aGGy^ Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Raksta top 2sek vnk domaju ka seit ir kads gudrits pat no bildes kko varetu noteitk ;D ! Zinka piemeram LS1 utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 kur to mašīnu atradi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Tur taču dzinēju neredz, ko tu gribi lai pasaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Pēc sasista radiatora un pāris troselēm maz ir iespējams pateikt KĀDS motors tas vispār ir? Es teiktu, ka tas nav reāli... Minējumi neskaitās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 89. gada 240SX ar Chevrolet LS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 89. gada 240SX ar Chevrolet LS1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Labāks jautājums ir - kam tev tas vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) 89. gada 240SX ar Chevrolet LS1 būs taisnība. velk ļoti pēc ls1. un tas noteikti ir 200sx/240sx p.s. gaidu no teletuuubija -. jo viņa, kad izjutu pirmo reizi reali angļu locekli pakaļā, apvainojās uz mani. tagad katrā posta man ieliek -. Edited April 14, 2012 by Deadalive 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 p.s. gaidu no teletuuubija -. jo viņa, kad izjutu pirmo reizi reali angļu locekli pakaļā, apvainojās uz mani. tagad katrā posta man ieliek -. Ko tu ņaudi, mudak? Pats pirmais sāki man mīnusus hujārīt, nu tad ķer pretī! 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ko tu ņaudi, mudak? Pats pirmais sāki man mīnusus hujārīt, nu tad ķer pretī! es neņaudu, es saku faktus. ja tev tik ļoti sāp, kad lielais pimpis pakaļā slīd, ej paraudi uz calis.lv un īsti ar nevar saprast, kurš no mums ir mudaks.. tas kurš vergo UK, va tas, kas normāli strādā un mācās LV.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Deadalive, necenties strīdēties ar idiotu, tu tak zini ar ko tas beigsies... ar viņa suspendu Galvenais "Tu pirmais sāki", vispār: Edited April 14, 2012 by Nightmares^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 es neņaudu, es saku faktus. ja tev tik ļoti sāp, kad lielais pimpis pakaļā slīd, ej paraudi uz calis.lv un īsti ar nevar saprast, kurš no mums ir mudaks.. tas kurš vergo UK, va tas, kas normāli strādā un mācās LV.. Okey, uzskatīšu, ka tu neraudi par tiem mīnusiem xD Jo vel vairāk, pastāsti vel kaut ko par manīm, izskatās, ka tu esi dikti zinošs par to, kā es "vergoju" UK `n` shit, rofl! Toč enfuergo (pareizi?) divi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tur no enfuego tikpat tālu, cik no zvaigznēm līdz Teikai. Atslābsti un saņem mīnusus ar cieņu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Atslābsti un saņem mīnusus ar cieņu! To tu droši vari adresēt Deadalive, nejau es sāku raudāt kā mazs skuķis, ka kāds iebāž mīnusus. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) To tu droši vari adresēt Deadalive, nejau es sāku raudāt kā mazs skuķis, ka kāds iebāž mīnusus. Tev tur tavā sīpolu fabrikā brīvdienas arī ir vai tad ka tik daudza laika pavadi forumā? Edited April 14, 2012 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 nestrīdaties ar teletubiju. ka saka nestridies ar idiotu, vins tevi novedis lidz savam limenim un tad sakaus ar pieredzi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja ņem vērā to, ka mašīna gatavota gonkai [driftam, dragreisam or something], tad ir teju vai neiespējami pateikt, kas lācītim vēderā. Cita lieta būtu, ja parādītu bildi, kurā redzams kāds "stock" autiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Tev tur tavā sīpolu fabrikā brīvdienas arī ir vai tad ka tik daudza laika pavadi forumā? tu pa dzimšanu esi debīls vai prosta tev tāda lēkme uznākusi? edit: Rihard, ej mācies par dakteri, lai savu čigāndegunu vari izlabot, tas ir, pataisīt mazāku. Edited April 14, 2012 by Teletuubijs 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tev tur tavā sīpolu fabrikā brīvdienas arī ir vai tad ka tik daudza laika pavadi forumā? beidz ja, viņam ir liela karjera tesco noliktava, tadiem 'daunjiem' kas strada latvija un normali dzivo lidz vina limenim nekad neizaugt 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 beidz ja, viņam ir liela karjera tesco noliktava, tadiem 'daunjiem' kas strada latvija un normali dzivo lidz vina limenim nekad neizaugt Un tu ķipa esi tas, kas strādā? Ej turpini tālāk parazītēt uz saviem seņčiem, čigān! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 a es jau nesaku ka es stradaju, mineju ka piemeru citus es nepareziteju, mamma mani mil :( 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 To tu droši vari adresēt Deadalive, nejau es sāku raudāt kā mazs skuķis, ka kāds iebāž mīnusus peni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 tu pa dzimšanu esi debīls vai prosta tev tāda lēkme uznākusi? Cik mīļi... Acīs arī spēsi pateikt? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now