Jump to content
GIGN Forum

[Kur Nopirkt] Skūšanās Krēms


Butcher^
 Share

Recommended Posts

Salīdzinoši nesen sāku skūties ar double-edge skuvekli, bet izmantojot parasto skūšanās želeju (aka Low Tier). Tagad jūtu (arī lasot rakstus par šo tēmu sapratu), ka labāk būtu ar normālu skūšanās krēmu to darīt (varbūt kaut kad nākotnē uz ziepēm pāriet).

Tātad - kur tādu varētu nopirkt, varbūt kāds šejienietis zina? Pagaidām vienīgais variants, ko atradu, ir šis: http://www.pirkumins.lv/index.php?part=7&part2=10&part3=263&part4=5530&lng=lv Bet varbūt ir kāds ne-interneta veikals, kur būtu lielāka izvēle? Drogās nebij cik skatījos, varbūt Stockmanā?

Būtībā arī labas žiletes un otiņas interesē kur varētu dabūt.

Link to comment
Share on other sites

Dažreiz izmantoju karstos dvieļus, bet pēdējā laikā vienkārši pēc dušas skujos. :)

Tiešām neviena wet-shaving piekritēja šeit nav? Varbūt kādu ārzemju internetveikalu varat ieteikt, kur izdevīgāk pasūtīt skūšanās ekipējumu?

Link to comment
Share on other sites

samixē kopā putas ar želeju, esot visslabākais efekts, kaut kur lasīju,

emu visādus skuvekļus izmēginājis, bet gillette mach 3 man tomēr visvairāk piedur.

Ok, pamēģināšu :lol:

Manuprāt, overpriced sūds, bet nu katram sava gaume.

Link to comment
Share on other sites

Ēm, a kas vainas parastajām Gilette želejām? Principā cik man pieredze, visu skūšanos izmaina paša skuvekļa kvalitāte... Ir bijuši visi tie krutie Gilette mac 4.,5.,hujzin, nu ķer labi, ilgi iet, bet parasti pie maiņas žēl izmest čiriku par jaunām galviņām, tāpēc pērku parastos, mazlietojamos pa trinīti pakā. Galvenais, jau ir kaut kādām putām ievilkties bārdā pirms skūšanās, vai tiešām tur tas krēms kaut ko vairāk dod? Bārda pati nokrīt? :D

Es tikai interesējos, skujos gadus 5cus, neesmu domājis, ka vajadzētu kaut ko labāku pamēģināt. Varbūt kādreiz saņemšos iegādāt elektrisko skuvekli :>

Link to comment
Share on other sites

Gillete želeja drogās + normāla žilete, nevis tās "BiC", kas kancelejas preces ražo. Tik tu to želeju kārtīgi izmaisi, saputo un tad klāj virsū.

Vai arī nopērc kārtīgu elektrisko, skujies kaut esot pašā dušā, braucot mašīnā vai guļot gultā. Pēc tam pārlaid pāri ar afteršeiv balmi un lieta darīta.

Link to comment
Share on other sites

Vispirms izvērtē, ko tev tieši vajag? Respektīvi, kā uzvedās āda pēc skūšanās. Pašam ir tāda traki "emo" āda, līdz ar to lietoju jūtīgai ādai - Drogās Loreal for men sērijai ir laba želeja un pēc tam lietojams losjons no tās pašas sērijas. [balti oranžs iepakojums] Pašam prieks, babulis arī traks paliek no losjona - dubults guvums man. :) Lai nu kā, pats dodu priekšroku želejām, ne putām. :)

uola! Atradu bildītes.

10547016-1319724695-576214.jpg3600521603635_l.jpg

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Skujos ar mašīnīti, nuff said.

Nav jāķēpājas ar putām un asmeņiem.

Kā tur ir ar tām mašīnitēm? Cik garu kazu jaataudzē lai var lietot? Normāli nodzenas vai paliek kaut kur kādi gali? Jutīgam ādas tipam der?

Link to comment
Share on other sites

Mašīnīte paņem gandrīz visu, bet ādu normāli kairina. Nezinu, kā ir citiem, bet man laikam pret mašīnītēm ir alerģija. :D Esmu mēģinājis lēto galu, braunus un philipsus zem 50 ls. Dārgākus gan neesmu provējis.

Link to comment
Share on other sites

Man arī no mašīnītes nenormāli kairinās āda. Esmu mēģinājis arī kaut kādas krutās (nedaudz virs 100Ls), bet tāpat. Un ar skuvekli man vienmēr ir sanācis gludāk - nu tā, ka vispār nejūt rugājus.

Link to comment
Share on other sites

Kā tur ir ar tām mašīnitēm? Cik garu kazu jaataudzē lai var lietot? Normāli nodzenas vai paliek kaut kur kādi gali? Jutīgam ādas tipam der?

o572u7zx1emuuzzw3ft.jpg

Es lietoju šitādu. Maksimālais ko esmu ataudzējis ir 1cm un nekādas problēmas to noskūt nebija. Ņemu plakano galu un tik dzinu nost. Pēc tam ar parasto virsmu nodzenu līdz pilnīgi neko neredz.

Agrāk lietoju skuvekļus un man baigi āda iekaisa. Izmēģināju ntos variantus, nekas nepalīdzēja. Tagad esmu laimīgs, jo šis aparāts diezgan atvieglo dzīvi.

Link to comment
Share on other sites

Zhileti neaizvietos neviena skushanaas mashiiniite...Larinam ir Philips mashinite pa 120Ls kur tjipa iepildi tos zhelejas kaartridzhus, vienalga kairina aadu. BRAUN Skuveklji ir maigi,un nekairina aaadu kaa to dara philips,bet nu nav tas pats efekts kas ar skuvekli.

Link to comment
Share on other sites

Full on diskusija par skūšanos. Only @ gign

Skūšanās ir kaut kāds tabu vai kas? :D

cik esmu lasījis tad, vistuvāk BBS (baby butt smooth) skuvumam ir:

1. Bārdas nazis

2. Single blade skuveklis

3. Vienreizlietojamie/kārtridžu (mach3 utt) skuvekļi

4. Elektriskie skuvekļi

Izmantoju 2. un ietaupu DAHUJA naudas. :D piemēram, Mach3 kārtridžas maksā ~2Ls/gb un der kādām 3-4 skūšanās reizēm. Gilette Rubie 5x žiletes maksā 0.5Ls un katra der 2-3 skūšnās reizēm. Tātad mēnesī es ietaupu kādus 3Ls uz žiletēm vien UN krutāks skuvums, vecenēm patīk, nav sarkana seja un reāls success at life.

Link to comment
Share on other sites

Pats skuvos kadreiz ar parastajiem skuvekliem ( ar trim asmeniem) un parastajam putam. Kaut gan man nepatik kad barda ir galigi noskuta lidz pasai adai, tadel majas metajas matu dzenama masina, un tad es to izmantoju ka alternativu bardas dzenamajai masinai. Visu var kartigi nodzit , kaklu ,vaigus , zodu... Paliek aptuveni 3 dienu barda

+ Matu dzenama masina ir letaka, neka bardas elektriskais skujamais. Taka iesaku pameginat..

Sakuma dzinos ar kaut kadu philips, leta gala matu dzenama masina maksaja kaut kur 10-15 ls, tagad nopirku citu bet ar titana asmeniem , maksaja nedaudz dargag ap 30 ls , bet nu kalpo nu jau ka gadu

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...