Jump to content
GIGN Forum

Level Up


doGY
 Share

Recommended Posts

Es spēlējot no rītiem, dienā un vakaros kā arī sanāk ap 23 - 1:00 spēlēt jau sen izjūtu vajadzību ļlloti pēc xmap. 5dienas, 6 dienas un 7 dienas rītos, kad nav serverī vispār cilvēku vajag. Piemēram lielā mape 3x3 nomainīt uz mazu kautko, bet kad mazā ( iceworld, aimmap) sanāk pilns tad bieži vien voti ignorē un sanāk baigais bardaks, nu daudz cilvēku, tādēļ jāmaina nu tas visiem būtu skaidrs. Kā arī transferu gribētos.

Par mani šajos gados nav bijušas sūdzības VISPĀR un es banoju čīterus (dažreiz lohus arī) uz nebēdu nav sanācis kļūdīties. Itkā nav arī domstarpību ar adminiem, tautu. ( es tāc ceru, ka neviens nav pikts uz mani ).

doGY also known as KillingExpert.

Link to comment
Share on other sites

It kā jau pilnībā pietiek ar xvotemap. Nevajag tikai votes un, attiecīgi arī mapes, mest uz dullo, tad arī ir lielāka iespēja iegūt pozitīvu balsojumu. xmap pozitīvā iezīme ir tāda, ka var uzlikt nextmapu bez votes.

Pieņemu, ka level-ups tiek prasīts uz pub vai csdm, tad es neteikšu neko vairāk. Cik esmu ieskrējis pubā un csdm, vienmēr ir pieticis ar votemap. Just saying. :)

Link to comment
Share on other sites

Taa kaa dogys piederas pie def mapju piekriteejiem, tad def mapes tapat vnm sabalso un uzskatu ka shii komanda tikai ir penja pagarinashanai un nekas vairak :)

P.s. Ja es kļūdos lūdzu pierādi pretējo un es mainīšu savas domas :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Man nav nekādi mazvērtības kompleksi, ka man counterstrike būtu jāpagarina krāns vai arī lai justos krutāks kā pārējie ( nezinu goodman kas tev ir prioritātes ....)

Bez manis ir vēl DeaDly vienīgais admins kurš spēlē no rītiem kautcik aktīvi atšķirībā no pārējiem. Un no rītiem tiešām ir bērnudārzs, tur vajag mainīt mapes, jo cilvēki paši nesaprot ko tā vote nozīmē. 3x3 cbble vai piranesi neviens negrib spelet.

Link to comment
Share on other sites

principa dogy ir admins, kursh spele aktivi joprojam un no riitiem. bet vai tiesham xm ir vajadziigs.. vairak atbalstu, kaa nee, bet principa var iztikt bez shis komandas.def votes reti neiziet cauri, un katra gadijuma var mest voti atkal peec laika.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...