LAVRx Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Es ten no viena Maikla Džeksona dzirdēju, ka piratebay tomer ir padevies spiedienam un ir aizvēries. Fiziski tas nav redzams jo piratebay.se lapa šancē uz uraaa, bet neviens torrents nevelkās... Vēl atceros to stafu, ka piratebay bija izveidots uz pavisam citas bāzes, kas viņus fiziski nevarētu nahrenizēt un tādēļ arī radās figņa, ka torrent failā nerādās izmērs un citi sūdi. Jautājums ir vai piratebay nomira ir miris? - Jā/Nē Lūdzu atbildiet uz manu jautājumu noliedzoši :( Ja pazūd piratebay tad paliek tikai isohunt, kam lielākā daļa peeru sastādija piratebay. Ja manis minētais ir patiesība iesakiet vēl ko labu bez isohunta ( kaut arī ishunt ir afigenais). High five! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Piratebay pārgāja no torrent uz magnet failiem http://superuser.com/questions/199970/whats-the-difference-between-a-torrent-file-and-a-magnet-link t.i. viņus nevar paņemt ciet par "nelegālu" failu glabāšanu. Vakar vai aizvakar lapa niķojās, jo tik veikts DDoS uzbrukums - nekas nopietns. Par slēgšanu nekas nav dzirdēts. UK ir bloķēta pieeja lapai, bet tas ir apejams. Torrenta saturs ir redzams ~ pēc minūtes kad tiek sākta lejupielāde. torrentz.eu rutracker.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 TPB strādā lieliski, kā vienmēr. Magnet links pats nokačā torrent failu un torrenta informāciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Sēžu uz inperil.net, pirātu līcī tik ik pa laikam kādu retāk sastopamu mantu novelku. Ja ir vajadzība, varu 4 ielūgumus izdāļāt uz inperil'u. Edited May 19, 2012 by bReeTz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 iečeko pm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 UK ir bloķēta pieeja lapai, bet tas ir apejams. Tieši tā, rādās šāda lieta, kas lieto internet pieslēgumu "virgin media" Bet pēc ieguglēšanas, kas par lietu, un kā to varētu apiet, ātri vien tiku pie ieejas caur šādu saiti http://tpb.pirateparty.org.uk/ varbūt kādam noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Mums tak šeit ir ielūgumu topiks Bet tā pa lielam, tiešām, ko pirātu līcī vajag tik ļoti, ko nevarētu dabūt mūsu pašmāju torrentos like fano un inperil? Nu sanāk arī man izmantot, bet nu reti diezgan, kad kaut ko nevar atrast pie mums. Izmantoju arī vienu no populārākajiem ārzemju trakeriem torrent-damage.net, bet arī tur nekas vilinošs staffā nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Mums tak šeit ir ielūgumu topiks Bet tā pa lielam, tiešām, ko pirātu līcī vajag tik ļoti, ko nevarētu dabūt mūsu pašmāju torrentos like fano un inperil? Nu sanāk arī man izmantot, bet nu reti diezgan, kad kaut ko nevar atrast pie mums. Izmantoju arī vienu no populārākajiem ārzemju trakeriem torrent-damage.net, bet arī tur nekas vilinošs staffā nav... Teikšu pat ļoti daudz kas, tik tikko paņēmu 4 jaunas filmas kuras mūsu trakeros nemaz nav iebāztas, un vaitad mūsu trakeri neņem staffu no tā paša pirātbeja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Skai, kuras, varbūt es arī gribu redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 Man vairāk interesē mūzika un music videos. Music videos piedāvājums nevienā LV tracektī nav ļoti bagātīgs. p.s. topika nosaukums man sanāca netīšām, bet izklausās labi. Pirajebaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Rutracker.org ir praktiski viss... Velku mūziku no turienes 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 fano & pirātu līcis piratebayā ir 0-day relīzes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Meklēju labu torrent saitu tikai mūzikai. Interesējošie stili : rap, hip-hop, jazz , funk , soul , acid jazz , eletronica , down tempo , trip -hop 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 a nafig jus vinam iemaucat minusus? tikai tapec, ka tas ir hivemind ar pavisam parastu lugumu izpalidzet!? lol 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 a nafig jus vinam iemaucat minusus? tikai tapec, ka tas ir hivemind ar pavisam parastu lugumu izpalidzet!? lol Jā. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Meklēju labu torrent saitu tikai mūzikai. Interesējošie stili : rap, hip-hop, jazz , funk , soul , acid jazz , eletronica , down tempo , trip -hop Ja zini, ko meklē, ej un reģistrējies rutracker.org. Tur ir pilnīgi viss, ko var vēlēties. Ja nezini, ko meklēt, bet gribi vienkārši pasērčot pa sadaļām un katru dienu skatīties, vai nav kaut kas jauns, tad meklē ielūgumus uz what.cd vai waffles.fm. Edited May 20, 2012 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 rutracker.org un tā jau viss ir pa sadaļām... Tiešāk diez vai var būt... Un esmu tur atradis pilnīgi jebkādu mūziku kura man tikai nāca prātā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 rutracket.org ir ļoti nepārskatāms un runājot par jauno mūziku, tā tur parādās ar nelielu novēlošanos. Es domāju, ka pārskatāmāk tomēr būtu vafeles vai what. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now