denja Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 lapprat ! tikai vaparpuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Varu pagodināt ar savu dalību. Vienīgi vajag izdomāt citus noteikumus, kura komanda tiek tālāk, nevis pirmā lidz 16, lai nav fragošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 GIGN all-star geimos nekad fragi nav skaititi... Tiri izdoma, radoshums un fans, taa komanda ari uzvar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 speedhacks skaitās pie radošuma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) GIGN all-star geimos nekad fragi nav skaititi... Tiri izdoma, radoshums un fans, taa komanda ari uzvar.... Es neteicu, ka fragi, bet komandas uzvaras gan, tākāk tomēŗ tiek tā komanda, kura dabū 16 uzvaras, nevis kura saspridzina vairāk komandas biedrus vai lielāku tornīti uztaisa . Varētu uztaisīt, ka par tālāk tikšanu/uzvaru finālā (ja 4 komandas) balso pārējās divas komandas (nu vai varbūt kaut kādu formulu uztaisīt, ka gala vērtējums ir 65 procenti balsojuma rezultāti un 35 komandas uzvaras, kaut kā tā) Edited June 1, 2012 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Es domāju, ka jāiztiek ar 2 komandām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Es varētu iet pie midschool (i think). Jāuzinstalē cs, jāpaskatās vai vispār māku vēl staigāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Es arī labprāt uzspēlētu, tikai nezinu pēc kādiem kritērijiem izvēlas spēlētājus? Nekāds gigna ilgspēlētājs jau neesmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
styledu Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 nu sen te sēžu , un kaut vai varētu spēlēt pie 'new schooliešiem' varētu kaut 4 komandas : Old / Mid / New / un vēl kādu ... un par to ideju ka balso citas komandas nu nezinu , balsos jau par saviem kurus labāk pazīst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 visticamāk, ka būs 2 komandas, kas nozīmē, ka spēlēt varēs 30 cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Labrpāt uzspēlētu, ja pieskaitītu mani. Es piekrītu Maukurim - svētdienas vakars derētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 svētdien būtu perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Tiešām interesē, kā tiks izvēlēti šie 30 cilvēki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Tiešām interesē, kā tiks izvēlēti šie 30 cilvēki? Pazistamakiem un tie kas vissilgaak te uzturas tiem priekshroka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Pazistamakiem un tie kas vissilgaak te uzturas tiem priekshroka... Tad jau iznāk , kad ( piem. Mani ) visus gribētājus atstāj malā - tos kurus nepazīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Tad jau iznāk , kad ( piem. Mani ) visus gribētājus atstāj malā - tos kurus nepazīst. tieši tā, pareizi esi sapratis. to arī All-Star nozīmē. ko jūs teiktu par 30. jūniju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Taa ir 3diena samuray Tak davai 17tajaa rikojam...Taa ir 7diena..Jeb pats tad vnk nevari ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Kada vel 3diena? Kas tie par jokiem? Daudziem ir vakara aktivitates citur, ne pie kompja. Viennozimi 7dienas vakars ir vislabakais, varteikt visi majas un neko nedara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Taa ir 3diena samuray Tak davai 17tajaa rikojam...Taa ir 7diena..Jeb pats tad vnk nevari ? nē, tā ir sestdiena. 17. man ir līdz 20:00 jāstrādā. Ja domājat, ka varam uz kādiem 21:00 sākt, tad esmu ar mieru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 17tais junijs ir 7diena un jaa varam ariii 21:00 saakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 17tais junijs ir 7diena un jaa varam ariii 21:00 saakt jā, bet 30. ir sestdiena nevis trešdiena. un tad man ir visa diena brīva, bet nu lemiet paši, bet cik es saprotu, tad bez manis te nekas nenotiksies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Nu davai tad lemiet 17tajaa 7dienaa vai 30tajaaa 6dienaaa...Jo atraak jo labaak 6dienaaas daudzi iet tuseet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Vēl man der 24. jūnija vakars, ja visi ir paspējuši izgulēt pohas. Uzlikt man šos 3 datumus uz balsošanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 jā, bet 30. ir sestdiena nevis trešdiena. un tad man ir visa diena brīva, bet nu lemiet paši, bet cik es saprotu, tad bez manis te nekas nenotiksies. 30 manis toč nav, sakarā ka preiļos kaut kādi svētki un jābrauc dejot.... Diez vai kāds 24 uz pohām gribes vakarā kapāt cs... Es tomēr vēletos kaut būtu 17. datumā, kamēr nekādu svētku utml.. What you say? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 17 ir diezgan pieņemams datums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now