavu savakt mle ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 03-05 atbalstu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ Tak tauta milja saorganizejas....!!!!!!! Es gan jau spotu ari avretu peidavat, bet diez vai uz manu galu brauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Jau topika sākumā teicu, ka esmu par 3. datumu. Kā arī tas nav vasaras beigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 man, gluži tāpat kā wormam, neder 10.08-12.08, bet der visi pārējie varianti. tad mēs to nedēļas nogali vienkārši varam izsviest ārā rīkojam 03.08.- 05.08. vai 17.08.- 19.08. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 NU pohuj. Ja neder nedēļas nogale, tad sviežam viņu ārā un būs jādzer pa darba dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 Tad domājams ir nolemts! 03.08.2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Vietu jau ar esat nolēmuši? q: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) Par vietu ir variants Liepaja, ja te registretais saak runat, manis pec varu braukt uz Aluksni, galvenais pelke, klusums, un elektriba ja iespejams Laiks lai paliek ta 03.08.12 !!! Gaidam info no Analgina ! Ja tas variants atkrit izskatisim registreta variantu. Atceramies attalumam nav nozimes, svarigi, lai lidz turienei iet kads sabiedriskais transports Edited June 27, 2012 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Mans variants atkrīt! edit: goodmen, kas tev padomā ? kaut ko bīdi ? Edited June 28, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Es labprāt brauktu, bet man patīk čīkstēt kā īstam latvietim - 200 km vienā virzienā galīgi neiet pie sirds... kas ir ar jums cilvēki ? kaut kādi mikstie esat? euro tripā braukt arī būtu bail vaine ? es jau kopš 2009 gada braucu uz Latvijas otro galu atpūsties 3 dienas ar vienreizējiem cilvēkiem un kaptēni, ok man kā šoferim slodze ir nedauzd lielāka, bet kuram gan tas krata, ņemot vērā ka ballīte notiek vienu reizi gadā ar fantastiskiem cilvēkiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 tak saņemies, cipruss. mēs katru gadu braukājām, it īpaši liepāja, kas toreiz pie dj erix vienā virzienā pie 300km nobrauca. galvenais nemīzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) tak saņemies, cipruss. mēs katru gadu braukājām, it īpaši liepāja, kas toreiz pie dj erix vienā virzienā pie 300km nobrauca. galvenais nemīzt korekcija, vienā virzienā mums togad sanāca +/- 350 Edited June 28, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Sūds ar visu, mums spota joprojām nav. Ja nu beigās nekādi, es varu savās otrās lauku mājās uzņemt riktīgā mežā prom no cilvēkiem, tikai, ja lietains laiks, tad sūdīgi ar piebraukšanu, jo zeme ir smilšmālaina un mīksta, ja nolīst, tad ir Ž*opa, ne iekšā, ne ārā tikt, ar zemu mašīnu ar pagrūti iebraukt, bet mož nemaz nav tik traki.. Sēta ir paliela, daudz koki, bet fūzītim pietiktu kur izskrieties. Ūdens, ir maza, maziņa upīte blakām, nekādas peldēšanās tur nesanāk, var tikai aiziet muti nomazgāt, ja vajag. Kur? Netālu no Tukuma, vēl netālāk no Cinevillas un vēl netālāk no Džūkstes sexa muzeja, tiem, kas zin. No Liepājas šoses ~6-8km no Jelgavas/Tukuma krusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ja mans brauks, mans ar savu braucamo un protams ka ņemšu līdzbraucējus. Ļooti ceru ka mani palaidīs BTW: ar otrām pusītēm daudz kas brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Nu es neko konkretu neesmu izdomajis, bet gan jau atrastu seit, tada bija doma. Bet es tiesam saku domat par braucejiem, vai pectam lielakaa dalja neatkritis. No Liepajas man liekas sanak +400km lidz manim viena virziena. Lai gan es pats no aluksnes uz visurieni esmu braucis. Labak man liekas turpinat domat kaut ko tuvuma ap RIgu. EDIT: boring, nu man liekas otram pusitem tur anv ko darit, ta es vismaz savai pagajusogad teicu. Galigi nebus ne par ko parunat, ne par ko papriecaties. Pat ja sieva ir galigi vnk, nu nav tur ko darit. Tie kas sava starpa pazistami aprunajas apr savam lietam, parejie runa par to kas vieno (speles, gign) un beigu beigas visi smagi nodzeras un dazi eksemplari parcensas. Edited June 28, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts