Jump to content
GIGN Forum

Nokia Lumia 800


Spoksx
 Share

Recommended Posts

Kāds ir lietojis jau šito brīnumu, kurš iznācis jau pagājušogad, bet pie mums protams tikai šogad :D

Nu labi pusgads tikai pagājis.

Ir doma šo iegādāties, lasiju - patika, bet gribētos dzirdēt atsauksmes vai kāds ir lietojis.

Un kā ar aplikācijām? Viņam var lādēt uzlauztās vai tikai jāpērk?

Un vēl viens jautājums. Datuve rakstīts, ka maksāšot 350 Ls, bet tagad maksā viņš 250, datuves kļūda?

Gribētos jau gaidīt 900, bet kamēr viņš iznāks un cena arī ganjau būs laba. Video rādija kā ar 900 dauzija naglu dēlī :troll:

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā kkāda nokia ar melnbaltu ekrānu - Nokia 5230 :D

Lēns, karās, pats mistiski ieslēdz programmas, līdz ar to baterija netur. un es teicu, ka viņš ir lēns un karas?

Patīk reizēm kad nav ko darīt kādu spēlīti paspēlēt, bet uz šitā tikai tetri var paspēlēt. Gribu jaudīgu,mūsdienīgu un izturīgu telefonu. Cik pēc apraksta lasu - tāds ir lumia.

Edited by Spoksx
Link to comment
Share on other sites

Tā Lūmija nav skuķu truba? lab, enīvej... Neesmu baigi zinošais telefonus utt, bet nu cik ir dzirdēts, tad labāk tomēr ir neizvēlēties telefonus ar symbian perētajsistēmu, tādu kāda ir nokijām.. Pats teici, ka redzeji, kā ar viņu naglas dzen.. drošvien ar to arī viņi lepojas, jo diez vai viņš būs/ir konkurēt spejīgs ar citiem savas klases telefoniem. Nu ok, fočiks arī Nokijām ir labs, tapēc man patīk nokijas saukt par fotoaparātu ar telefona funkciju.

Link to comment
Share on other sites

ja gribas telefonu ar 4126301930 aplikācijām tad met līkumu jaunajām nokiām, visādi citādi - pieklājīgs agregāts ar saviem + un - .

ipHon1Z rulZz anyway :D

Kāpēc jāmet līkums ja gribu 4126301930 aplikācijas?

Link to comment
Share on other sites

jo windows phone ir svaiga OS un nav tik daudz aplikāciju kā uz androīda. nu būtībā viņš nodrošina visu vajadzīgo, bet līdz androidim vai ios vel tālu

ā, tāda ziņā man vienalga. A kā ar uzlaustajām aplikācijām? Strādā? VIenkārši negribas par telefonu 300 Ls piķot + vēl aplikācijas :D

Link to comment
Share on other sites

Ko viņš mēģina pateikt, ka nav šobrīd tirgū daudz aplikāciju. nevis viņas piķo

Aplikācijas ir, parastās vajadzības pilnībā apmierinās. Nav instagram, draw something vai vēl kāda spēlīte, bet noteikti drīz būs. Nokija tagad jau kaut kādu fotogrāfiju progu taisa, un kad viņi pieķeras aplikācijām tad ir rezultāts. Lumia900 varētu būt salīdzini. atrodama, tad kad Eiropā būs pilnīgi iznākusi. LMT piedāvājums noteikti būs jāpagaida kāds 1/2 mēneši. Es noteikti ņemtu 900, bet 800 arī itkā nav ne vainas.

Kamera esot šobrīd pašvaka dēļ softa, bet gan jau drīz izlabos, navigācija ir prīmā, tāpat ir local scout jauna programma, interesanta. Maksas programmas ir laikam pārsvarā spēles, varbūt kāda programma specifiska. Bet pērkot telefonu par 300Ls, 50 sant jau par programmu var izdot, jo savādāk jau to marketu neuzlabosi un appi nekritīs no debesīm.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Rekur vari palasīt iekš 4pda.ru, ja saproti krieviski. >>> http://4pda.ru/forum...howtopic=280799 Cilvēki, kas lieto šo telefonu pastāsta par to defektiem, plusiem un visu pārējo, kā arī atradīsi daudz ko citu.

Uz šā modeļa tieši ir windows phone 7. Uz kura tiešām nav nu pat tuvu tik daudz spēļu un programmu, cik ir uz iOS vai Android, bet palasot ziņas, tad nokia jau pamazām pāriet tikai uz windows phone un tas nozīmē, ka programmu skaits tikai augs un diezgan ātri.

Bet tomēr es iesaku skatīties uz Android telefoniem, plašāka izvēle kā telefonos tā arī programmās un spēlēs.

Uzlauztās aplikācijas ir uz visām OS, tā kā par to nav jāuztraucas.

Edited by ImMortl
Link to comment
Share on other sites

Jus trubas perkat, lai spelites varetu ieladet un paspelet ? omfg :x

un kādēļ lai nepirktu?

15 gadīgs zēns? man ne vecākiem, ne viņu kolēģiem, ne kaimiņiem utt. sen vairs nav nokia 3310 veidīgie kluči.. laiks tā kā iet uz priekšu.. arī telefonu piedāvātas iespējas.. diezgan muļķīgi ir pieturēties pie tā ka telefons ir tikai calls/sms..

Link to comment
Share on other sites

Jus trubas perkat, lai spelites varetu ieladet un paspelet ? omfg :x

a ko citu darbā darīt?

ja pats maksā, tad kāda atšķirība, kādam mērķi tu to iegādājies?

Edited by B3NDE
Link to comment
Share on other sites

Jus trubas perkat, lai spelites varetu ieladet un paspelet ? omfg :x

Kāpēc, lai viens no faktoriem kāpēc iegādāties nevarētu būt OS programmu piedāvājums? Gan spēlītes ar kurām nosist laiku, gan programmas, kuras var palīdzēt gan mācībās, gan sēdēšanai sociālojos tīklos un ko tik vēl ar viņām nevar.

Man kā procesa operatoram darbā, kur pēc procesa palaišainas ir dažreiz pat stundām jāgaida tiešām noder telefons, kurā varu darīt daudz ko, nevis piezvanīt draudzenei vai tikai rakstīt sms.

Link to comment
Share on other sites

Padomājiet loģiski, cik tā spēlītes spēlēsiet, wp viņas pietiek un kaut kur dzirdēju, ka pārējie piktie putni ar būšot.

Android ir viena problēma - update un skini. Nokijām vienmēr bijis update līmenī un noteikti tā arī būs wp.

Link to comment
Share on other sites

Kāds vēl mīnuss ar updeitiem? Viss ar viņiem ir čotka.

Ar skiniem gan nezinu kā tur ir. Bildīti nomainīt var, bet viss pārējais ir viegli maināms ar kādu launčeri ieinstalētu, atsevišķus skinus neesmu instalējis, bet arī to piedāvā launčeris.

Link to comment
Share on other sites

Jem, neviens tev neliek pirkt jaunu telefonu, sēdi ar savu 3310 nokiju. Bieži kad nav ko darīt smartfouns ir ļoti laba štelle.

Kāda atšķirība vispār ir starp 800 un 900? 900 jau lielāks būs, bet lielu kluci man negribas.

Man sencim arī ir smartfouns, tas nozīmē, ka viņš ir 15 gadīga prātā? Tas ir vienkārši kaut kāds stulbu sīču izgudrojums kam vecāki nav nopirkuši smarfounu, un domā, ka tie domāti tikai spēlīšu spēlēšanai.

Edited by Spoksx
Link to comment
Share on other sites

Ja proti krieviski tad:

При этом в отличие от Lumia 800 в смартфоне установлены относительно большой 4,3-дюймовый сенсорный ClearBlack AMOLED дисплей с разрешением 480 х 800 точек, фронтальная камера и аккумулятор ёмкостью 1830 мАч.Новинка оснащена 512 Мб RAM, 16 Гб встроенной памяти Wi-Fi, Bluetooth, GPS и 3,5-мм аудиоразъемом. Она работает на базе Windows Phone 7.5 Mango. Толщина смартфона 11,5 мм, его вес - 160 гр. Nokia Lumia 900 имеется поддержка LTE-сетей, а сам аппарат позиционируется финнами в качестве первого «настоящего» WP-смартфона,

Ieseku pačekot 4pda.ru lapu. Tur ir ,manuprāt, visvairāk informācijas par telefoniem krievu valodā, gan informācija, gan uzlauztās aplikācijas.

Edited by ImMortl
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...