Butcher^ Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Salīdzinoši nesen sāku skūties ar double-edge skuvekli, bet izmantojot parasto skūšanās želeju (aka Low Tier). Tagad jūtu (arī lasot rakstus par šo tēmu sapratu), ka labāk būtu ar normālu skūšanās krēmu to darīt (varbūt kaut kad nākotnē uz ziepēm pāriet). Tātad - kur tādu varētu nopirkt, varbūt kāds šejienietis zina? Pagaidām vienīgais variants, ko atradu, ir šis: http://www.pirkumins.lv/index.php?part=7&part2=10&part3=263&part4=5530&lng=lv Bet varbūt ir kāds ne-interneta veikals, kur būtu lielāka izvēle? Drogās nebij cik skatījos, varbūt Stockmanā? Būtībā arī labas žiletes un otiņas interesē kur varētu dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ja tu salīdzinoši nesen esi sācis skūties tad iesaku izmantot karstu dvieli un to villu nobrucināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Dažreiz izmantoju karstos dvieļus, bet pēdējā laikā vienkārši pēc dušas skujos. Tiešām neviena wet-shaving piekritēja šeit nav? Varbūt kādu ārzemju internetveikalu varat ieteikt, kur izdevīgāk pasūtīt skūšanās ekipējumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) samixē kopā putas ar želeju, esot visslabākais efekts, kaut kur lasīju, emu visādus skuvekļus izmēginājis, bet gillette mach 3 man tomēr visvairāk piedur. Edited June 6, 2012 by Lukesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 samixē kopā putas ar želeju, esot visslabākais efekts, kaut kur lasīju, emu visādus skuvekļus izmēginājis, bet gillette mach 3 man tomēr visvairāk piedur. Ok, pamēģināšu Manuprāt, overpriced sūds, bet nu katram sava gaume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ēm, a kas vainas parastajām Gilette želejām? Principā cik man pieredze, visu skūšanos izmaina paša skuvekļa kvalitāte... Ir bijuši visi tie krutie Gilette mac 4.,5.,hujzin, nu ķer labi, ilgi iet, bet parasti pie maiņas žēl izmest čiriku par jaunām galviņām, tāpēc pērku parastos, mazlietojamos pa trinīti pakā. Galvenais, jau ir kaut kādām putām ievilkties bārdā pirms skūšanās, vai tiešām tur tas krēms kaut ko vairāk dod? Bārda pati nokrīt? Es tikai interesējos, skujos gadus 5cus, neesmu domājis, ka vajadzētu kaut ko labāku pamēģināt. Varbūt kādreiz saņemšos iegādāt elektrisko skuvekli :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Gillete želeja drogās + normāla žilete, nevis tās "BiC", kas kancelejas preces ražo. Tik tu to želeju kārtīgi izmaisi, saputo un tad klāj virsū. Vai arī nopērc kārtīgu elektrisko, skujies kaut esot pašā dušā, braucot mašīnā vai guļot gultā. Pēc tam pārlaid pāri ar afteršeiv balmi un lieta darīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ... Taviem 17 mateļiem uz pazodes der arī stiprāks odekolons un paši izkritīs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Taviem 17 mateļiem uz pazodes der arī stiprāks odekolons un paši izkritīs Tavai bārdai mēs liesmu pielaidīsim un par skūšanos uz pusgadu varēsi aizmirst Edited June 6, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Skujos ar mašīnīti, nuff said. Nav jāķēpājas ar putām un asmeņiem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Vispirms izvērtē, ko tev tieši vajag? Respektīvi, kā uzvedās āda pēc skūšanās. Pašam ir tāda traki "emo" āda, līdz ar to lietoju jūtīgai ādai - Drogās Loreal for men sērijai ir laba želeja un pēc tam lietojams losjons no tās pašas sērijas. [balti oranžs iepakojums] Pašam prieks, babulis arī traks paliek no losjona - dubults guvums man. Lai nu kā, pats dodu priekšroku želejām, ne putām. uola! Atradu bildītes. Edited June 6, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Skujos ar mašīnīti, nuff said. Nav jāķēpājas ar putām un asmeņiem. Kā tur ir ar tām mašīnitēm? Cik garu kazu jaataudzē lai var lietot? Normāli nodzenas vai paliek kaut kur kādi gali? Jutīgam ādas tipam der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Mašīnīte paņem gandrīz visu, bet ādu normāli kairina. Nezinu, kā ir citiem, bet man laikam pret mašīnītēm ir alerģija. Esmu mēģinājis lēto galu, braunus un philipsus zem 50 ls. Dārgākus gan neesmu provējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Man arī no mašīnītes nenormāli kairinās āda. Esmu mēģinājis arī kaut kādas krutās (nedaudz virs 100Ls), bet tāpat. Un ar skuvekli man vienmēr ir sanācis gludāk - nu tā, ka vispār nejūt rugājus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Skuvekli, tāpat kā bārdas nazi, mašīnītes aizstāt nespēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Kā tur ir ar tām mašīnitēm? Cik garu kazu jaataudzē lai var lietot? Normāli nodzenas vai paliek kaut kur kādi gali? Jutīgam ādas tipam der? Es lietoju šitādu. Maksimālais ko esmu ataudzējis ir 1cm un nekādas problēmas to noskūt nebija. Ņemu plakano galu un tik dzinu nost. Pēc tam ar parasto virsmu nodzenu līdz pilnīgi neko neredz. Agrāk lietoju skuvekļus un man baigi āda iekaisa. Izmēģināju ntos variantus, nekas nepalīdzēja. Tagad esmu laimīgs, jo šis aparāts diezgan atvieglo dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Abus lietot nesanāks. Lieto vienu vai otru. No viena āda būs dirsā. Man tā ir no skuvekļiem, jo āda nenormāli jūtīga pret asmeņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Full on diskusija par skūšanos. Only @ gign 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Zhileti neaizvietos neviena skushanaas mashiiniite...Larinam ir Philips mashinite pa 120Ls kur tjipa iepildi tos zhelejas kaartridzhus, vienalga kairina aadu. BRAUN Skuveklji ir maigi,un nekairina aaadu kaa to dara philips,bet nu nav tas pats efekts kas ar skuvekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Full on diskusija par skūšanos. Only @ gign Skūšanās ir kaut kāds tabu vai kas? cik esmu lasījis tad, vistuvāk BBS (baby butt smooth) skuvumam ir: 1. Bārdas nazis 2. Single blade skuveklis 3. Vienreizlietojamie/kārtridžu (mach3 utt) skuvekļi 4. Elektriskie skuvekļi Izmantoju 2. un ietaupu DAHUJA naudas. piemēram, Mach3 kārtridžas maksā ~2Ls/gb un der kādām 3-4 skūšanās reizēm. Gilette Rubie 5x žiletes maksā 0.5Ls un katra der 2-3 skūšnās reizēm. Tātad mēnesī es ietaupu kādus 3Ls uz žiletēm vien UN krutāks skuvums, vecenēm patīk, nav sarkana seja un reāls success at life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Nez man videji 1ns mach kartridzhs iet 3meneshus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Pats skuvos kadreiz ar parastajiem skuvekliem ( ar trim asmeniem) un parastajam putam. Kaut gan man nepatik kad barda ir galigi noskuta lidz pasai adai, tadel majas metajas matu dzenama masina, un tad es to izmantoju ka alternativu bardas dzenamajai masinai. Visu var kartigi nodzit , kaklu ,vaigus , zodu... Paliek aptuveni 3 dienu barda + Matu dzenama masina ir letaka, neka bardas elektriskais skujamais. Taka iesaku pameginat.. Sakuma dzinos ar kaut kadu philips, leta gala matu dzenama masina maksaja kaut kur 10-15 ls, tagad nopirku citu bet ar titana asmeniem , maksaja nedaudz dargag ap 30 ls , bet nu kalpo nu jau ka gadu Edited June 6, 2012 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Skūšanās ir kaut kāds tabu vai kas? Varbūt viņam neaug un nav pieredzes ar ko padalīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Varbūt viņam neaug un nav pieredzes ar ko padalīties Tā viš i'. Mūžīgais babyface Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now