dyversant Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Čau! Atkal/ joprojām ir piedāvājumi par darbiem UK. Šonedēļ TESCO, harlow. Darba samaksa līdz 9,20 GBP/h , atkarīgs no performance. Dzīvesvieta - Harlow ( Londona 25 min. ar vilcienu) Dzīvesvietas sākumā tiek nodrošinātas Darbs TESCO Warehouse ( Noliktavā). Darbs pagrūts, bet labi apmaksāts. Strādājot 6 dienas nedēļā 350 GBP var nopelnīt miera vējos. *** Tā kā daži varoņi atteicās, bet man joprojām ir vajadzīgi cilvēki, tad tie, kas šonedēļ, piektdien ir gatavi braukt, bet ir finansiālas problēmas, PM. + Tā kā iepriekšējā topikā cītiīgi interesējāties par manu dzīvi un veselu kaudzi lietu, kuras nav saistītas ar darbā iekārtošanu, man nācās topiku slēgt. Esiet tik jauki un runājiet pa tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Teiksim ja kāds aizbauc uz Angliju uz savu roku, uz tavu pilsētu tad arī darbā iekārtot vari? Vai tikai tad ja brauc ar tavu transportu un maksā tev kaudzi naudas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Transports ir papildus pakalpojums tā teikt, ar mērķi Rīga -> darbavieta. Ja vari tikt pats uz noteikto vietu, noteiktajā laikā, man tas ir vēl labāk, jo noņem drusku atbildību Tiesa gan iekārtošanas maksa ir nemainīga. Harlow tesco vēl ir ap 40 vietām tikai, tā ka ja gribas Harlow bariņā, domājiet un dariet fiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Ir Jaunas vakances DHL Harlowā. Darba princips tāds pats kā tesco - picking, tikai DHL tas ir ar mikrefonu, nevis skenējot. Līdz ar to nepieciešama puslīdz jēdzīga angļu valodas saprašana. Dažiem liekas foršāk, dažiem nē. Darbs divās maiņās - no 8 - 16.00 un 13.00 - 21.00 . Maiņu kārtības mainās mainoties nedēļām Samaksa 6.08 - 10 GBP /h Samaksas kārtība - minimālā + picks per hour, kas šajā gadījumā apzīmē iekrautās kastītes stundā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Es tev uzrakstiju Pm gaidu atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Jerrico, ja vari nokļut noteiktajā vietā un atrast kur dzivot (kas pec butibas ari nav gruti) tad nekada iekartošanas maksa nav vajadzīga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 ouuu really? tikai kur viņš strādās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tu tka negribi teikt, ka cilvēkiem obligāti jāmaksā tev lai tiktu darbā un to nevar izdarīt caur nevienu vietējo aģentūru...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tu vari maksāt kkādām vietējām random aģenturām un raustīt plecus par to, kas sagaidīs otrpuss dīķim, kamēr divīts piedāvā reāli eksistējošus darba piedāvājumus, kuros arī dzen ietilpst gan hatas atrašana, gan transporta organizēšana. Vai tad tik tiešām to ir tik grūti saprast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Nē viss nav tik ziedaini, kā sķiet, es gribu lai divīts pats uzraksta, kur tas suns aprakts, lai citi, varbūt potenciālie darba ņēmēji ir informēti par sikretkām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 suns ir aprakts tur, ka vins ar to nopelna, nu NAV taadu cilveku, kas otram izpalidzes prosta tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Nevēlos ieslīgt oftopā, bet nu loģiski, ka tevi iekārtojot, atvedot, apgādājot ar jumtu un transportu, tu viņam kaut ko maksā. Bračiņš līdzīgi iekārtojās, tik iekārtot radinieki palīdzēja. Tavā priekšā ir izvēle uzticēties divītim vai random turkmenistānim, kas tevi piepisīs pie pirmās jau izdevības? Nesit, divīt, es vairs te nerakstīšu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Ideja ir tajaa faktaa, ka mums ar shiim firmaam ir vienoshanas par to, ka darbinieki naaks no mums, lidz ar to tas ir principaa vienigais veids kaa tikt iekshaa darba + muusu darbiniekiem ir aizmugure ja ta var teikt, ja nedod darbu - nokartojam, problemas - nokartojam. + jau augstakpieminetais par to ka samekleeju haatu, aizvedu uz intervijam, paradu nepieciesuamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 divit, nezinu ka citur, bet iekš Tesco ir viegli iekartot, vel nesen mums deva lapiņas kur par katru rekumendeto cilveku saņem 50 poundus! Tik cik viņam jaatbrauc, jaatrod kur dzivot (to ari viegli izdarit, caur Arti vai pie Pola), jaaiziet uz interviju, kuras bija katru 2dienu! Ka ari ja ir ieteicejs, tad lielaka iespeja, ka paņems! Vismaz šādi es iekartoju draugu! Protams, man ari ir čakars, jo jasagaida lidosta + viss jasaruna! Bet ja tev nav gali iekš šejienes tad jā, drošāk braukt caur diviti, jo tad ir garantija, ka buus darbs un jumts virs galvas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 divit, nezinu ka citur, bet iekš Tesco ir viegli iekartot, vel nesen mums deva lapiņas kur par katru rekumendeto cilveku saņem 50 poundus! WĀĀĀT??? Kad Jums deva, kurā maiņā esi? Es arī biju dzirdējis šito variantu, ka maksā 50 gbp, pats caur sevīm februārī ieravēju trīs džekus, bet man neviena kapeika nav atlekusi, bļac! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Jā, tikai reāli paņemt un to izdarīt čo to neviens nav izdarījis, jo lai tu kādu iekārtotu un saņemtu tos 50 GBP, tev ir vajadzīgi tulkoti dokumenti, CV un visas pārējās figņas, plus vēl kaudze ar principā nevajadzīgām lietām, kuras noteikti prasīs ,ja neiet caur mani. Katrā ziņā man jau ir tā,ka man vakances ir daudz, un cilvēku,kas piesakās pietiek,tā ka drosminieki var mēģināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 cik tu divit dabon par katru jaunu kadru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Es joprojām nesaprotu kāda jums visiem huj starpība ko es dabūju un ko ne. Es daru daudz, saņemu miljonu! Nav tā, ka man nepatiktu stāstīt un tā tālāk, vienkārši tā ir mana privātā dzīve, kuru es neapspriežu ar random keksiem no hujzinkurienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Skaidrs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INLOVE. Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) Uzraksti, kad vari - www.draugiem.lv/koks , vai skype: tasirmansskype Edited June 21, 2012 by INLOVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Kapec man sajuta, ka par katru keksu, vins dabu 100-200 Ls. Ta vismaz pie mums kursa viens verve un pelna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Kapec man sajuta, ka par katru keksu, vins dabu 100-200 Ls. Ta vismaz pie mums kursa viens verve un pelna. Un kāda jēga skaitīt naudu citu kabatās/makos? Manis pēc viņš var arī 5000 lvl par katru čali dabūt, tik ilgi, kamēr nevienu neapčakarē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Bet patikamak butu, ja vins tevi darba ieriko, un vel no sita 10% atmet tev. Vismaz es no tadas pateicibas, slavinatu vinu visur kur varu, un kur esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 SR , mani nepamet sajūta , ka tu lidinies kautkādā savā pasaulītē .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Kāda jums huj razņica cik viņš nopelna par 1 kēksu,2 vai 3?! Kāda tur jūsu darīšana, liekam tak divītim mieru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts