Spoksx Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Tu nu gan esi izcili debīls, ja nepamanīji, ka te aizgāja troļļošana visas 2. lapas garumā + topika tēma vien jau ir lol. . Nē, nepamaniju, es pamaniju tikai to, ka tu esi vai nu zem zaļā, vai pilnīgi debīls Edited April 25, 2012 by Spoksx 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Davai, pimpi, pastāsti, kas tev tā lika domāt, ja tas viss bija sadomāts stulbums, kuru vajadzēja saprast jau sākot ar pirmo postu 2. lapā? Davai spļauj ārā. Pilnīgi debīls varbūt ir tavs skolotājs, kas tev domāt nav iemācījis, tikai izlasīt tekstu un - hāhā, debīls. Retardo tālāk. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Davai, pimpi, pastāsti, kas tev tā lika domāt, ja tas viss bija sadomāts stulbums, kuru vajadzēja saprast jau sākot ar pirmo postu 2. lapā? Davai spļauj ārā. Pilnīgi debīls varbūt ir tavs skolotājs, kas tev domāt nav iemācījis, tikai izlasīt tekstu un - hāhā, debīls. Retardo tālāk. Get a life 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Sencis tev bieži tā saka pēc sišanas? Ieliec te arī mīnusu, jo tu neko labāku savā dzīvē nevari sasniegt, kā tikai ielikt kādam mīnusu, savam rajona bosam arī varēsi facebookā ielikt mīnusu, kad ubagosi uz ielas Edited April 25, 2012 by Nightmares^^ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 ASINIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) man tagad 3dauņi nostopā liek mīnusus - protams nedaaugušais minds,vienkārši debīlais Teletuubijs un mrzombie sāc pierast nightmare =) EDIT : paskatieties , mrzombie jau ielika Edited April 25, 2012 by attachment 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Pareizi, runājiet par saviem troļļiem, novērsieties no īstajām problēmām: pubertātes, dzīvošanas matriksā un veļasmašīnām, kas ēd zeķes! Mani avoti liecina, ka Mades nogalēšanā apuu palīdzēja Afanasijs ar rozīti, kurš mežā esot izgājis pērno mušmiru meklējumos. Diemžēl neviens no mums šobrīd nav drošs: kamēr apuu ir brīvībā un tusē pa rajonu, ikviens, kas patrāpās viņam ceļā, var kļūt par aģentu upuri. Labāk aizslēdziet durvis un palieciet mājās! Ieejiet savā iecienītākajā geimeru forumā un ņemiet visu pie sirds! Tur baigā dzīves skola notiek. Nopietni. Visu, kas rakstīts internetā, ir nekavējoties jāņem vērā/pie sirds un jācenšas īstenot savā dzīvē! Ja jums to ir grūti pieņemt, nekavējoties sazinieties ar savu psihoterapeitu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Mans Gigns ir mana tauta, Mans gods, ir viņa gods, Kas man pis smadzenes, Lai sasper to jods. /Blauman Nightmare/ Man tehnikumā bija kursabiedrs Afans, tas ir tas pats, kas ar rozīti vazājās? Vai viņi ir daudzi? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Tas ir rozīšu klans. Vēl pērnnedēļ pa Liepājas centru čalis ar draudīgu rozīti vazājās un cigaretes striļīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Mans Gigns ir mana tauta, Mans gods, ir viņa gods, Kas man pis smadzenes, Lai sasper to jods. /Blauman Nightmare/ saderam, ka es varu labāk? No GIGNa tu nāc, tur Tev ari jāpaliek, tavi panti no maniem, reāli atpaliek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Zaķīts brīnās, kas tad tur, Doublets kompī pirkstu dur, Naitmērs šamo iz-sa-smējis, Lieldien` pantā izblamējis. Hāaaaarrrr in ya face TT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apuu Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 stulbie peņi ko jūs man te diršat es tik ieliku viģiku kas jums saka ka es to čali baigi atbalstu o.O 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Pirmkārt tas, ka tu tam video uztaisīji veselu topiku un darīji tieši to, ko viņš savā video lika- izplatīji viņa svēto mesidžu tālāk. Un ja reiz gribēji dzirdēt mūsu domas, tad tu gribēji sagaidīt mūsu apstiprinājumu, ka tas viss ir 100% patiess un 100% fakts, jo čalis sarkanā kepkā tā saka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apuu Posted April 27, 2012 Author Report Share Posted April 27, 2012 un kā tad tu vari par MANĀM domām būt tik pārlieicināts? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Jo visticamāk viņam nāca no dieva apgaismība par tevi Lai dievs ir ar tevi, šaurpierīt ! Edited April 27, 2012 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now